BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

Neutrik NBNC75BWU13

Neutrik NBNC75BWU13
Neutrik
Termékkód: NBNC75BWU13

A rearTWIST BNC kábelcsatlakozó valódi 75 Ω tervezésű, és tökéletesen alkalmas HD felhasználásra. A szabadalmazott rearTWIST kábelcsizma garantálja a könnyű hozzáférést, még nagyon sűrű beszereléseknél is, ráadásul színkóddal is elláthatók.

A termék részletei

Azonnal szállítható - Magyarországi raktáron - 11:30-ig leadott rendelésedet általában a következő munkanapon kiszállítjuk

ÁFA-val 1 200 Ft ÁFA nélkül: 945 Ft
Szállítási költség: 1 190 Ft
(10.000 Ft-tól ingyenes)
db

Értékeld elsőként!

Egy széria csúcsminőségű BNC csatlakozó, amik kiváló elektromos, mechanikus és összeszerelési tulajdonságokkal rendelkezik a precíziós gyártás miatt 75 ohm ellenállású, kiváló jeltartású, még 5.4GHz frekvencián is, ezért alkalmas 3Gb/s HD-SDI 1080p, SD-SDI és analóg videóra. A kompakt variációja a BNC tradicionális teker-és-zár csatlakozójának. A csatlakoztatás egy határozott, teljes kábeles tekeréssel végezhető el, nem kell egy kis recézett csavart tekergetni mellette.

Az integrált kábel tehermentesítő csizma szélesebb fogást biztosít ezért is ideális sűrűbb beépítéseknél használni, ahol nehezebb a fejet betuszkolni. A beépített fekete kábelcsizma minden csatlakozóhoz jár, tehermentesítővel. Kiegészítő színes csizmák, amivel jelölhetőek a kábelek - külön rendelhetők és összeszereléskor felhasználhatók. A BST-BNC kábelcsizmák NBNC típusú csatlakozókkal használhatók, míg a BST-BLC csizmák az NBLC típusú csatlakozókhoz. Egy gumisapka kábelcsatoló hurokkal szintén kapható.

Használható kábelek:

Draka 1.2L/4.8Dz, Draka 1.2L/4.95AF, Canford SDV-F-HD, Percon VK770F

Krimp méret:

Tű: 1.6 mm (négyzetes)

Szigetelés: 7.36 mm (hex)

További adatok / Neutrik NBNC75BWU13

Márka Neutrik
Csatlakozó típus BNC
  • “rearTWIST elv” rögzíthető/kioldható az egyszerűen hozzáférhető, lágy tapintású kábelcsizmákkal (Szabadalom: DE 100 48507).
  • Ideális süllyesztett nagyfejű csavarokhoz, ahol a fejhez való hozzáférés problémás lehet. Ezek a csatlakozók nem elől, hanem hátul rögzíthetők.
  • A valódi, 75 ohm-os ellenállás megfelel a szigorú HDTV/DVD követelményeknek.
  • Elülső terület: Óvakodjunk az oldalirányú hajlítástól, az érintkezők védelméért. Garantált élettartam: Több mint 1000 csatlakoztatás.
  • A pontosan illeszkedő középső tű tapintható visszajelzést ad.
  • A szigetelés és a krimpelhető köpeny akadályozza meg összeszerelés után a földelés-fonatok előbukkanását.
  • Kiváló kábelvédelem és tartás.
  • Precíz, svájci gyártású réz-alkatrészek a kimagasló tartósságért.
  • Kiegészítők elérhetők: színezett kábelcsizmák (10 alapszín), krimpelő és krimp-forma.
Cégnév Üzlet helye Távolság Készlet Szállítási díj* Ár*
Értékeld a terméket!
1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag

Termékösszehasonlítás