BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

Midas M32 LIVE Digitális Keverő

Midas M32 LIVE Digitális Keverő
Midas M32 LIVE Digitális Keverő Midas M32 LIVE Digitális Keverő Midas M32 LIVE Digitális Keverő Midas M32 LIVE Digitális Keverő Midas M32 LIVE Digitális Keverő Midas M32 LIVE Digitális Keverő Midas M32 LIVE Digitális Keverő Midas M32 LIVE Digitális Keverő Midas M32 LIVE Digitális Keverő Midas M32 LIVE Digitális Keverő Midas M32 LIVE Digitális Keverő
Midas
Termékkód: M32 LIVE

Digitális konzol élő és stúdió felhasználásra, 40 bemeneti csatorna, 32 MIDAS PRO mikrofon-előerősítő, 25 keverőbusz, élő multitrack felvétel.

A termék részletei

Azonnal szállítható - Magyarországi raktáron - 11:30-ig leadott rendelésedet általában a következő munkanapon kiszállítjuk

ÁFA-val 1 400 000 Ft ÁFA nélkül: 1 102 362 Ft
Ingyenes kiszállítás!
db

Értékeld elsőként!

Iparágvezető 192 kHz-es precizitás

 

A forradalmi M32 konzol kombinálja a legendás MIDAS hangminőséget a fejlett digitális technológiával, jövőálló 96kHz képes nyílt architektúrával és iparág vezető, 192kHz-es ADC és DAC konverterekkel, így hozva létre egy fantasztikus középméretű élő konzolt. Az M32 ultrakeskeny kialakítású, valóban luxus keverési élménnyel. Csúcskategóriás felhasznált anyagok - mint a karbon - biztosítanak páratlan strapabírást és erőt, és lényegesen kisebb súlyt a kategóriájához képest.

Az M32 díjnyertes MIDAS PRO sorozatú mikrofon-előerősítőkkel van ellátva, és az egyedi tervezésű MIDAS PRO motorizált féderek 1 millió ciklusra vannak tervezve - ami háromszorosa a versenytársakénak.

A MIDAS M32 egy előremutató konzol, ami valóban megemeli a lécet a digitális keverők között.

 

Legendás MIDAS hangminőség


Habár a MIDAS M32 dizájnja, stílusa és kialakítása olyan, hogy utánafordulnak az emberek, de valójában a hangja az, ami az előadók és hangmérnökök számára fontos. És ez az, ahol az M32 még fényesebben ragyog! Mivel a legújabb a kristálytiszta hangzású MIDAS konzolok sorában, ezért elismert vérvonala szó szerint meghatározta az ipari szabványokat mind az elektromos tervezésében, mind hangminőségében. Amióta a MIDAS konzolok hírnevet szereztek 40 éve, olyan előadókkal, mint Billy Joel, a Yes, a Beach Boys, Pink Floyd és mások, a MIDAS öröksége mindig is a kompromisszummentes minőségről és a tökéletes hangvisszaadásról szólt.

Az analóg bemeneti szekciót a Cirrus Logic többcsatornás, 192 kHz képességű A/D konverterei támogatják, amik 114 dB-es dinamikus mozgástérrel garantálják az impresszíven alacsony torzítást és alacsony zajú teljesítményt.

 

A jövőre tervezve


Az M32 egy ma épült konzol, ami a jövőálló, 96kHz képes nyílt architektúrával és iparág vezető, 192kHz-es ADC és DAC konverterekkel készült, így hozva létre a fantasztikus modern hangteljesítményt.

 

Díjnyertes MIDAS mikrofon-előerősítők


A MIDAS mikrofon-előerősítő a piacvezető színpadi és stúdiófelhasználás esetén is, a hangmérnökök szerint ez a híres MIDAS hangzás esszenciája. A több mint 40 éves tapasztalat a kiváló anyagminőséggel párosítva vezetett a híres meleg és mély hangzáshoz - ami kiváló környezetet ad a hangnak, fenntartva a térhatás pontosságát és hatékonyabban végzi el a precíz hangképzést. A többszörösen elismert és díjnyertes MIDAS mikrofon-előerősítők több generációnyi hangmérnököt inspiráltak, hogy hozzák ki a legjobbat magukból, és olyan szónikus panorámát biztosítsanak, ami a közönséget is magával ragadja.

