BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

BOSE QuietComfort Earbuds, tripla fekete

BOSE QuietComfort Earbuds, tripla fekete
BOSE QuietComfort Earbuds, tripla fekete BOSE QuietComfort Earbuds, tripla fekete BOSE QuietComfort Earbuds, tripla fekete BOSE QuietComfort Earbuds, tripla fekete BOSE QuietComfort Earbuds, tripla fekete BOSE QuietComfort Earbuds, tripla fekete BOSE QuietComfort Earbuds, tripla fekete BOSE QuietComfort Earbuds, tripla fekete BOSE QuietComfort Earbuds, tripla fekete BOSE QuietComfort Earbuds, tripla fekete BOSE QuietComfort Earbuds, tripla fekete BOSE QuietComfort Earbuds, tripla fekete BOSE QuietComfort Earbuds, tripla fekete BOSE QuietComfort Earbuds, tripla fekete
Bose
Termékkód: B 831262-0010

A világ leghatékonyabb zajkioltásával rendelkező fülhallgatója. Teljesen vezeték nélküli Bluetooth csatlakozás, elismerten élethű hangzás, IPX4-es víz elleni védettséggel.

A termék részletei

Azonnal szállítható - Magyarországi raktáron - 11:30-ig leadott rendelésedet általában a következő munkanapon kiszállítjuk

ÁFA-val 105 900 Ft ÁFA nélkül: 83 386 Ft
Ingyenes kiszállítás!
db

Értékeld elsőként!

ELHALKUL A VILÁG. BEROBBAN A ZENE.

Jobb hangzáshoz nagyobb csend kell. Ezért forradalmian új akusztikai megoldásokkal és a világ leghatékonyabb zajkioltásával láttuk el ezt az új, vezeték nélküli, karcsú fülhallgatót.

Mindezek együttesen éles, tiszta hangzást és mély, telt basszust biztosítanak, a háttérben virtuális csenddel: azért, hogy meghallhassa azokat az apró részleteket, amelyek általában elvesznek, például az énekes lélegzetvételét a szavak között, vagy az ujjcsettintéseket a közönség soraiból.

Igazság szerint úgy véljük, hogy semmilyen más vezeték nélküli fülhallgató nem nyújthat ennél lenyűgözőbb hangélményt, legyen szó akár zenéről, podcastról, videóról vagy telefonhívásról.

A világ leghatékonyabb zajkioltásával rendelkező fülhallgató

A Bose QuietComfort® fülhallgató szabadalmaztatott aktív és passzív zajkioltó megoldások egész sorát vonultatja fel, és a fülre simuló fejhallgatóinktól megszokott legjobb zajkioltással rendelkezik: mindez egy kompakt, valóban vezeték nélküli fülhallgatóban.

AKTÍV ZAJKIOLTÁS

Belső és külső mikrofonok figyelik a hangokat a környezetben és a fülcsatornában, és a fülhallgató a századmásodperc tört része alatt ellentétes jelek létrehozásával kioltja a nem kívánatos zajokat. Így kizárólag az marad, amit hallani szeretne.

PASSZÍV ZAJKIOLTÁS

A puha szárnyak követik a fül vonalát, és rugalmas záróréteget képeznek. Minél légmentesebben záródik a fülbetét, annál kevésbé tudnak behatolni a külvilág zajai, és annál élvezetesebbé válik a hangélmény. Egy jó hangszigetelésű fülbetét nélkülözhetetlen a mély hangokhoz is, amelyek oly hatásossá és érzelemdússá teszik a zeneszámokat és videókat.

Állítható zajkioltással szabhatja személyre a hangélményét

A virtuális csend nagyszerű találmány, ha zenehallgatásról van szó. Ám van, amikor fontos, hogy a külvilágot is hallja. Mondjuk egy forgalmas utcán. Vagy egy reptéren, amikor megszólal a hangosbemondó. Mennyire szeretne tudatában lenni annak, ami Ön körül történik? A válasz minden szituációban más lehet. A Bose QuietComfort® fülhallgatóval egyedülálló módon kiválaszthatja a legmegfelelőbb hangélményt. Ily módon teljesen kizárhatja vagy épp beengedheti a külvilágot, de választhatja a közbülső fokozatokat is.

Ha csak pár szót akar váltani valakivel, engedje be teljesen a külvilágot. Ezzel a praktikus beállítással olybá tűnik majd, mintha nem is viselne fülhallgatót. Jól jön, amikor kávét rendel, vagy néhány szót vált a munkatársaival.

Meggyőződésünk, hogy nem fog ennél jobb hangzású vezeték nélküli fülhallgatót találni

A fülhallgató akusztikai megoldásai döbbenetes mélységű hangokat és élethű hangzást képesek létrehozni, függetlenül attól, hogy milyen hangerővel szeret zenét hallgatni.

Ez pedig nem kis dolog. A hangerő csökkentésével ugyanis a fülhallgatók többségén a basszus hajlamos eltűnni, melynek következtében a zene erőtlenné válik. Hangerő-optimalizált aktív hangszabályozás technológiánkkal sikerült megoldanunk ezt a problémát. Ez az újítás automatikusan kiemeli a mély és magas hangokat, hogy a zenék, videók és beszédhangok hangzása mindig kiegyensúlyozott legyen, még olyankor is, amikor változtat a hangerőn.

Akár 6 órányi szüntelen élmény

A Bose QuietComfort® fülhallgató egyetlen feltöltéssel akár 6 óráig is működik.

Akár 12 órával hosszabb lejátszási idő a töltőtokkal

Tegyen szert további két teljes feltöltésre azzal, hogy a vezeték nélküli töltőtokban tárolja a fülhallgatóját.

15 perc = 2 óra

Teljesen lemerült? Egy 15 perces villámtöltéssel akár további kétórás működést nyerhet.

Vezeték nélküli töltés

A vezeték nélküli töltőtok bármely Qi-minősítésű vezeték nélküli felülettel kompatibilis.

További adatok / BOSE QuietComfort Earbuds, tripla fekete

Márka Bose
Fejhallgató/fülhallgató típus fülhallgató, aktív zajszűrő (ANC), Bluetooth, mikrofonnal
Konstrukció fülbe dugható
Csatlakozás Bluetooth
Szín fekete
Tartozék a csomagban tips, tok, USB töltőkábel
  • BOSE ACOUSTIC NOISE CANCELLING™
  • ELISMERTEN ÉLETHŰ HANGZÁS
  • BIZTONSÁGOS ÉS KÉNYELMES ILLESZKEDÉS
  • TISZTA HÍVÁSOK
  • EGYSZERŰ ÉRINTÉSVEZÉRLÉS
  • ELLENÁLL AZ IZZADSÁGNAK ÉS AZ IDŐJÁRÁSNAK
  • TÖLTÉSENKÉNT AKÁR 6 ÓRA ÜZEMIDŐ
  • VALÓDI VEZETÉK NÉLKÜLI
  • aa
Cégnév Üzlet helye Távolság Készlet Szállítási díj* Ár*
Értékeld a terméket!
1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag

Hasonló termékek
BOSE QuietComfort Earbuds, soapstone szürke

BOSE QuietComfort Earbuds, soapstone szürke

ÁFA-val 105 900 Ft ÁFA nélkül: 83 386 Ft
Hasonló termékek
BOSE QuietComfort Earbuds, soapstone szürke

BOSE QuietComfort Earbuds, soapstone szürke

ÁFA-val 105 900 Ft ÁFA nélkül: 83 386 Ft

Termékösszehasonlítás