BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

Pioneer TS-WX400DA aktív autós mélysugárzó

Pioneer
Termékkód: TS-WX400DA

Helytakarékos aktív mélynyomó, beépített D-osztályú erősítővel, DIGITÁLIS BASSZUS VEZÉRLÉS (DIGITAL BASS CONTROL) használatával a MÉLY és a DINAMIKUS szabályozott basszusokhoz. Kis méretének köszönhetően könnyen telepíthető. (250 W)

A termék részletei

magyarországi raktáron

ÁFA-val 89 900 Ft ÁFA nélkül: 70 787 Ft
Ingyenes kiszállítás!
db

Értékeld elsőként!

Erőteljes basszus, helyveszteség nélkül.


A Pioneer egy új terméket vezet be a DIGITAL BASS CONTROL-t integráló D-osztályú erősített mélynyomók generációjában. Ez az egyedülálló termék két választható basszusmódot kínál: DEEP (mély) és DYNAMIC (dinamikus), 250 W-os erősséget, gazdag, mély basszust biztosítva, amelyet anélkül élvezhet, hogy helyet vesztene. A felhasználók egyszerűen irányíthatják és testre szabhatják a két basszus üzemmódot közvetlenül a mellékelt vezetékes távirányítóval, és a TS-WX400DA könnyen felszerelhető az első ülések alá vagy a csomagtartóba.

Köszönhetően a beépített D-osztályú technológiának a Pioneer’s TS-WX400DA még könnyebben telepíthető, mivel képes mind magas (hangszóró-bemenet), mind az alacsony (RCA-bemenet) bemeneti jelek vételére. Ez azt jelenti, hogy csatlakoztathatja azt utólagos vagy eredeti gyárilag felszerelt sztereó készülékéhez, hogy könnyen feljavíthassa a jelenlegi hangzást.

A TS-WX400DA egy kisméretű aktív mélynyomó zárt házban, 250 W maximális teljesítményt és 100 W névleges teljesítményt biztosítva.

További adatok / Pioneer TS-WX400DA aktív autós mélysugárzó

Max. bemeneti teljesítmény 250 W
Márka Pioneer
Autó hangszóró típus helytakarékos hangszóró, mélynyomó, aktív
Névleges bemeneti teljesítmény 100 W

Funkciók

  • CarSoundFit alkalmazás - Autós hangszimulátor alkalmazás a jobb autós hangélmény érdekében.
  • DIGITÁLIS BASSZUS VEZÉRLÉS (DIGITAL BASS CONTROL) - Kiválasztható " BASS MODE "(mély / dinamikus) lehetővé teszi, hogy a legjobb basszusstílust a kedvenc zenéjéhez igazítsa.
Cégnév Üzlet helye Távolság Készlet Szállítási díj* Ár*
Értékeld a terméket!
1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag

Termékösszehasonlítás