BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

Behringer Xenyx QX1202USB Effektes Keverő USB-csatlakozóval

Behringer Xenyx QX1202USB Effektes Keverő USB-csatlakozóval
Behringer Xenyx QX1202USB Effektes Keverő USB-csatlakozóval Behringer Xenyx QX1202USB Effektes Keverő USB-csatlakozóval Behringer Xenyx QX1202USB Effektes Keverő USB-csatlakozóval Behringer Xenyx QX1202USB Effektes Keverő USB-csatlakozóval
Behringer
Termékkód: QX1202USB

Prémium, 10 bemenetes, 2 buszos keverő XENYX mikrofon előerősítővel, kompresszorral, Brit EQ-val, 24 bites effektprocesszorral és USB hangkártyával.

A termék részletei

Azonnal szállítható - Magyarországi raktáron - 11:30-ig leadott rendelésedet általában a következő munkanapon kiszállítjuk

ÁFA-val 39 900 Ft ÁFA nélkül: 31 417 Ft
Ingyenes kiszállítás!
db

Értékeld elsőként!

Több millió elégedett ügyfelünk a biztosíték, hogy a XENYX keverők a kategóriájuk csúcsa. Prémium előerősítőivel és robusztus képességeivel képes kezelni a fellépéseiteket, jóval árából elvárt teljesítmény fölött! A kiválasztott modellek az ULM sorozatú USB mikrofonjainkkal is együttműködnek. A beépített USB hangkártyájával és egygombos vezérlésével, monó kompresszorával és KLARK TEKNIX FX processzorával (Nem minden modellben) a XENYX Q-sorozatú USB keverők minden szoftverrel együtt érkezik, ami a profi stúdiózáshoz kell.

 

KLARK TEKNIK FX

Semmi nem ad olyan végső simítást a hanghoz, mint egy jó effekt. A keverőinkben a szakma legjava egyesül. Ultra-magas minőség KLARK TEKNIK FX Processzor 100 stúdióminőségű beállítást kezelnek olyanokkal, mint reverb, chorus, flanger, delay, pitch shifter és többféle multi-effekttel. Külön vezérlőivel ezek az effektek széles lehetőségeket kínálnak.

 

Mi az a kompresszor?

Kérdezd a hangmérnököket, hogy mi a kedvenc külső eszközük - mind a kompresszort fogja mondani. Mi az a kompresszió? Jó hogy megkérdezted! A dinamikus mozgásterét szűkíti a hangnak, halkítva a hangos és hangosítva a halk részeket. De a jó kompressziót nehéz megtanulni kezelni. De a mi "egygombos" vezérlőnk minden monó csatornán egyszerűen használható. Ezzel könnyen beállíthatod a kompresszió mértékét, nem kell hangmérnöknek lenni hozzá. Ez az egygombos vezérlés alap minden XENYX Q sorozatú USB keverőn.

 

Fantasztikus mikrofon előerősítők.

Minden XENYX keverőn egy a közös: a jól hangzó, széles mozgásterű mikrofonhang. Ezek a modern XENYX előerősítők hatalmas lépést jelentenek a hangtechnikában és felveszik a versenyt a legdrágább versenytársaikkal is. A XENYX erősítők hihetetlen, 130 dB dinamikus mozgásteret biztosítnak 10 Hz-től akár 200 kHz fölöttig. Az eredmény a kristálytiszta, részlet gazdag hang.

 

A drága brit EQ

A 60-as és 70-es évek brit konzoljai határozták meg a rock and roll életérzést. E nélkül nem lett volna zenei forradalom. Ezek a legendás eszközöket a világ összes hangmérnöke megirigyelte. A XENYX keverők EQ-ja ezen alapul. Még ha nagylelkűen rátekersz is, még mindig szuper lesz a hangminőség.

 

Felvételre készen

Volt idő, amikor ehhez rengeteg felszerelésre volt szükség - és ezek az idők nagyon drágák is voltak. De a modern technológia elérhetővé teszi ezeket. De hogy jut el a hangod a számítógéphez? Itt jönnek a képbe a XENYX Q-sorozatú keverők. Köszönhetően a beépített kétirányú sztereó USB hangkártyának ezeket közvetlenül a számítógépedre kötheted (PC/Mac) Így minden jelforrás hangja a gépedre rögzíthető. El is érünk a szoftverhez…

 

Mit szólnál pár ingyenes szoftverhez?