 

Szónikus képalkotás


A MIDAS előerősítő tervezése kizárja az erősítés lépésenkénti tipikus kiegyensúlyozatlanságát, ezáltal fejlesztve a hosszirányú feszültségesés rátát (CMRR), és szinte mérhetetlenül kicsi harmonikus torzítást biztosít. A folyamatos magas frekvenciás sávszélességű topológia garantálja a kiváló stabilitást, RF kizárást és zajteljesítményt minden erősítési szinten, ezáltal egészítve ki a transzparens, nyílt és dinamikus hangzást. Az évek során számtalan hangmérnök győződött meg róla, hogy ez a túlterhelés védett és robusztus kivitel teljesen új dimenziókba röpíti a hangot, hiszen keményen meghajtva is kristálytiszta hang-visszaadásával megfelelő kombinációja a harmonikus, meleg és természetes hangzásnak. Ezt több milliónyi koncertre járó, és a számtalan élő felvételes koncertalbum is bizonyítja!

Mivel a kristálytiszta hangzás mindig a mikrofon-előerősítőknél kezdődik, az első ponton, ahol a hang a konzolba ér, már egy MIDAS mikrofon-előerősítő várja, hogy garantálja a tökéletes hangvisszaadást, a legkisebb részlet elvesztése nélkül. Transzparens és kristálytiszta hang, alacsony zaj és magas hosszirányú feszültségesés-kizárás a főbb tulajdonságai ennek a kivitelnek.

A mikrofon-előerősítők az iparágvezető MIDAS XL4 és HERITAGE 3000 konzolokból lettek átvéve, amik sokak szerint a legjobb élő analóg konzolok, amiket valaha építettek. Az utóbbi évtizedben az XL4 és HERITAGE 3000 számtalan híres előadó mellett bizonyított, mint Bon Jovi, Alanis Morrisette, AC/DC, Coldplay, Kid Rock, Metallica, Alicia Keys, Foo Fighters, Christina Aguilera, Sir Paul McCartney, Pearl Jam és még sokan mások.

Az M32 ugyanebből az örökségből merít, hogy valódi elit, professzionális szintű hangminőséget és teljesítményt nyújtson.

 

Mire képes az M32? Bármire!


Ha analóg keverőkörnyezetből jöttél, vagy már hozzászoktál más digitális konzolokhoz, az M32 első ránézésre is intuitív és egyértelmű.

Az M32 csodálatossága az egyszerűség és a könnyű használat. Tapintható vezérlőivel finoman hangolhatod a lényeges elemeket, ahogy a mix egyre bonyolultabb lesz, míg a TFT kijelző mindig informál az összes lépésről. Az érintésérzékeny vezérlők, a motorizált féderek és az LCD és TFT kijelzők tárháza teszi az M32 élményét prémium megoldássá élő felhasználásra, műsorszórásra, stúdió- és utómunkákra.

Az M32 teljesen újraértelmezi, hogy mire képes egy digitális keverő. Az intuitív munkafolyamat a teljesen interaktív felhasználói felülettel kombinálva garantálja az azonnali magabiztos áttekinthetőséget! Fejlett mérnöki megoldásaival és aprólékos tervezésével földön túli hangteljesítményt nyújt, hihetetlenül megfizethető áron.

 

Csatorna csík


Az M32 csatorna csíkja a legfontosabb csatorna-feldolgozási paramétereket egy szekcióba tömöríti, így mindegy melyik csatornán dolgozol, a vezérlés ugyanaz marad.

Ez a kiemelkedően hatékony kialakítás a MIDAS évtizedes tapasztalatának, és a vásárlói visszajelzések figyelembevételének köszönhető. Optimalizált vezérlő-megvilágítása garantálja a tiszta szintkijelzés áttekinthetőségét bármilyen betekintési szögből.

Megvilágított potméterek és kapcsolók vezérlik az előerősítés beállításait, frekvencia kiosztásokat, a dupla dinamika szekciót, ahogy a multimódú parametrikus EQ és busz-send, fő, monó, és sztereó előerősítéseket.

 

7 colos főképernyő


Az M32 7 colos, nappali fénynél is jól látható TFT kijelzője mutatja a beállítások paramétereit, mindig akkor, amikor szükséged van rá.

Magas kontrasztja és kültéri láthatósága miatt a TFT ideális koncert és fesztiválhelyszíneken. Megtámogatva a tapintható, nagy precizitású enkóderekkel, a képernyő életre kel és azonnal HD-ben tájékoztat minden beállításról, rengeteg paraméterrel.

Intelligens tervezése olyan vitális funkciók vezérlését teszi egy gombnyomásnyira, mint az effektek, mérések, jelirányítás és sok más!

 

Féderre küldés


Az M32 a digitális keverés kényelmét adja meg az AUX és kimeneti buszokra is, hála a beépített féderre küldő funkciónak. Ennek a hihetetlen funkciónak a használatával erőteljes, külön kijelölt al-mixeket hozhatunk létre monitorozásra, másodlagos zónáknak, és sok másra, mindezt úgy, mintha a fő mixbe belenyúlna.
Az M32 a hangmérnök által kiválasztott jeleket bármely AUX vagy kimeneti buszra irányítja, és a csatorna fédereivel beállítható hozzá a tökéletes mix.
A konzol megjegyzi, hogy hogyan állította be a fédereket, és az adott busz kiválasztásával azonnal visszaigazítja őket.

