BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

Pioneer DJ DDJ-ERGO-K

Pioneer DJ DDJ-ERGO-K
Pioneer DJ DDJ-ERGO-K Pioneer DJ DDJ-ERGO-K Pioneer DJ DDJ-ERGO-K Pioneer DJ DDJ-ERGO-K Pioneer DJ DDJ-ERGO-K Pioneer DJ DDJ-ERGO-K
Pioneer DJ
Termékkód: DDJ-ERGO-K

Ez az eszköz a használhatóságot szem előtt tartó tervezés eredményeként egyszerűséget visz a beállásba és a fellépésbe, anélkül, hogy feláldozná a hangminőséget, vagy a funkciókat. Hordozható, stílusos kivitel.

A termék részletei

nem kapható/elfogyott

ÁFA-val 164 900 Ft ÁFA nélkül: 129 843 Ft
Ingyenes kiszállítás!

Értékeld elsőként!

Ösztönös használatra tervezve.

 

Ez az eszköz a használhatóságot szem előtt tartó tervezés eredményeként egyszerűséget visz a beállásba és a fellépésbe, anélkül, hogy feláldozná a hangminőséget, vagy funkciókat. Hordozható méret, és a kifinomult stílus kiegészítve egy USB kábellel a laptopodhoz.

Minden fő vezérlő és az effektek intuitíven pozícionálva, egy gombnyomásra készen. Gyors hozzáférési lehetőségekkel vezérelhető négy deck, szűrők, effektek, gyors-cue pontok, és loop-olható sampler hangok.

A DigitalDJ-ERGO-K a Traktor LE 2 programmal egy csomagban érkezik, amivel scratch-elhetsz, keverhetsz, és modern effekteket adhatsz a zenédhez, külön vásárlás nélkül. Az autosync-elt négy deck mellé azonnali hozzáférést kapsz okos-loopok kezeléséhez, és még sok máshoz.

Automatikus ütemrács, nagyrészletességű hanghullámkijelzés, egy, a kontrollerrel azonos szoftver interfész teszi könnyebbé a szett szemmel tartását.

Pulse Control: fényekkel jelzi, melyik lehetőséget, effektet használod, milyen pontosan követed a ritmust, és, hogy melyik zene van betöltve.

Egyéb tulajdonságok:

 • MIDI kimenet teszi a DigitalDJ-ERGO-K eszközt kompatibilissé a legtöbb kapható DJ Szoftverrel. A Traktor-t használók ingyenesen megkapják a mellékelt TSI beállításokat, hogy használhassák kedvenc szoftverüket.
 • A pro szériánktól kölcsönzött tulajdonságok: 115mm-es Jog-tárcsa, és a főkimeneten ugyanaz az audió áramkör mint a professzionális keverőinkben.
 • Laptop dokk dizájnja miatt a lehető legkisebb helyre is befér úgy, hogy látod a vezérlőket és a képernyőt is. A DigitalDJ-ERGO-K állítható magasságúak a lecsavarozható lábak miatt.
 • A szakma első zár-mechanizmusa, a “P-LOCK Fader Cap” lett szerelve a crossfader-re, és a csatornák fédereire, hogy biztos ne csússzanak el fellépés közben.
 • Line in és MIC bemenet;
 • Beépített audió interfész.

További adatok / Pioneer DJ DDJ-ERGO-K

Márka Pioneer DJ
DJ eszköz típus DJ kontroller

Kontroller Típus: MIDI kontroller

Mellékelt Szoftver: Traktor LE 2

Videó-képes szoftver

Áramellátás USB portról

Laptop dokkoló

Bemeneti csatlakozók:

 • 1 x MIC (6,5mm PHONE)
 • 1 x AUX (RCA)

Kimeneti csatlakozók:

 • 2 x MASTER OUT (1 x 6,5mm TRS PHONE, 1 x RCA)
 • 2 x FEJHALLGATÓ MONITOR OUT (elől 6,5mm Jack, MiniPin)

Egyéb csatlakozók: 1 x USB B csatlakozó

P-LOCK fédersapka

Hangkártya

Plug & Play

 • aa
Értékeld a terméket!
1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag

Termékösszehasonlítás