BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

A BOSE BEMUTATJA A KÉT ÚJ SOUNDBART


2018/09/21

2018 augusztus 28. — Ezen a napon a BOSE hivatalosan bejelenti két új Soundbar megjelenését, mellyel a gyártó egy új korszakot nyit a már legendás BOSE otthoni szórakoztató-elektronikai termékek területén.

A Soundbar 700 és a Soundbar 500 mind a zenei, mind a házimozi terén kiemelkedően teljesít. Mindkét típus tökéletes módon ötvözi a prémium megépítést, anyaghasználatot a teljesítménnyel, valamint az egyedülálló BOSE hangzással. A hangvezérléssel – köztük az Amazon Alexa -, valamint az AirPlay 2 streaming szolgáltatással pedig egy teljesen új dimenzióba lép a két új Soundbar használata.


A BOSE Soundbar 700 a csúcsmodellhez méltó megjelenést kapott, melyhez a kategóriában a legjobb BOSE hangzás társul. Letisztult, kissé hajlított forma, valódi fém előlap és szálcsiszolt üveglap borítás. Ez jellemzi a prémium megépítést. A belsejében pedig egy innovatív technológia gondoskodik a páratlan térhangzásról. Egyetlen egy hangsugárzóból olyan hangást kap, ami máshol nem lelhető fel. Köszönhető a BOSE DSP-nek, valamint az egyedi alacsony profilú jelátalakítóknak. A BOSE QuietPort technológia révén a Soundbar kivételes részletességgel és mélységgel szólaltatja meg kedvenc zenéit. Kristálytiszta beszédhang, drámaian élethű sportműsorok. Mindezek egyetlen hangsugárzóból. Ez a új BOSE Soundbar 700!


A BOSE Soundbar 500 a kistestvér. Laposabb, rövidebb kivitelével a kisebb helyiségek igényeit tartja szem előtt. Mindössze 4cm magas, karcsú kivitel, és szinte láthatatlan a TV készüléke alatt, mindaddig, amíg be nem kapcsolja…


Mindkét új BOSE Soundbar az intelligens hangvezérlés mellett a gyártótól már megszokott univerzális távirányítóval is vezérelhető. Továbbá, mindkét típus ADAPTiQ technológiával felszerelt, mely a BOSE saját fejlesztésű akusztikai kalibrációs szolgáltatása. Ez a helyiség adottságaihoz kalibrálja, állítja be a hangsugárzót, hogy a hangzás mindig és mindenhol tökéletes legyen.


Mindkét Soundbar falra is szerelhető, valamint (a későbbiekben is) továbbfejleszthető „wireless” mélysugárzóval és „wireless” hátsó szatellit sugárzóval, a teljes 5.1-es hangzás érdekében. A BOSE Soundbar 500 és 700 Magyarországon először az október végi 19. AV Trend és HIFI Show kiállításon tekinthető és hallgatható meg.

Termékösszehasonlítás