 

DCA csoportok


DCA (Digitálisan Vezérelt Erősítő) csoportok segítenek több jelet egyszerre vezérelni, anélkül, hogy busz alcsoportokat kellene létrehozni. Az M32 8 DCA csoportjával több jelet vezérelhetünk egyetlen féderrel, mint például a teljes dob-mixet, a fúvósok szekcióját, vagy a háttérvokálosok csoportját, stb.

A DCA vezérlés a FOH mixet is befolyásolja, de úgy, hogy a független buszokban nem változtat. Az eredmény az olyan személyre szabható munkafolyamat, ami maximális flexibilitást nyújt, de hagyja, hogy az egyes buszokat és alcsoportokat arra használjuk, amire valók: mint a zónaküldés, műsorszórási mixek stb.

 

Hozzárendelő szekció


Míg néhány digitális konzol felkínál egy pár személyre szabható vezérlőt, addig az M32 hozzárendelő szekciója új etalont állít fel 36 darab 3 külön rétegben elhelyezett, teljesen személyre szabható vezérlőjével. Ahogy a csatornáknál és buszoknál, itt is független "firkacsík" található az azonnali azonosításért. A gombokat beállíthatjuk, hogy ki-be kapcsoljanak paramétereket, kopogtatással beállítsa az effektek időzítését, vagy adott jelenet nézetre ugorjanak. A forgó vezérlők LED gallérjaikkal adott csatorna-paraméterekhez rendelhetők, vagy az adott csatornához használható egyéb paraméterekhez a dinamikus szekcióban.

 

Betekintő funkció


Az egész M32-n, stratégiai pontokon elhelyezve 11 "View" (betekintés) gombot találunk, többféle funkcióhoz hozzárendelve. Ezek a gombok azonnali hozzáférést biztosítanak az adott funkció információihoz.

Például, ha az Equalizer szekció View gombját megnyomjuk, az adott csatorna EQ beállításai jelennek meg azonnal a főképernyőn, mélységeibe menő beállítási lehetőségeket biztosítva.

Ez a közvetlen vizuális finomhangolási hozzáférés adja meg a hangmérnöknek az olyan szintű vezérelhetőséget, ami eddig csak exponenciálisan drágább konzolokon voltak elérhető.

 

"Akusztikus integráció" - az élőzene forradalma


A legendás, 40 éves, brit TURBOSOUND cég - akik a világ leghíresebb hangszóróit tervezték - álltak össze a MIDAS mérnökeivel, hogy tökéletesen összehangolhassák a keverőt a hangszórókkal. Ezt hívjuk “Akusztikus integráció”-nak.

Az M32 ULTRANET buszán akár 16 csatornányi kristálytiszta digitális hangot képes küldeni, vezérlőjelekkel együtt bármely, TURBOSOUND IQ hangszórórendszerre, mindössze egyetlen CAT5e kábelen.

Továbbá az IQ sorozatú hangszórók a legnépszerűbb hangszórók “Valódi Fizikai Modellezés”-ével rendelkeznek, ami egyszerűen távvezérelhető az M32-vel, így a hangmérnök a keverőpult kényelme mögül rendelhet hozzá különböző hangzást a rendszerhez.

"Akusztikus integráció" - az élőzene forradalma

 

100-sávos RTA minden csatorna és busz EQ-n


Az M32 nagy részletességű, 100 sávos valósidejű analizátort (RTA) tartalmaz, teljes oszlopdiagram és spektrográf nézettel. A nagy részletességű RTA egy időben, 100 frekvencia-sávon jeleníti meg a jel energiáját, teljes 10 másodpercnyi hangképet mutatva.

A nagy RTA kijelzés teljes képernyőfelbontással jelzi ki az elérhető jeleket, míg kombinált nézetre váltva az RTA minden csatorna és busz-EQ görbét mutat. A szűrők hatását azonnal láthatjuk, közvetlenül a hangspektrumon. Ráadásul az RTA az FX sáv 31 sávos EQ-ja fölött is megjeleníthető.

A frekvenciák monitorozása és vezérlése sosem volt ilyen egyszerű!

 

16 lélegzetelállító FX “Plug-In”, amik a Valós Fizikai Modellezés elvén születtek.


Az M32-be 16 lélegzetelállító FX “Plug-In”-t építettünk, így összesen több mint 50 olyan effekthez van hozzáférése a felhasználónak, amik hardveresen több millió forintba kerülnének.

