BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

Pioneer XW-SMA1-W

Pioneer
Termékkód: XW-SMA1-W

Sugározz zenét közvetlenül a telefonodról.
XW-SMA1-W 

A termék részletei

nem kapható/elfogyott

ÁFA-val 44 900 Ft ÁFA nélkül: 35 354 Ft
Ingyenes kiszállítás!

Értékeld elsőként!

Az A1 a zenesugárzás egyszerűvé tétele.

 

Nincs több hangszórókábel és órákig tartó beszerelés! Csak a lenyűgöző hangzás, ami minden zugot betölt a mobilod zenéjével. Ez tényleg ennyire egyszerű!


Élvezd a Spotify-t!

A Spotify Connect egy prémiumszolgáltatás, amivel az eszközeiden kezelheted és vezérelheted a Spotify-t. Válassz zenét a mobilodon, és hallgasd a hangszórókon! Ha otthon vagy csak nyomj a "play"-re a mobilodon, és élvezd a hangszórókból áradó Hi-Fi hangzást! Azonnal hozzáférhetsz a Spotify több millió zenéjéhez!

 

Stream iTunes-szal

Az Apple Air Play szabványával a egy kompatibilis eszközről sugározhatsz médiatartalmat otthoni hálózatodról. Így élvezheted az iTunes könyvtárad összes listáját az összes zenéjével a ház összes pontján.

 

Zene bármilyen telefonról

Mind az iOS és Android rendszeren elérhető. Semmi erőfeszítésre nincs szükséged - a rendszer egy gombnyomásra össze lesz kötve a telefonoddal. A HTC Connect segítségével egyszerűen sugározhatsz zenét HTC One telefonodról. Fedezz fel többet!

 

Stream DLNA szabványon

A DLNA minősítésű eszközök felfedezik egymást és kommunikálnak egymással az otthonodon belül. Széleskörűen támogatott PC-ken, laptopokon, okostelefonokon és más digitális lejátszókon: a DLNA 1.5 szabvánnyal bármely kompatibilis hangrendszeren játszhatsz le zenét.

 

Korlátlan vezeték nélküli élmény

A "Wireless Direct" azt jelenti, hogy a rendszerbe saját acces point van beépítve. Még csak az otthoni hálózatodra sincs szükséged, a rendszert ott is használhatod, ahova már nem ér el a WiFi-d.

 

WiFi HiFi

Mivel a falak nem állítják meg, a WiFi magasabb sávszélességen több hangadatot tud továbbítani, így nagyobb távot és jobb minőséget érhetsz el ezzel.

 

Világelső hangzás!

Fő hangszórótervező mérnökünk, Andrew Jones tervezte a világ legjobb hangszóróinak több darabját is. Ő maga adta bele minden szenvedélyét ebbe a rendszerbe.

 

Használd a vTuner Internetes rádióvevőt!

Terjeszd ki a szórakozásod határait, hisz több mint 10,000 internetes rádióállomás közül válogathatsz szerte a világból! A firmware frissítéssel a vTuner internetes rádió belekerült az SMA sorozatú vezeték nélküli hangszóróinkba, így fedezhetsz fel újabb zenéket szerte a világból!

További adatok / Pioneer XW-SMA1-W

Márka Pioneer

Funkciók

  •  Kompakt, vezeték nélküli 20 wattos HiFi rendszer
  •  Air Play kompatibilis
  •  Wireless-Direct
  •  DLNA
  •  Wi-Fi
  •  USB
Cégnév Üzlet helye Távolság Készlet Szállítási díj* Ár*
Értékeld a terméket!
1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag

Termékösszehasonlítás