Mivel szeretnéd kihasználni az eszközeid szerkesztő és felvevő tulajdonságait, ezért telepakoltuk neked a www.behringer.com -ot mindenféle letölthető szoftverrel, mint: Audacity (a legnépszerűbb ingyenes hangszerkesztő), Podifier, Juice, Podnova és Golden Ear (podcast szoftver). A PC-d, vagy Mac-ed már készen is áll a fellépésre, amint kibontottad a dobozt! Ráadásul kapsz még 100 virtuális hangszert és 50 FX plug-int, amivel a számítógépedet egy teljes otthoni - vagy mozgó! - stúdióvá alakítottad.

 

XENYX QX1202 USB / Q1002 USB

Klasszikus zenétől a klasszikus rock-ig A XENYX Q1002USB és QX1002USB a legjobbat hozza ki a podcastodból, vagy fellépésedből. Monó csatornákon két prémium, fantomáramú mikrofon előerősítő - amik híresen jó mozgástérrel rendelkeznek - és "egygombos" kompresszor, 3 sávos, Brit EQ-val. Kapsz még 4 sztereó line csatornát és USB csatlakoztathatóságot PC vagy Mac számítógéphez. Mind a Q1002USB és QX1002USB könnyű, könnyen használható.

 

Rendkívüli érték

Mindegy mire van szükséged, a BEHRINGER QX sorozatú USB keverők a következő szintre elemik a tehetséged. Próbáld ki valamelyiket, kapható a te méretedben is!

 

Külön tápegység is elérhető hozzá.

A tápegységek ország specifikusak, azt rendeld meg, ami a te régiódban is használható!

 PSU6-EU

 

Komponálj! Vedd fel! Keverd! Oszd meg!

A TRACKTION 4 visszahozza a mókát a hangfelvételekbe és annyira jó, hogy ezt adjuk a kiválasztott BEHRINGER termékek mellé. Ez a sokoldalú, de egyszerűen használható szoftver nem olyan, mint amikkel eddig találkoztál, egyetlen képernyőre tesz mindent, amire szükséged lehet, a sok rejtett menü és legördülő lista tenger helyett, amit más DAW nyújt. És a TRACKTION nem korlátozza be, hogy hány csatornát használhatsz. Igazából az egyetlen korlátot a Mac vagy PC számítógéped feldolgozóereje jelenti. Felvétel és szerkesztés nem is lehetne egyszerűbb: vágd, másold, illeszd be. Ha a magnum opusod elkészült, megoszthatod a többi “Tracktion-össel”, akik akár közre is működhetnek veled.

 

Itt van a Tracktion 4 pár hasznos tulajdonsága:

Natív FX plug-inok dinamikától a modulációig, reverb és mások!

 • Támogatja a külsős AU, VST és VSTi plug-inokat is
 • Keverés automatizálás
 • Biztonságos felvétel
 • 64-bit, 192 kHz Mix-motor
 • Audió klipp manipuláció
 • MIDI szerkesztő
 • Szűrők – hangerő / Pan, szint mérő, 4 sávos EQ, Aux Send & Return és FX

Különböző formátumokba exportálhatsz, mint .wav, .aif, és .mp3

További adatok / Behringer Xenyx QX1202USB Effektes Keverő USB-csatlakozóval

Márka Behringer
Keverő típus kis keverő
 • Prémium, ultra-alacsony zajú, nagy mozgásterű analóg keverő.
 • Kettő a legmodernebb, fantomáramos XENYX mikrofon előerősítőkből.
 • Stúdióminőségű kompresszor egygombos vezérléssel és LED-del vokális és hangszeres hanghoz.
 • Ultra-magas minőség KLARK TEKNIK FX Processzor 100 beállítással, mint reverb, chorus, flanger, delay, pitch shifter és többféle multi-effekttel.
 • Beépített sztereó USB/Audio Interface amivel a laptopodra kötheted. Ingyenes audió felvevő, szerkesztő és sugárzó program, plusz 150 hangszer/effekt plug-in letölthető hozzá a www.behringer.com-ról
 • Neoklasszikus, "Brit", 3 sávos EQ a meleg, zenei hangzásért.
 • FX Send csatornánként a belső, vagy esetleg külső effektorhoz is.
 • Fő mix-kimenet és külön vezérlőszoba, phones és CD kimenet.
 • 2 sávos bemenet hozzárendelhető a fejhallgató kimenethez is.
 • A csúcsminőségű és kifejezetten masszív tervezés biztosítja a hosszú élettartamot.
 • A német BEHRINGER által tervezve.
Cégnév Üzlet helye Távolság Készlet Szállítási díj* Ár*
Értékeld a terméket!
1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag

Termékösszehasonlítás