A csúcskategóriás effektek ezen generációi klasszikus hangeszközök valós fizikai modellezésén alapulnak. Gyakorlatilag "újraépítettük" a klasszikus analóg cuccokat a digitális világban, és olyan legendás jelfeldolgozókat modelleztünk le, mint az Urei 1176*, Teletronix LA-2A* és a Fairchild 670* kompresszorok, valamint a legendás Pultec* EQP-1a és EQ5 equalizerek stb. És még egy csúcskategóriás, 5 sávos kompresszorral is elláttuk!

 

Erősítés-felosztás és FOH / Monitor távvezérlés


Az erősítés felosztás (Gain Split) mód elkülöníti a csatorna erősítését (Trim) a fő erősítő erősítésétől, így mind a FOH és mind a monitorozó rendszer erősítése egymástól - és az előerősítéstől - függetlenül állítható.

Plusz, a HA erősítés távvezérlési lehetőségével külső konzolról is vezérelhető az erősítés, például ha az M32 színpadi boxként van használva.

 

Jelirányítási és feldolgozási flexibilitás


Az M32 jelirányítása még flexibilisebb a legújabb szoftverfrissítés óta. A kimeneti jelek és XLR csatlakozóik külön vannak kezelve, amivel AES50 források és kiterjesztő kártyák jeleit közvetlenül lehet az M32 analóg kimeneteire irányítani.

Például az M32 kimenetei közvetlenül visszairányíthatók a PA vagy monitor jelekre a fő és FOH konzolról. Plusz, a kimeneti pontok elő, vagy utónémítást is kaphatnak, hogy könnyebben lehessen használni például P16 személyi monitorrrendszerrel. Ez igen hasznos lehetőség, ha nem akarunk egész csoportokat elnémítani, a jelfolyam megakasztásával.

 

Fantasztikus eszközök színtér és show-kezelésre


Az M32R Cue listája innovatív módon automatizálhatja a betöltendő jeleneteket és "snippet"-eket, a show különböző pontjain. Mind az 500 Cue belépőpont betöltheti a 100 jelenet vagy snippet bármelyikét külön vagy egyszerre. Ezzel lenyűgöző, 500 Cue x 100 jelenet x 100 snippet lehetőséget kapunk!

Például eltárolható a kedvenc dob-EQ beállításunk az 1-8-ig számozott snippet-ekre, és saját beállításként előhívható, teljesen függetlenül a konzol teljes jelenetbeállításához. Ez olyan, mint egy pillanatkép a bemeneti paraméterekről, visszatérő jelekről, FX fiókokról, buszról, Matrix-ról, Fő vagy DCA csoportról - ami akkor tölthető be, amikor szükség van rá.

 

A MIDAS PRO FADER - egymillió ciklusra hitelesítve!


Azon törekvésünk, hogy a lehető legtöbb aspektusban vezessük az iparágat elhatároztuk, hogy kifejlesztjük a világ legmegbízhatóbb motorizált fédereit. Elmélyedtünk az anyagok tudományába, és fél-nemesfémeket használtunk, hogy elérjük a célként kitűzött tartósságot! Lelkiismeretes figyelemmel terveztük meg a motorizált fédereket, amik folyamatos teljesítményt biztosítanak éjszakáról éjszakára, évről évre.

Miután éjt nappallá téve dolgoztunk a fémekkel, kifejlesztettük azokat a precíziós komponenseket, amik magas linearitást, robusztusságot, és finom érzetet adnak használat közben. Szükségünk volt utraegyenletes, finomra csiszolt, csúcsminőségű acél vezetőrudakra, így kifejlesztettük őket. Szoros együttműködésben dolgoztunk a gyártó partnereinkkel, hogy fenntartsuk az általunk elvárt minőséget, mindig a legmegfelelőbb anyagokat használva és a termelési folyamatokat is irányítva, hogy még arra is figyeljünk, hogy öntés után kihűlve se veszítse el az acél az elvárt tulajdonságokat!

Igaz, ez nem volt egyszerű - rengeteg munkaórát fektettünk a MIDAS PRO FADER dizájnba. De az eredmények magukért beszélnek!

A MIDAS PRO FADER-ek 1,000,000 ciklusra vannak hitelesítve, ami háromszorosa a piacvezető gyártók értékeinek.

 

LCD "firkacsík"


Összesen 17 programozható LCD kijelző kínál olyan csatorna/busz azonosítási lehetőséget, ami valóban azt mutatja, amit vezérlünk.

Ikonokkal és jelölésekkel láthatók el a be és kimentek, amiket egy pillantással fel lehet ismerni. Még színt is rendelhetünk hozzá, hogy azonnal, vizuálisan áttekinthetők legyenek a hasonló bemenetek.

Egyszerű, elegáns és hatékony, és többé maszkolószalagra sincs szüksége!

