BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

Neutrik NBTC75BFI4

Neutrik NBTC75BFI4
Neutrik
Termékkód: NBTC75BFI4

A rearTWIST Tiny BNC kábelcsatlakozó kisebb kábelátmérőkre van optimalizálva. A kiegészítő vezetőgyűrű megkönnyíti a többmagos kábelek pontos összeszerelését.

A termék részletei

Azonnal szállítható - Magyarországi raktáron - 11:30-ig leadott rendelésedet általában a következő munkanapon kiszállítjuk

ÁFA-val 2 290 Ft ÁFA nélkül: 1 803 Ft
Szállítási költség: 1 190 Ft
(10.000 Ft-tól ingyenes)
db

Értékeld elsőként!

Egy széria csúcsminőségű BNC csatlakozó, amik kiváló elektromos, mechanikus és összeszerelési tulajdonságokkal rendelkezik, a precíziós gyártás miatt 75 ohm ellenállású, kiváló jeltartású, még 5.4GHz frekvencián is, ezért alkalmas 3Gb/s HD-SDI 1080p, SD-SDI és analóg videóra. A kompakt variációja a BNC tradicionális teker-és-zár csatlakozójának. A csatlakoztatás egy határozott, teljes kábeles tekeréssel végezhető el, nem kell egy kis recézett csavart tekergetni mellette.

Az integrált kábel tehermentesítő csizma szélesebb fogást biztosít ezért is ideális sűrűbb beépítéseknél használni, ahol nehezebb a fejet betuszkolni. A beépített fekete kábelcsizma minden csatlakozóhoz jár, tehermentesítővel. Kiegészítő színes csizmák, amivel jelölhetőek a kábelek - külön rendelhetők és összeszereléskor felhasználhatók. A BST-BNC kábelcsizmák NBNC típusú csatlakozókkal használhatók, míg a BST-BLC csizmák az NBLC típusú csatlakozókhoz. Egy gumisapka kábelcsatoló hurokkal szintén kapható.

Használható kábelek:

Belden 1520A, Belden 1521A, Belden 1522A, Belden 179DT, Draka 0.31/1.45 AF, Draka 753-1304(2), Draka 755-1302, Suhner G02233, ZNK CM14B

Krimp méret:

Tű: 1.6 mm (négyzetes)

Szigetelés: 4.06 mm (hex)

További adatok / Neutrik NBTC75BFI4

Márka Neutrik
Csatlakozó típus BNC
  • “rearTWIST elv” rögzíthető/kioldható az egyszerűen hozzáférhető, lágy tapintású kábelcsizmákkal (Szabadalom: DE 100 48507).
  • Ideális süllyesztett nagyfejű csavarokhoz, ahol a fejhez való hozzáférés problémás lehet. Ezek a csatlakozók nem elől, hanem hátul rögzíthetők.
  • A valódi, 75 ohm-os ellenállás megfelel a szigorú HDTV/DVD követelményeknek.
  • Elülső terület: Óvakodjunk az oldalirányú hajlítástól, az érintkezők védelméért. Garantált élettartam: Több mint 1000 csatlakoztatás.
  • A pontosan illeszkedő középső tű tapintható visszajelzést ad.
  • A szigetelés és a krimpelhető köpeny akadályozza meg összeszerelés után a földelés-fonatok előbukkanását.
  • Kiváló kábelvédelem és tartás.
  • Precíz, svájci gyártású réz-alkatrészek a kimagasló tartósságért.
  • Kiegészítők elérhetők: színezett kábelcsizmák (10 alapszín), krimpelő és krimp-forma.
Cégnév Üzlet helye Távolság Készlet Szállítási díj* Ár*
Értékeld a terméket!
1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag

Termékösszehasonlítás