BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

Behringer EUROLIVE VS1220

Behringer EUROLIVE VS1220
Behringer
Termékkód: VS1220

Csúcsteljesítményű 600 Wattos PA hangszóró 12“ wooferrel és elektro-dinamikus hangszóróval

A termék részletei

kérésre elérhető

ÁFA-val 35 900 Ft ÁFA nélkül: 28 268 Ft
Ingyenes kiszállítás!

Értékeld elsőként!

A kiváló hangzásnak nem kell sokba kerülnie.

A VS sorozatot költségtudatos zenészeknek terveztük, akiknek csúcsminőségű hangra van szükségük drága árak nélkül. A VS1220 hangszóró kivételes hangminőséggel és rendkívül vonzó árral bír, ezen kívül páratlanul hordozható és alkalmas mindenféle hangosítási felhasználásra.

 

Kivételes Hangminőség

Képes kezelni a bemeneti szinteket 600 Wattig, az EUROLIVE VS1220 PA hangszóró kivételes hangminőséget hoz. Az erőteljes 12“ hosszú kirezgésű hangszóró nagy erejű hangot hoz létre a sáv alsó részén, illetve középsávon, míg a hullámvezetőre szerelt elektro-dinamikus hangszóró HF (High-Frequency) kihozza az éles és részletes magas hangokat. A VS1220 nagy sávszélessége és kiterjedt dinamikatartománya ideálisan sokoldalúvá teszi. 

 

Nagy Hatású Basszus

Ahhoz,hogy egy hangszóró tömör, mély basszust szólaltasson meg, rengeteg levegőt kell megmozgatnia. Az EUROLIVE hangszórók ezt kézzel gyártott erőteljes, hosszú kirezgésű LF (Low Frequency) hangszórókkal oldják meg. Míg más cégek szeretnek „polcról levett“ hangszórókat használni, mi egyedileg tervezzük meg az összes LF hangszórót, hogy mindenféle felhasználáshoz tökéletes legyen. A VP1220-ban egy különösen erőteljes 12“ hosszú kirezgésű LF hangszóró let beépítve egy hangolt foglalatba, amitől gazdag, tömör basszust hoz létre egészen 60 Hz-ig.

 

Kristálytiszta Magas hangok

Magas frekvenciájú tartalmak könnyen vihetik sikerre vagy pusztulásba az előadásod. Ha túl sokat használsz, a hangok ridegek és ellenszenvesek lesznek, túl kevésnél meg zavarosnak és rosszul beállítottnak tűnhet. A VS1220 speciálisan tervezett HF átalakítóval, felszerelve egy szabadalmaztatott elliptikus hullámvezetővel elhozza a természetes hangzású magas hangokat 80° x 40° széles hangdiszperziós mintával.

A túlterhelés védő áramkörrel maximális megbízhatóságra optimalizálva, a VS1220 biztosítja a magas frekvenciás vezérlésvédelmet. Azért épült, hogy legyűrjön minden kihívást, a VS1220 hosszú távú használathoz készült szépnek és kiváló hangzásúnak!

 

Sokoldalúság

A VS1220 egyedi trapezoid kinézete ideálissá teszi FOH (Front-of-House), illetve padló és oldalsó monitor felhasználáshoz. A keretek csoportokba rendezhetőek, egymásba rakhatóak vagy akár állványra szerelhetőek, hála a beépített 35 mm (1,375“) állványtartónak.

 

A Technikai Cuccok

A VS1220 szerfelett nagy hangnyomásra (93 dB full space 1 W @ 1 m) képes és 60Hz – 20kHz frekvenciatartománnyal rendelkezik. Mindezt csupán 38lbs-os tömeggel (17,1kg), így a VS1220 páratlanul hordozható. A belső kereszteződési pont 3.5kHz-re van állítva. Szabványos 1/4" TS csatlakozók állnak rendelkezésedre.

 

Értékelés

Nézz be még ma illetékes BEHRINGER kereskedődhöz, és próbáld ki a VS1220-at. Hasonlítsd össze a többi versenyzővel. Ha meglátod és hallod, milyen hangminőséget nyújt a VS1220, ezután már csak a BEHRINGER-t fogod választani!

További adatok / Behringer EUROLIVE VS1220

Márka Behringer
Hangsugárzó típus passzív
Teljesítmény 1000W
Csatlakozás Nem
Szín fekete
Speciális funkciók fogantyú / szíj
Tartozék a csomagban rács
Hangszóró méret csipogó, 12"
  • Csúcsteljesítményű 600 Wattos 2-utas PA hangrendszer (150 Watt folyamatos/600 Watts csúcsteljesítmény)
  • Kivételes hangminőség, széles frekvencia-sávszélesség és dinamikatartomány
  • A különösen erőteljes 12“ hosszú kirezgésű hangszórónak köszönhetően hihetetlenül mély basszussal és akusztikus teljesítménnyel
  • Elliptikus hullámvezető megjelenés a rendkívül széles hangszórásért
  • Beépített tripod és állványadapter
  • Ergonomikus nyél az egyszerű szállításért
  • Masszív acél rács az optimális hangszóróvédelemért
  • 2 profi hangszóró csatlakozó és 1/4'' jack csatlakozó
  • Csúcsminőségű alapanyagok és masszív borítás a hosszú élettartamért
  • A német BEHRINGER által megálmodva és megtervezve
Cégnév Üzlet helye Távolság Készlet Szállítási díj* Ár*
Értékeld a terméket!
1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag

Termékösszehasonlítás