 

Flexibilis csatlakoztathatóság


Minden M32R már a dobozból kivéve teljes, tömve van olyan digitális csatlakoztathatósági és funkcionális lehetőséggel, amikre szüksége van. Beépített USB 2.0 csatlakoztathatóság, ami teljes, 32 x 32 csatornányi hangot és MIDI-t ad a DAW rendszerének! Beépített többcsatornás digitális audio interfészek csatlakoznak távoli színpadi boxokhoz és a P16 személyi monitorrendszerekhez. Natív Ethernet vezérléssel távoli használat is lehetséges számítógépről, iPad-ről vagy iPhone-ról is, vezetékes vagy vezeték nélküli hálózaton keresztül is, nem csak a szomszéd szobából, de a bolygó túlfeléről is!

Kettős AES50 hálózati portja KLARK TEKNIK SuperMAC technológiát használ, ami akár 96 bemenetet és 96 kimenetet ad árnyékolt CAT5 kábelen keresztül, amivel az audio jeleken más M32 sorozatú keverő, színpadi boxok, és más, MIDAS, KLARK TEKNIK és AES50-képességű eszközök osztozhatnak. Beépített ULTRANET szolgáltatja a 16-csatornás digitális mixet közvetlenül a P16 személyi monitorrendszerekhez, mindenféle extra hardver, költség, vagy késleltetés nélkül.

Ethernet, USB és MIDI mind alapfelszereltség az M32C-n.

Egy kiegészítő bővítőhely is van mellékelve, amivel az M32 a jelenlegi és a jövőbeni hálózati protokollokhoz is széleskörű megoldásokkal csatlakozhat, beleértve az USB, ADAT*, MIDI és Audinate Dante* lehetőségeket.

 

POWERPLAY P16


Egyszerű, mint egy kézfogás. Csatlakoztassa a P16-M személyi monitorrendszert az M32R ULTRANET portjára egy árnyékolt (STP) CAT5 kábellel, és engedje, hogy az előadó maga állítsa be az akár 16 csatornás saját monitor-mixét! Láncba köthet több P16-M egységet, vagy használhat több P16-D ULTRANET elosztót, hogy egyszerűen beállítson egy plug-and-play monitorrendszert, ami 64 független P16-M egységet is kiszolgálhat - amik még a működéshez szükséges áramot is a CAT5 kábelen kapják.

 

DL16


A MIDAS DL16 digitális színpadi dobozai, a FOH és a színpad közti "rést" zárják le azzal, hogy 16 teljesen programozható és távvezérelhető csúcskategóriás MIDAS mikrofon-előerősítőt és 8 analóg, szimmetrikus XLR visszatérést adnak a színpadi rendszerhez. Egyetlen árnyékolt (STP) CAT5 kábellel akár három DL16 vagy MIDAS DL150 színpadi box köthető láncba, hogy 48 csatorna mehessen be, és 24 jöhessen ki a színpadról. Dupla AES50 portjával az M32R akár 96 bemeneti csatornát képes kezelni egyetlen rendszerben.

 •  AES50 hálózati port, KLARK TEKNIK SuperMAC technológiával az ultraalacsony késleltetésért.
 •  Akár 100 méter hálózati összeköttetés CAT5 kábellel (külön kapható).
 •  Dupla AES50 port, mindkettőre akár három DL16 egység köthető, merger és router használata nélkül.
 •  Precíz LED mérés, plusz 7-szegmenses kijelzők a színpadi jelvezérléshez.
 •  Phones kimenet rendelhető bármelyik be- és kimenetre, színpadi monitorozáshoz.
 •  Csatlakoztatható P16-M személyi monitorrendszer, fülhallgatós megoldásokhoz (külön kapható).
 •  Dupla ADAT kimenet splitter módhoz, és különálló, digitális többmagos felhasználáshoz.
 •  MIDI be/kimenet FOH konzollal történő kétirányú kommunikációhoz és színpadi MIDI eszközökhöz.

 

Mi az az AES50 és a SuperMAC?


Mi az az AES50 és a SuperMAC? Az AES50 szimultán biztosít magas csatornaszámot, hihetetlenül alacsony és determinisztikus késleltetést, pontos fázis-hangolású hálózati órajelelosztást, hibaérzékelést, hálózati redundanciát egyszeri telepítéssel és olyan egyszerű használattal, amit az élő zeneipar megkövetel.

Ez az egyedi kombináció mind élőben, mind a stúdióban hasznos, de utómunkáknál, műsorszórásnál és jelirányító infrastruktúrában is. A SuperMAC a KLARK TEKNIK által szabadalmazott AES50 implementáció. Eredetileg a Sony Pro-Audio Laboratórium fejlesztette ki Oxfordban, az Audio Engineering Society nyílt AES50 digitális hanghálózati szabványa alapján, az Audio Engineering Society Inc. nagyfelbontású többcsatornás hangösszeköttetése (HRMAI) elvén.

