BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

Behringer Signal processor P16-D

Behringer Signal processor P16-D
Behringer Signal processor P16-D Behringer Signal processor P16-D Behringer Signal processor P16-D Behringer Signal processor P16-D Behringer Signal processor P16-D Behringer Signal processor P16-D
Behringer
Termékkód: P16-D

16 csatornás digitális ULTRANET elosztó

A termék részletei

magyarországi raktáron

ÁFA-val 41 900 Ft ÁFA nélkül: 32 992 Ft
Ingyenes kiszállítás!
db

Értékeld elsőként!

A POWERPLAY P16 rendszer az egyszerű és megfizethető módja annak, hogy a zenészek/énekesek azt kapják, amit valóban szeretnének - többet magukból. Ha az X32 digitális keverővel, a P16-I bemeneti modullal vagy az S16 digitális snake-kel használod, a P16-D elosztó 8 extra ULTRANET RJ-45 kimenetet ad, így kiterjesztheted a már meglévő P16-M rendszeredet (maximálisan 48 állomásig bővíthető). Azon túl, hogy 16 csatornányi digitális hangot küld a P16-M keverőkre, a P16-D nyújtja a működéshez szükséges áramot is, így teljesen megszünteti az extra tápegységek használatát - és sokkal egyszerűbb és egyértelműbb színpadi vagy stúdiókörnyezetet teremt. Gyors és egyszerű beállítás: egy egyszerűbb rendszert akár percek alatt összerakhatsz - és ez később kiterjeszthető, hogy alkalmazkodjon a megnövekedett igényekhez. A POWERPLAY P16 személyi monitorrendszer teljes vezérlést ad a művész kezébe a mix fölött, és ha ők pontosan azt hallják, ami nekik fontos, akkor a fellépés garantáltan sikeres lesz!

A világszerte elismert KLARK TEKNIK, MIDAS, TURBOSOUND és BEHRINGER alkották a csapatot, akik összegyűltek, hogy létrehozzanak valami valóban innovatívot, ami örökre megváltoztatja az élő és stúdiómunkákat - az ULTRANET-et! Ez a forradalmi technológia az arra képes eszközök - keverőpultok, I/O boxok, aktív hangszórók és személyi monitorrendszerek - között egyetlen CAT5E kábelen 16 független csatornányi, 24 bites digitális hangot és vezérlőjelet továbbít. Az ULTRANET digitális hálózattal szerzett előnyök az analóggal szemben: az audiojelek immunisak a rádió interferenciára (RFI), a kereszt-interferencia lehetetlen, és az "egyszerű használat" alatt azt értjük, hogy jelentős időt is spórolsz minden be és felállításnál! Az ULTRANET egy hasznos digitális eco-rendszert használ, amit "Akusztikus integrációnak" hívnak. Ez páratlan vezérlési lehetőséget tesz lehetővé, egyetlen kényelmes székből.

A legegyszerűbb kiépítéshez szükség van egy P16-I bemeneti modulra, ami a fő keverőt összeköti akár 6 darab P16-M személyi keverővel. Ez elég szokott lenni egy kisebb vagy közepes zenekarnak, stúdiónak. De ha ennél többre van szükséged, akkor jön a képbe a P16-D. A rendszer egyszerűen kiterjeszthető a P16-D digitális ULTRANET elosztóval, amiből összesen hat kombinálható, így akár NEGYVENNYOLC P16-M személyi keverő is használható egyszerre.

Ha már X32 felhasználó vagy, a P16-D közvetlenül a natív ULTRANET kimentre köthető, hogy akár 6 külön P16-M között elossza a jeleket. De a P-16D még X32 nélkül is kiterjeszti a P16-I kimenti szekcióját - és mindehhez pluszban csak egy CAT5e kábelre van szükség. A P16-D ezen felül státuszjelző LED-ekkel is rendelkezik minden RJ-45 bemeneten és 8 RJ-45 kimeneten, plusz tartalmaz egy belső, automatikus feszültségállítású tápegységet is, ami az egész bolygón használható (100 - 240 V~). Zajmentes hangzás, fantasztikus átviteli frekvencia és alacsony áramfogyasztás.

A POWERPLAY P16 személyi monitorrendszer a teljes monitorkezelést oda teszi, ahova való - pont az előadók keze alá, így a hangmérnök teljes figyelmével a közönségre koncentrálhat. Azzal, hogy dinamikus vezérlést adunk gyakorlatilag minden elem fölött (Hangerő, Sztereó, Szóló és Némítás) akár 16 bemeneti jelen, minden egyes művésznek, a P16 személyi monitorrendszer egyszerűen és gyorsan adja a művészek kezébe, amit szeretnének - többet magukból. Keresd a P16-D elosztót, és bővítsd ki P16 rendszered még ma, és tapasztald meg a tökéletes élő és stúdiómonitorozást!

További adatok / Behringer Signal processor P16-D

Márka Behringer
Szignál processz. típus fülmonitor rendszer
Csatornák 16
Csatlakozás optikai meghajtó
Méret kompakt
  •  Elosztóközpont a P16-I készülék képességeinek kiterjesztéséhez.
  •  1 ULTRANET bemenet, ami 8 ULTRANET kimenetet lát el (RJ-45).
  •  Mind a 8 kimenet 16 csatornás hangátvitelre képes, és árammal látja el a csatlakoztatott eszközöket.
  •  Akár 6 darab P16-D digitális ULTRANET elosztóval egészíthető ki a rendszer, így akár negyvennyolc P16-M személyi keverő is használható egyszerre.
  •  Státusz LED kijelzések az RJ-45 bemeneten és a 8 RJ-45 kimeneten.
  •  Beépített automata tápellátás, maximális flexibilitással (100 - 240 V~), zajmentes hangzás, szuper átviteli válasz és alacsony áramfogyasztás.
  • aa
Cégnév Üzlet helye Távolság Készlet Szállítási díj* Ár*
Értékeld a terméket!
1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag

Termékösszehasonlítás