BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

A Bose továbbfejlesztette a QuietComfort Earbuds II zajszűrős fülhallgatót - mostantól az egyik fülhallgató külön is használható mono kihangosítóként


2023/05/18

A Bose a szoftverfrissítések révén fokozatosan új funkciókat kínál a kiváló QuietComfort Earbuds II új és meglévő felhasználóinak. Mostantól bármelyik oldalt külön-külön is használhatod mono kihangosítóként mind a zene hallgatáshoz, mind a hívások lefolytatásához.

 

 

Prága, 2023.05.10: Amikor a Bose QuietComfort Earbuds II vezeték nélküli fülhallgató tavaly ősszel megjelent az európai piacon, számos média a világ legjobb aktív zajszűrős (ANC) fülhallgatójának értékelte a különböző tesztek alapján. A Bose minőséghez méltóan a nagyszerű hangkarakterisztikájával és tartósságával, a felhasználó fülének anatómiájához idomulva, kategóriájában az év legérdekesebb újdonságai közül is kitűnt. Ellenben sok szakértő és felhasználó a modell gyengéjének minősítette, hogy a fülhallgatókat nem lehetett külön-külön kihangosítóként is használni. Ez most megváltozott.

 

Az új szoftverfrissítéssel a gyártó kibővítette a Bose QuietComfort Earbuds II használati lehetőségeit, és többek között ezzel a hasznos funkcióval lepi meg a meglévő és leendő felhasználókat. A bal és a jobb fülhallgató monó kihangosítóként is használható.

 

 

A Bose vezeték nélküli fülhallgató legújabb generációja többek között a reprodukció egyéni optimalizálását kínálja. Minden alkalommal, amikor felveszed, a fülhallgató egy rövid hangszín segítségével megméri a fülhallójárataid akusztikai tulajdonságait, és a kapott eredményhez igazítja a hangot. Ezenkívül a Bose Music alkalmazás segítségével tesztelheted az optimális fültömítést, és kiválaszthatod a megfelelő méretű szilikont, ami kulcsfontosságú a tökéletes hangzás és ANC eléréséhez. Az alkalmazásban az ANC szintjét folyamatosan állíthatod, a fülhallgatóra koppintva pedig a fülhallgató kivétele nélkül is szabályozhatod a környezeti hangok elnyomásának mértékét, és aktiválhatod az Aware módot a környezettel való kommunikációhoz.

 

Egy-egy „dugó” kevesebb, mint 7 gramm. A fülhallgató egy töltéssel akár 6 órát is üzemelhet. Az USB-C-n keresztül csatlakoztatható, valamint a tokba épített akkumulátor háromszori újratöltést tesz lehetővé. A két különálló szilikon részből álló rendszer biztosítja a stabil, mégis kényelmes illeszkedést a füledben aktív sportolás közben is. A csomagolásban három különböző méretben található meg a fentebb említett kiegészítő. A folyamatos fejlesztésnek és az automatikus frissítéseknek köszönhetően a Bose fokozatosan javítja az összes jelenleg elérhető termékek funkcióit. A múltban például a QC 45 fejhallgatót a felhasználó által állítható hangszínszabályzóval is ellátta.

 

A Bose QuietComfort Earbuds II fülhallgató fekete és világos Soapstone színben kapható a piacon. Emellett jelenleg elérhető a limitált kiadású Eclipse Grey változat is.

 

 

A Bose-ról:
A Bose-t 1964-ben alapította a Massachusetts Institute of Technology elektromérnök professzora, Mr. Amar G. Bose. A legelső Bose audiorendszer forradalmat hozott a reprodukált zenei élményben. A céget a mai napig eredeti alapelvei vezérlik, amelyeknek célja olyan új technológiai megoldások kifejlesztése, amelyek valódi hasznot hoznak az ügyfelek számára. Az audiotechnológia mellett a Bose számos más iparág számára is fejleszt és gyárt berendezéseket. A Bose termékeivel és szabadalmaztatott technológiáival találkozhatsz otthon, az autóban, az úton, és a köztereken is.

 

A BaSys-ről:
A BaSys vezető prémium audio és elektronikai disztribúcós specialista svájci központtal és leányvállalatokkal több közép-európai országban. 1990 óta, a cég alapítása óta olyan világmárkákat képvisel, mint a Pioneer, Bose, Loewe, Elac, Marantz, beyerdynamic, Neutrik, Bugera, Behringer, Monster, TC electronics, Midas, KlarkTeknik, Turbosound, Cordial, Rean.

Termékösszehasonlítás