 •  48 kétirányú hangcsatorna 48 kHz-en, Neutrik etherCON-csatlakozós, árnyékolt (STP) CAT5 kábelen (max. hossz 100 méter / 328 láb).
 •  Egy kábeles duplex összeköttetés hang és mintavételi órajelekhez.
 •  Ethernet fizikai rétegű audio adatátvitel.
 •  Magas csatornaszám és ultraalacsony determinisztikus késleltetés (2x3 minta=1⁄8 ms node-onként).
 •  Pontos fáziskövetésű órajel disztribúció.
 •  Széleskörű hibaérzékelés és kezelés.
 •  Redundáns hálózati megoldás.
 •  Minimális konfigurálás, teljesen egyszerű telepítés és használat.
 •  Ethernet TCP/IP protokoll kompatibilitású külső adatcsatorna.

 

Valósidejű felvétel


Az M32R egy sokoldalú digitális élő-konzol, ami robusztus stúdió-funkcionalitással rendelkezik Vegyen fel és játsszon vissza akár 32 sávot Windows XP, Windows Vista, Windows 7 és Windows 8 operációs rendszeren vagy Mac számítógépen a beépített USB 2.0 csatlakozáson keresztül! Az M32R támogatja mind a 44.1 és 48 kHz mintavételi frekvenciákat 24 biten, amivel akár 32 sávnyi élő hang rögzíthető számítógépen, későbbi keveréshez. Használja ki az M32R beépített effektorait, hogy kiegészítse a DAW-ja plug-in gyűjteményét vagy, hogy sok értékes számítógépes erőforrást spóroljon!

Az M32R visszajátszó képességével egyszerűen rendezhetők jelenetekbe a beállítások, vagy a készülékben, vagy akár egy pendrive-on.

 

Opcionális bővítőkártyák


Az M32R bővítőfoglalata segítségével flexibilisen bővíthető a legváltozatosabb feladatokhoz is. rengeteg KLARK TEKNIK bővítőkártya kapható és használható egyszerűen az előre telepített DN32-USB kártya helyén, hogy az M32R erejét rászabadíthassuk meglévő MADI*, Dante* és ADAT hálózatainkra! Az M32R ezekkel a széleskörben használt protokollokkal teljesen kompatibilis, és egyszerűen integrálható minden élő, stúdió vagy műsorszóró környezetbe.

 

DN32-USB

Nagysebességű USB 2.0 hangkártya professzionális felvételekhez.


A DN32-USB bővítőkártya stabil és biztos megoldást kínál élő és stúdiófelvételekhez 32 x 32 csatornás hangjával és 16 csatornás MIDI I/O kezelésével. 400 Mbit/second átvitelt biztosít sokcsatornás felvételéhez, a népszerűbb DAW-okhoz PC-re és MAC-re is. Ráadásul a DN32-USB az M32-jét egy kifinomult vezérlőfelületté alakítja, és távvezérelhető HUI* és Mackie Control* emulációval rendelkezik.

 

DN32-ADAT

Nagyteljesítményű, 32 csatornás ADAT bővítőkártya M32R-hez


A DN32-ADAT bővítőkártya segítségével digitálisan az M32R integrálható bármilyen rendszerhez, ami ADAT I/O rendszert használ. Ez jelenthet különálló felvevőrendszereket, digitális munkaállomásokat és más digitális keverőket és jelfeldolgozó felszereléseket. A DN32-ADAT kártya 32-csatornányi ADAT bemenetet és kimentet biztosít 8-as száloptikás Toslink* csatlakozóival. A kártya 24-bites jelátvitelre képes és mind 44.1, mind 48 kHz mintavételi frekvencián működik, megtartva a jelintegritást. A DN32- ADAT kártya ezen kívül BNC világóra be/kimeneti képességgel is rendelkezik, amivel külső órához is szinkronizálható, de akár szolgáltathatja is az órajelet. A külső órajelekhez való szinkronizálás nem csak a BNC, de a 4 Toslink csatlakozón is lehetséges.

 

DN32-DANTE

Nagyteljesítményű, 32 csatornás Audinate Dante bővítőkártya M32-höz


A DN32-USB kártya helyére beszerelve a DN32-DANTE kártya Dante interfésszel látja el az M32 készüléket, gyakorlatilag bármilyen 100Mbit/s-es vagy gigabit hálózathoz csatlakoztathatóvá válik, ami DSCP-alapú QoS rendszerrel rendelkezik, ezzel biztosítva megbízható, többcsatornás hangot, ami békésen összefér a meglévő számítógépes hálózattal. A DN32-DANTE kártya 24 bites jelátvitelre képes, minta-pontos szinkronizációval és alacsony késleltetéssel garantálja a legjobb hangminőséget és jelintegritást. A másodlagos bemeneten akadásmentes, redundáns hálózatot alakíthatunk ki. Az M32 beépített Ethernet csatlakozójával teljesen távvezérelhető is. Amikor a DN32-DANTE kártyát számítógéphez csatlakoztatjuk, az Audinate Dante vezérlő applikációjával teljes vezérlést kapunk a beállítások és a jelirányítás fölött a Dante-képes eszközökön.

