BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

Pioneer N-70A-K

Pioneer N-70A-K
Pioneer N-70A-K Pioneer N-70A-K Pioneer N-70A-K
Pioneer
Termékkód: N-70A-K

Hálózati zenelejátszó előlapi USB-vel.

A termék részletei

nem kapható/elfogyott

ÁFA-val 309 900 Ft ÁFA nélkül: 244 016 Ft
Ingyenes kiszállítás!

Értékeld elsőként!

Használd ki a digitális zene minden előnyét!

 

Az N-70A digitális kor számára lett kifejlesztve, így sokféle hangforrásra csatlakozhat. Vezetékes vagy vezeték nélküli (WiFi) LAN csatlakozásával játszhatsz le zenét PC-ről, Mac-ről, NAS-ról; de hallgathatsz internetes rádiókat vagy Spotify-t. Az N-70A-val iPhone vagy iPod touch-ról is Air Play-en keresztül.

Ezeken túl támogatja legtöbb népszerű zeneformátumot, ahogy a nagy részletességű zenék lejátszását is USB-ről. Az aszinkronos USB porttal a hátulján az N-70A képes csúcsminőségű USB DAC-ként üzemelni. Köszönhetően masszív kiépítésének és hangfeljavító lehetőségeinek, ezzel a hálózati lejátszóval kristálytiszta minőségben élvezheted kedvenc zenéidet, mindegy miről játszod le.

 

 

Használd ki a Spotify Connect szolgáltatást!

Ez a lejátszó képes használni a Spotify Connect-et, amivel a hallgathatod a Spotify több milliónyi zenéjét is.

 

 

Streamelj egyszerűen!

Air Play kompatibilitása miatt az iTunes könyvtárad tartalmát is lejátszhatod a hálózaton keresztül. Ráadásul a lejátszó DLNA minősített (v1.5), így digitális média lejátszóként / renderelőként is funkcionál.

 

 

Hi-Res audió

Az USB portokra kötheted iPhone/iPod készüléked, külső merevlemezed, PC-d, Mac-ed a közvetlen zenelejátszáshoz. Aszinkron USB DAC-ként használva nagyfelbontású zenéket is hallgathatsz (DSD és PCM) - még hálózati csatlakozás nélkül is.

 

 

Irányíts!

Amint telepítve van a Pioneer ControlApp a mobil eszközödre, minden más app nélkül sugározhatsz zenét a hangrendszeredre. Az app ingyenesen letölthető az App Store-ból.

 

 

WAV album bortó kijelzés

Ez hálózati lejátszó egyszerűen olvasható 3.5"-os színes LCD kijelzővel rendelkezik, amin akár a WAV albumaid borítóját is megjelenítheted. Csat helyezd el a CD borítót egy jpg képen a zene mappájába, és mindig tudni fogod mi szól!

További adatok / Pioneer N-70A-K

Márka Pioneer
  •  Akár 32 bites audió feldolgozás
  •  USB DAC
  •  Automata Sound Retriever
Cégnév Üzlet helye Távolság Készlet Szállítási díj* Ár*
Értékeld a terméket!
1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag

Termékösszehasonlítás