BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

Neutrik RP8

Neutrik RP8
Neutrik RP8 Neutrik RP8 Neutrik RP8 Neutrik RP8
Neutrik
Termékkód: RP8

Vázcsatlakozó ház, mama és papa betétekhez, fekete festés, 180° kódolás.

A termék részletei

kérésre elérhető

ÁFA-val 950 Ft ÁFA nélkül: 748 Ft
Szállítási költség: 1 190 Ft
(10.000 Ft-tól ingyenes)

Értékeld elsőként!

A miniCON sorozat moduláris rendszere segítségével sokféle csatlakozó összeszerelhető a rendelkezésre álló alkatrészekből, akár speciális igényekhez is (pl. kábelcsatlakozó hosszabbítás, krimp szett, stb).

A neutriCON csatlakozókat kemény körülmények között használt, multipin/ipari felhasználásra terveztük. A nagyon robusztus, teljesen fém, körkörös konnekto rkönnyű és csavarozás mentes összeszerelést kínál, flexibilis alkatrész-kombinációval, és "tol-és-húz" rögzítő mechanizmussal.

Ez egy komplett dugasz csatlakoztató rendszer, amivel gyorsabban gyárthatók kábelek és vázcsatlakozók, akár 8 érintkezővel, 8 alkatrész felhasználásával. A rendszer 3 típusú fémházat, 2 érintkező-hordozót (ami mindhárom házba illeszthető), és a megszokott, Neutrik tervezésű tehermentesítőt tartalmaz. A házak nagy tűrőképességű, cink-alumínium öntvények, Cu-, Ni-, és fekete, kemény, matt Cr-borításúak. A dizájn megvédi az érintkezőket a használat közbeni illesztési hibáktól. A vibrációvédett, rögzíthető mechanizmus automatikusan zár beillesztéskor, és egyszerűen szétválasztható a kábeldugasz külső házának meghúzásával. A sztenderd burkolat (SC8, RP8, MC8) 0°-nál kis kulcs-vezetőt, 180°-nál egy nagyobb kulcs-vezetőt kapott. Alternatív elrendezés elérhető a három burkolaton (SC8, RP8, MC8), 0°-nál kis kulcs-jelölővel, és 90°-nál egy nagyobbal.

Az érintkező elrendezés hagyományos 8 tű-foglalatú érintkező rendszer. A megmunkált apa-betétek forraszthatók, krimpelhetők (MIL C 22520 F) vagy PCB foglalatú tűs érintkezősek. Az mama betétek is hasonló foglalatú érintkezőket fogadnak be. Az mama és papa betétek bármelyik fémházban cserélhetők.

A kábel tehermentesítő szorítója sztenderd Neutrik dizájn, amit az X sorozatú XLR csatlakozóknál vezettünk be, ahol a szorító a dugaszbetétet is rögzíti. A kábel metszete koaxálisan a házhoz csatlakoztatható egy külön érintkező komponenssel.

Az SC8W a kábelház speciális verziója, amit ha SR8W hüvellyel használunk, egy olyan csatlakozót kapunk, ami bekötve IP54 szerint víz és porálló.

A gyártó által kiadott technikai dokumentáció a Kézikönyv fül alatt elérhető.

További adatok / Neutrik RP8

Márka Neutrik
  • Választható érintkező konfiguráció 1 és 8 közötti érintkezőkkel.
  • Egyszerű összeszerelés: a szétszerelt állapotban forrasztható/krimpelhető érintkezővel elkerülhető a zsúfolt paneleken történő kényelmetlen szerelgetés.
  • Precíz és robusztus, teljesen fém ház.
  • "Tol-és-húz" önrögzítő rendszer.
  • Kódoló rendszer használata lehetséges (polarizáció).
Cégnév Üzlet helye Távolság Készlet Szállítási díj* Ár*
Értékeld a terméket!
1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag

Termékösszehasonlítás