 

DAW-képes MIDI Plus Mackie Control* & HUI* protokoll


Hála a beépített MIDI portoknak az M32 konzol magasszintű, nagyformátumú vezérlőként funkcionálhat, hasonlóan a Mackie Control és HUI-hez, és a legtöbb DAW platformhoz integrálható. Az M32 motorizált féderei képesek pozíció-információkat továbbítani a DAW képernyőjén lévő fédereknek, ahogy minden némító és szóló gombnak megvan a képernyőn a saját párja. Ez az erőteljes vezérlőfelületi rokonság - ami két irányban működik a DAW és az M32 között - segít gyorsabban dolgozni, és a teljes mix minden nüánszára odafigyelni. Végül is, ha a kezével kever, az "testközelbe" hozza a munkát, olyan szintű fineszt biztosítva, amitől a "jó mix" valódi "műalkotássá" válik. Vagy inkább egeret használna?

 

M32-EDIT (PC, Mac, Linux)


Ahogy az életben is, egyszerűen nem lehet elég kapcsolata, és ez a konzol vezérlésére is igaz. Kösse össze az M32R-t a laptopjával vagy PC-jével, ehhez használhat LAN-t, WiFi-t vagy Ethernet kábelt, és teljes távvezérlést kaphat a konzol fölött. Ha mozgatja a fédert a PC-n, akkor mozog az M32-en is; ha megnyom egy gombot a számítógép képernyőjén, átkapcsol a konzolon is. Az M32-EDIT applikáció maximális flexibilitásra lett tervezve, amivel bármilyen MCU (Mackie Control Universal) kompatibilis vezérlőfelületet távvezérelheti az M32-t. Emiatt a lehetőség miatt hihetetlenül erős és hasznos megoldássá válik színpadi monitorok vezérléséhez vagy több M32 vezérléséhez, de akár egyszerre többen is vezérelhetnek egy M32 egységet. Az M32-EDIT segítségével előre elkészíthet jeleneteket a PC-jén, így a behangolások idejét is lerövidítheti.

Az M32-EDIT szoftverrel - ami elérhető PC-n, Mac-en és Linux alá is - a számítógépe lesz a virtuális M32-je!

 

M32-MIX (iPad)


A FOH ott van, ahol Ön és az iPad-je, hála az M32-MIX applikációnak. Csak csatlakoztasson egy WiFi routert Ethernet kábellel az M32-höz, és csatlakozzon rá akár 10 iPad készülékkel egyszerre! Ezzel kifejezetten hasznos, ha egyéni monitor-mixeket szeretne vezérel(tet)ni.

Az M32-MIX Applikációval mind a 32 mikrofon bemenetet, 8 Aux bemenetet és a 16 buszt vezérelheti, plusz az effektek sztereó visszatérését és a Mátrix-ot, a fő és DCA jelszinteket. Válasszon egy féder-bankot az iPad-en, csúsztassa a virtuális fédereket, és az M32 motorizált féderei azonnal követik a mozdulatait. Plusz, hála a "Fader Send" funkcionalitásnak, az iPad-je szabályoz 16 független monitor mix-et is! Az M32-MIX Applikáció olyan flexibilitást és mobilitást ad, amivel a hangbeállítás gyerekjáték!

Az ingyenes M32-MIX Applikációt az Apple App Store-ból töltheti le.

 

M32-Q (iPhone, iPod Touch)


Az M32-Q a tökéletes megoldás, amivel egy személyes monitor-mixet vezérelhet. Kompatibilis az iPhone és iPod touch modellekkel, minden előadó az M32-Q applikációval saját telefonjáról vezérelheti az ék-monitorait. Az M32-Q hozzárendelhető MCA (Mix Vezérlő Hozzárendelés) tulajdonsággal rendelkezik, ami olyan egyszerű, hogy fellépés közben is könnyedén lehet kezelni. Rendeljen hozzá bármilyen bemenet-kombinációt az M32-Q 4 MCA vezérlője közül bármelyikre, és rögtön, egyetlen ujjmozdulattal kaphat "többet magából", "kevesebbet a bandából" stb.

Az ingyenes M32-Q Applikációt az Apple App Store-ból töltheti le.

