BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

Neutrik SC81

Neutrik SC81
Neutrik
Termékkód: SC81

Kábelcsatlakozó ház mama és papa betétekhez, fekete festés, 90° kódolás.

A termék részletei

kérésre elérhető

ÁFA-val 3 580 Ft ÁFA nélkül: 2 819 Ft
Szállítási költség: 1 190 Ft
(10.000 Ft-tól ingyenes)

Értékeld elsőként!

A miniCON sorozat moduláris rendszere segítségével sokféle csatlakozó összeszerelhető a rendelkezésre álló alkatrészekből, akár speciális igényekhez is (pl. kábelcsatlakozó hosszabbítás, krimp szett, stb.).

A neutriCON csatlakozókat kemény körülmények között használt multipin/ipari felhasználásra terveztük. A nagyon robusztus, teljesen fém, körkörös konnektorkönnyű és csavarozásmentes összeszerelést kínál, flexibilis alkatrész-kombinációval, és "tol-és-húz" rögzítő mechanizmussal.

Ez egy komplett dugasz csatlakoztató rendszer, amivel gyorsabban gyárthatók kábelek és vázcsatlakozók, akár 8 érintkezővel, 8 alkatrész felhasználásával. A rendszer 3 típusú fémházat, 2 érintkező-hordozót (ami mindhárom házba illeszthető), és a megszokott Neutrik tervezésű tehermentesítőt tartalmaz. A házak nagy tűrőképességű cink-alumínium öntvények, Cu-borítású, Ni-borítású, és fekete kemény-matt Cr-borítású. A dizájn megvédi az érintkezőket a használat közbeni illesztési hibáktól. A vibrációvédett rögzíthető mechanizmus automatikusan zár beillesztéskor, és egyszerűen szétválasztható a kábeldugasz külsőházának meghúzásával. A sztenderd burkolat (SC8, RP8, MC8) 0°-nál kis kulcs-vezetőt, és 180°-nál egy nagyobb kulcs-vezetőt kapott. Alternatív elrendezés is elérhető három burkolaton (SC81, MC81, RP81) ahol a kis kulcsirányzék 0°-nál, a nagy kulcs-irányzék pedig 90°-nál található.

Az érintkező elrendezés hagyományos 8 tű/foglalatú érintkező rendszer. A megmunkált apa-betétek forraszthatók, krimpelhetők (MIL C 22520 F) vagy PCB foglalatú tűs érintkezősek, és az mama betétek is hasonló foglalatú érintkezőket fogadnak be. Az mama és papa betétek bármelyik fémházban cserélhetők.

A kábel tehermentesítő szorítója sztenderd Neutrik dizájn, amint az X sorozatú XLR csatlakozóknál vezettünk be, ahol a szorító a dugasz betétet is rögzíti. A kábel metszete koaxálisan a házhoz csatlakoztatható, egy külön érintkező komponenssel.

Az SC8W a kábelház speciális verziója, amit ha SR8W hüvellyel használunk, egy olyan csatlakozót kapunk, ami bekötve IP54 szerint víz és porálló.

A gyártó által kiadott technikai dokumentáció a Kézikönyv fül alatt elérhető.

További adatok / Neutrik SC81

Márka Neutrik
Csatlakozó típus neutriCON
  • Választható érintkező konfiguráció 1 és 8 közötti érintkezőkkel.
  • Egyszerű összeszerelés: A szétszerelt állapotban forrasztható/krimpelhető érintkezővel elkerülhető a zsúfolt paneleken történő kényelmetlen szerelgetés.
  • Precíz és robusztus, teljesen fém ház.
  • "Tol-és-húz önrögzítőrendszer.
  • Kódolórendszer használata lehetséges (polarizáció).
Cégnév Üzlet helye Távolság Készlet Szállítási díj* Ár*
Értékeld a terméket!
1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag

Termékösszehasonlítás