BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

Neutrik MBS

Neutrik MBS
Neutrik
Termékkód: MBS

Anya forrasztható kontakt, aranyborítású, kábel és vázcsatlakozónak.

A termék részletei

Azonnal szállítható - Magyarországi raktáron - 11:30-ig leadott rendelésedet általában a következő munkanapon kiszállítjuk

ÁFA-val 340 Ft ÁFA nélkül: 268 Ft
Szállítási költség: 1 190 Ft
(10.000 Ft-tól ingyenes)
db

Értékeld elsőként!

Anya forrasztható kontakt, aranyborítású, kábel és vázcsatlakozónak.

Vezeték mérete: AWG 24 / 0.22 mm²

A miniCON sorozat moduláris felépítése miatt összeszerelheted a kívánt konnektort, egy széles termékskálából, beleértve a speciális igényeket is: pl. kábelcsatlakozó, krimp szett, stb.

A miniCON egy nagyon kompakt moduláris konnektor, “Tol-és-Húz” zármechanizmussal, és mindig elérhető alkatrészekkel. A Minicon akár 12 aranyborítású érintkező, a kiegészítő horizontális és vertikális PCB foglalat típusokkal, ha panelbe építenéd. Nem-PCB típusok felszerelhetők forrasztható, vagy krimp érzékelőkkel, amiket külön kell megvásárolni. Az MSC kábelfoglalat-ház befogad vagy papa (Tűs érintkezős), vagy mama beillesztéseket (foglalatos érintkezős). Robusztus öntvény-ház, ami tokmányos kábelvéggel érkezik. A kiegészítők külön, igény szerint vásárolhatók meg. Az MMC kábel-kiterjesztő ház párosítható az MSC kábelházzal és hosszabbító kábelek készítésére használatos. Az MSC-vel azonos érintkezők és illesztések használhatók hozzá. A kábelcsatlakozók is elérhetők előre összeszerelt állapotban, ezek az MSC kábelházon alapulnak. Az MSCF12 12 forrasztható anya-érintkezőt tartalmaz, az MSCM12 12 apát.

A fémtestű panelházakat, passzoló fém polarizációs segítséggel, hátsó csavarokkal az egyszerű, egylyukú rögzítéshez és PCB verziók esetén PCB "irányzék" található a lábakon. Minden paneltípus kiegészíthető miniCON betéttel. Külön rendelhető tűk hagyományos panel típusokhoz. Néhány típus tűkkel szerelten is kapható. A sorozat jóváhagyott működési hőfoka -30°C és +80°C közötti, érintkezőnként 3A áramú, és maximális huzalátmérőjük 0.35mm²-es tömör vezető, 0.24mm² hagyományos vezető esetén. A jóváhagyott feszültség 960VDC/680VAC, bár a csatlakozók nem kifejezetten fő használatra tervezettek.

További adatok / Neutrik MBS

Márka Neutrik
  • Egyszerű összeszerelés: forrasztható érintkezők, szétszedett állapotban krimpelve elkerülhető a kényelmetlen, sűrű kábelkötegben tevékenykedés.
  • Akár 12 érintkező is választható.
  • Tol-és-Húz önzáró rendszer.
  • Masszív, precíziósan gyártott fém tervezés.
  • Aranyborítású érintkezők.
Cégnév Üzlet helye Távolság Készlet Szállítási díj* Ár*
Értékeld a terméket!
1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag

Termékösszehasonlítás