 

M32-Q (Android)


Az M32-Q a tökéletes megoldás, amivel egy személyes monitor-mixet vezérelhet Android eszközéről. Kompatibilis az Android 2.2, vagy újabb verzióival, minden előadó az M32-Q Android applikációval saját telefonjáról vezérelheti az IEM, vagy ék-monitorait. Az M32-Q hozzárendelhető MCA (Mix Vezérlő Hozzárendelés) tulajdonsággal rendelkezik, ami olyan egyszerű, hogy fellépés közben is könnyedén lehet kezelni. Rendeljen hozzá bármilyen bemenet-kombinációt az M32-Q 4 MCA vezérlője közül bármelyikre, és rögtön, egyetlen ujjmozdulattal kaphat "többet magából", "kevesebbet a bandából" stb.

 

Védve van!


Mi mindig a lehető legjobb vásárlói élmény biztosítására törekszünk. A termékeink a saját MUSIC GROUP gyárunkban készülnek, a legmodernebb automatizációval, fejlett munkafolyamat követéssel és minőségbiztosítási laboratóriumokkal, ahol a világ legkifinomultabb tesztelő beremdezései állnak rendelkezésre.

Ennek eredményeképpen az egyik legkisebb termékmeghibásodási aránnyal rendelkezünk, amit magabiztosan vállalunk 3 éves garancia programunkkal!

További adatok / Midas M32 LIVE Digitális Keverő

Márka Midas
Keverő típus nagy keverő, digitális keverő
Csatornák 32
Bemeneti csatlakozó 1/4 inch Jack, AUX, Midi, szimmetrikus
Kimeneti csatlakozó 1/4 inch jack, AES/EBU, AES50, Ethernet, Midi, szimmetrikus XLR, ULTRANET
Speciális funkciók Ethernet, MIDI, SD kártya
 •  Élő előadásokhoz tervezett digitális konzol, akár 40 szimultán bemeneti csatornával.
 •  32 díjnyertes MIDAS mikrofon-előerősítő.
 •  25 idő-igazított és fáziskoherens mix-busz.
 •  AES50 hálózati képesség, akár 96 bemeneti és 96 kimeneti csatornával.
 •  Nyílt architektúrája miatt a jövőben felkészíthető 96kHz-es használatra is.
 •  192 kHz ADC és DAC konverterek a kimagasló hangteljesítményért.
 •  Nagy ellenállású karbon, alumínium és ütésálló acél struktúra.
 •  40 bit-es lebegőpontos digitális jelfeldolgozás.
 •  8 DCA és 6 némítócsoport.
 •  8 sztereó digitális jelfeldolgozó effektor.
 •  25 MIDAS PRO motorizált 100 mm-es féder.
 •  Nappali világosságnál is látható, színes, 7 colos TFT kijelző.
 •  32 x 32 csatornás USB 2.0 hangkártya.
 •  DAW távvezérlő emulációk Mackie Control* és HUI* protokollon.
 •  Opcionális vezeték nélküli távirányítás MIDAS iPad App-pal.
 •  Automatikus kalibrálású, univerzális, kapcsolható tápellátás.
 • új, átlátszó háttérmegvilágítású gumi gombok kerültek a régi fekete gombok helyére a jobb láthatóság érdekében,
 • a keverő hátuljába a régi DN32-USB kártya helyére a DN32-LIVE került, amivel SD kártyára lehet rögzíteni, akár egyszerre 32 csatornát! (multi-recording option)
Cégnév Üzlet helye Távolság Készlet Szállítási díj* Ár*
Értékeld a terméket!
1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag

Ajánlott termékek
Klark Teknik DN32-DANTE

Klark Teknik DN32-DANTE

ÁFA-val 237 000 Ft ÁFA nélkül: 186 614 Ft
Klark Teknik DN32-MADI

Klark Teknik DN32-MADI

ÁFA-val 99 000 Ft ÁFA nélkül: 77 953 Ft
Klark Teknik DN32-ADAT

Klark Teknik DN32-ADAT

ÁFA-val 60 000 Ft ÁFA nélkül: 47 244 Ft
Klark Teknik DN32-USB

Klark Teknik DN32-USB

ÁFA-val 40 000 Ft ÁFA nélkül: 31 496 Ft
Ajánlott termékek
Klark Teknik DN32-DANTE

Klark Teknik DN32-DANTE

ÁFA-val 237 000 Ft ÁFA nélkül: 186 614 Ft
Klark Teknik DN32-MADI

Klark Teknik DN32-MADI

ÁFA-val 99 000 Ft ÁFA nélkül: 77 953 Ft
Klark Teknik DN32-ADAT

Klark Teknik DN32-ADAT

ÁFA-val 60 000 Ft ÁFA nélkül: 47 244 Ft
Klark Teknik DN32-USB

Klark Teknik DN32-USB

ÁFA-val 40 000 Ft ÁFA nélkül: 31 496 Ft

Termékösszehasonlítás