BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

Behringer Signal processor P16-I

Behringer Signal processor P16-I
Behringer Signal processor P16-I Behringer Signal processor P16-I Behringer Signal processor P16-I Behringer Signal processor P16-I Behringer Signal processor P16-I Behringer Signal processor P16-I
Behringer
Termékkód: P16-I

16 csatornás, 19 colos bemeneti modul analóg és optikai ADAT bemenettel.

A termék részletei

magyarországi raktáron

ÁFA-val 74 900 Ft ÁFA nélkül: 58 976 Ft
Ingyenes kiszállítás!
db

Értékeld elsőként!

A POWERPLAY P16 rendszer az egyszerű és megfizethető módja annak, hogy a zenészek/énekesek azt kapják, amit valóban szeretnének - többet magukból. A P16 személyi monitorrendszer részeként a P16-I bemeneti modullal bármilyen analóg forrás használható, és akár 16 analóg bemenet konvertálható fel 24 bites digitális hanggal, amik a P16 személyi monitor készülékekre irányíthatók. A P16-I szintén el van látva ADAT optikai bemenetekkel, amik automatikusan érzékelik, és elsőbbséget adnak a bejövő jeleknek. Gyors és egyszerű beállítás: egy egyszerűbb rendszert akár percek alatt összerakhatsz - és ez később kiterjeszthető, hogy alkalmazkodjon a megnövekedett igényeknek. A POWERPLAY P16 személyi monitorrendszer teljes vezérlést ad a művész kezébe a mix fölött, és ha ők pontosan azt hallják, ami nekik fontos, akkor a fellépés garantáltan sikeres lesz!

A P16-I el van látva 2 x 8 csatornás ADAT optikai bemenettel, ami automatikusan érzékeli, és elsőbbséget ad a bejövő ADAT jeleknek. Ráadásul 16 kiegyensúlyozott, nagy mozgásterű TRS hangbemenetet lehet befogni, hogy analóg kimenetekről küldjünk jeleket a P16-M-ekre. Egy kényelmes kapcsolóval választhatsz 4 erősítési pozícióból csatornánként, amit vizuálisan is ellenőrizhetsz minden csatornán, a hozzá tartozó LED-del. 44.1 vagy 48 kHz mintavételi frekvenciák támogatottak a digitális bemeneteken, amik kevesebb, mint 1 ms késleltetésűek. A hagyományos Cat 5e kábel viszi a hangot és még az áramot is akár 6 darab P16-M személyi monitor-keverőnek, vagy használhatod a mellékelt tápegységeket is. Pluszban tartalmaz egy belső, automatikus feszültségállítású tápegységet is, ami az egész bolygón használható (100 - 240 V~). Zajmentes hangzás, fantasztikus átviteli frekvencia és alacsony áramfogyasztás!

A világszerte elismert KLARK TEKNIK, MIDAS, TURBOSOUND és BEHRINGER alkották a csapatot, akik összegyűltek, hogy létrehozzanak valami valóban innovatívat, ami örökre megváltoztatja az élő és stúdiómunkákat - az ULTRANET-et! Ez a forradalmi technológia az arra képes eszközök - keverőpultok, I/O boxok, aktív hangszórók és személyi monitorrendszerek - között egyetlen CAT5E kábelen 16 független csatornányi, 24 bites digitális hangot és vezérlőjelet továbbít. Az ULTRANET digitális hálózattal szerzett előnyök az analóggal szemben: az audiojelek immunisak a rádió interferenciára (RFI), a kereszt-interferencia lehetetlen, és az "egyszerű használat" alatt azt értjük, hogy jelentős időt is spórolsz minden be és felállításnál! Az ULTRANET egy hasznos digitális eco-rendszert használ, amit "Akusztikus integrációnak" hívnak. Ez páratlan vezérlési lehetőséget tesz lehetővé, egyetlen kényelmes székből.

A legegyszerűbb kiépítéshez szükség van egy P16-I bemeneti modulra, ami a fő keverőt összeköti akár 6 darab P16-M személyi keverővel. Ez elég szokott lenni egy kisebb vagy közepes zenekarnak, stúdiónak. Szükséged lesz még pár hagyományos Cat5e kábelre. Az opcionális P16-MB rögzítővel a P16-M digitális személyi keverők minden hagyományos mikrofon vagy dobállványhoz rögzíthetők. Akár 6 darab P16-D digitális ULTRANET elosztóval egészíthető ki a rendszer, így akár negyvennyolc P16-M személyi keverő is használható egyszerre.

A POWERPLAY P16 személyi monitorrendszer a teljes monitorkezelést oda teszi, ahova való - pont az előadók keze alá, így a hangmérnök teljes figyelmével a közönségre koncentrálhat. Azzal, hogy dinamikus vezérlést adunk gyakorlatilag minden elem fölött (Hangerő, Sztereó, Szóló és Némítás) akár 16 bemeneti jelen, minden egyes művésznek, a P16 személyi monitorrendszer egyszerűen és gyorsan adja a művészek kezébe, amit szeretnének - többet magukból. Keresd a P16-I-t még ma, és bővítsd ki P16 rendszered még ma, és tapasztald meg a tökéletes élő és stúdiómonitorozást!

További adatok / Behringer Signal processor P16-I

Márka Behringer
Szignál processz. típus fülmonitor rendszer
Csatornák 16
Csatlakozás ADAT, optikai meghajtó
Méret rackbe építhető
 •  16 analóg bemenetet konvertál 24 bites digitális hanggá, amit hagyományos CAT5e kábellel továbbít.
 •  2 x 8 csatornás ADAT optikai bemenet, automata jelérzékelő és priorizáló rutinnal.
 •  16 kiegyensúlyozott, magas mozgásterű TRS hangbemenet.
 •  .A legmodernebb, 24-bites A/D konverterek a prémium hangminőségért.
 •  4-pozíciós erősítés-állító potméter csatornánként.
 •  A digitális bemenet támogatja a 44.1 és 48 kHz-es hangmintákat is.
 •  Ultraalacsony rendszerkésleltetés, kevesebb, mint 1 ezredmásodperc.
 •  Jel-jelenlét és csúcsérték érzékelő LED csatornánként, plusz ADAT státusz LED-ek.
 •  Hagyományos CAT5e csatlakozás szállítja az áramot és az audio jeleket akár 6 személyi monitorrendszerre.
 •  6 ULTRANET hálózat kiterjesztő csatlakozó (RJ45)
 •  Beépített, automata kapcsolású tápellátás a maximális flexibilitásért (100 - 240 V~), zajmentes hangzással, szuper átviteli válasszal és alacsony áramfogyasztással.
 • aa
Cégnév Üzlet helye Távolság Készlet Szállítási díj* Ár*
Értékeld a terméket!
1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag

Termékösszehasonlítás