BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

Behringer EUROLIVE VS1520

Behringer EUROLIVE VS1520
Behringer
Termékkód: VS1520

Nagyteljesítményű, 600 Wattos PA hangszóró, 15 colos mélynyomóval és Electro-dinamikus hangsugárzóval.

A termék részletei

magyarországi raktáron

ÁFA-val 46 900 Ft ÁFA nélkül: 36 929 Ft
Ingyenes kiszállítás!
db

Értékeld elsőként!

Outlet darabok!

Bemutató darab
Esztétikai hiba, kifogástalan működés, eredeti csomagolás nélkül. Garancia: 6 hónap

46 900 Ft
44 900 Ft
ÁFA nélkül: 35 354 Ft
Ingyenes kiszállítás!
-4%
Kosárba

A nagy hang nem jelent nagy árcédulát.

A VS szériát az alacsonyabb költségvetésű zenészeknek terveztük, akik nem akarják feláldozni a minőséget. Fantasztikusan, egyszerűen hordozható és mindenféle hangmegerősítő funkcióra kiválóan alkalmas.

 

Kivételes Hangminőség

Akár 600 Watt bemenetet is kibír. Az erőteljes, 15 colos, távoli fókuszú hangsugárzó kiválóan szól a mély és közép frekvenciákon, míg a hullám-irányított elektro-dinamikus csipogók éles és részlet gazdag magas hangokat szolgáltatnak. Széles spektruma és dinamikus mozgástere miatt sokféle felhasználásra ideális.

 

Mély, átütő basszus

Hogy masszív basszust kapj, sok levegőt kell megmozgatni. EUROLIVE hangszóró erőteljes, távoli fókuszú lF sugárzói kézzel készülnek a saját gyárunkban. Nem csak levettük a polcról, amink van! A mi LF (alacsony frekvenciás) transzduktoraink mindig az adott feladathoz vannak tervezve – ez különböztet meg minket a konkurenciától. A VS1520 tartalmaz egy kimagaslóan erőteljes, 15 colos, távoli fókuszú LF hangsugárzót, finomhangolt burkolatban, ami nagy erejű basszust ad le egészen 50hz-ig.

 

Kristálytiszta magas

A túl sok már fülsértő, a túl kevés pedig tompa. A VS1520 speciálisan tervezett HF hangszórói, amit a szabadalmazott elliptikus hullámirányító segít, természetesen hangzó magas hangokat ad, ultra-széles, 80° x 40° hang terítési mintával.

A VS1520 hangosítót integrált túltöltés-védelmi áramkörrel optimalizáltuk, biztosítva a legjobb magas-frekvencia hangsugárzó védelemmel. Az utazás viszontagságaira kialakított, így jól fog kinézni és jól is szól évek múlva is.

 

A technikai dolgok

A VS1520 burkolata több elrendezést támogat: klaszter és felpakolt mód, állványra szerelhető köszönhetően a beépített 35 mm (1.375") oszloprögzítőnek, vagy eldöntheted a padlón ék-monitorként. A VS1520 kimagasló hangerőt képes leadni, akár 94 dB-t (1 W @ 1 m) és 50 Hz és 20 kHz közötti frekvenciasávban ad le hangot. És mindez csak 21.9 kg! A belső hangváltó fixen 3.0 kHz. Hagyományos 6.3 mm-es TS csatlakozók mellékelve.

 

Érték

Ugorj be a legközelebbi BEHRINGER szaküzletbe és próbáld ki! Hasonlítsd a konkurenciához! Biztosak vagyunk benne, hogy minket fogsz választani.

 

Komponálj! Vedd fel! Keverd! Oszd meg!

A TRACKTION 4 visszahozza a mókát a kreatív folyamatokba, ezért ingyen odaadjuk a kiválasztott BEHRINGER termékekhez. Ezzel az erőteljes, mégis egyszerűen használható zenekészítő programmal, amihez hasonlót még sohasem láttál, mindent odahelyezünk az asztalodra egy képernyőnyi területre anélkül, hogy tengernyi legördülő és titkos menü zavarna, mint a legtöbb DAW esetén. A TRACKTION nem határolja be, hány zeneszámot vehetsz fel egyszerre, vagy hány effektet használhatsz. Igazából az egyetlen korlátot a Mac, vagy PC géped feldolgozóereje jelenti. Felvétel és vágás nem lehet ennél egyszerűbb; fogd meg, dobd bele, vágd meg, másold vagy illeszd be. Ha befejezted a magnum opusod, oszd meg a többi „Tracktionossal“, hogy meghallgassák, együttműködjenek és megszerkesszék.

 

Biztonságban vagy!

Mindig arra törekszünk, hogy a legjobb vásárlói elégedettséget érjük el. Termékeink a saját gyárunkban készülnek, a legmodernebb tesztelő laborokban ellenőrizve a minőséget. Ennek eredményeképpen nekünk van a szakmában a legkisebb termék meghibásodási arányunk, ezért is adunk büszkén három év garanciát!

További adatok / Behringer EUROLIVE VS1520

Márka Behringer
Hangsugárzó típus passzív
Teljesítmény 1000W
Csatlakozás Nem
Szín fekete
Tartozék a csomagban rács
Hangszóró méret csipogó, 15"
 • Nagyteljesítményű, 600 Wattos, 2 utas PA hangsugárzó rendszer (150 Watt folyamatos / 600 Watt csúcsérték).
 • Kivételes hangminőség, nagy frekvencia sávszélesség és dinamikus mozgástér.
 • Kimagaslóan erőteljes, 15 colos, távoli fókuszú hangsugárzó biztosítja a hihetetlenül mély basszust és akusztikus erőt.
 • Szabadalmazott, dupla electro-dinamikus hangsugárzók a kivételesen magas frekvencia reprodukcióért.
 • Túltöltés-védelmi áramkör biztosítja az optimális HF hangsugárzó védelmet.
 • Elliptikus hullám-segítség tervezés az ultra széles hangterítésért.
 • Beépített tripod állványcsatlakozó.
 • Trapezoid burkolat az egyszerű klaszterezéshez.
 • Ergonomikus hord fogantyú.
 • Megerősített acélrács az optimális hangszóróvédelemért.
 • 2 professzionális, 6.3 mm-es jack csatlakozó.
 • Csúcsminőségű alapanyagok és masszív tervezés a hosszú élettartamért.
 • A németországi BEHRINGER által kigondolva és megtervezve.
Cégnév Üzlet helye Távolság Készlet Szállítási díj* Ár*
Értékeld a terméket!
1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag

Termékösszehasonlítás