BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

BOSE Noise Cancelling Headphones 700 vezeték nélküli zajkioltó fejhallgató, fekete

BOSE Noise Cancelling Headphones 700 vezeték nélküli zajkioltó fejhallgató, fekete
BOSE Noise Cancelling Headphones 700 vezeték nélküli zajkioltó fejhallgató, fekete BOSE Noise Cancelling Headphones 700 vezeték nélküli zajkioltó fejhallgató, fekete BOSE Noise Cancelling Headphones 700 vezeték nélküli zajkioltó fejhallgató, fekete BOSE Noise Cancelling Headphones 700 vezeték nélküli zajkioltó fejhallgató, fekete BOSE Noise Cancelling Headphones 700 vezeték nélküli zajkioltó fejhallgató, fekete BOSE Noise Cancelling Headphones 700 vezeték nélküli zajkioltó fejhallgató, fekete BOSE Noise Cancelling Headphones 700 vezeték nélküli zajkioltó fejhallgató, fekete BOSE Noise Cancelling Headphones 700 vezeték nélküli zajkioltó fejhallgató, fekete BOSE Noise Cancelling Headphones 700 vezeték nélküli zajkioltó fejhallgató, fekete BOSE Noise Cancelling Headphones 700 vezeték nélküli zajkioltó fejhallgató, fekete
Bose
Termékkód: B 794297-0100

Vezérelhető zajkioltás, akár 20 órás üzemidő. Bluetooth támogatás, páratlan mikrofonrendszer, és intuitív érintésvezérlés.

A termék részletei

magyarországi raktáron

Normál ár: 149 900 Ft

Special Price ÁFA-val 129 900 Ft ÁFA nélkül: 102 283 Ft

Ingyenes kiszállítás!
- 13%
db

Értékeld elsőként!

Kiterjesztett valóság fejhallgató. Most valósággá vált.


A Bose Noise Cancelling Headphones 700 fejhallgató minden olyant tud, amit Ön elvár – és olyat is, amelyről nem hitte volna, hogy lehetséges. Úgy gondoljon rá, mint egy intelligens fejhallgatóra, amely figyelmét a világra irányítja a könnyen használható hangasszisztenssel. Vagy folytasson bizalmas hívást a legkiválóbb hangérzékelésű mikrofonrendszerrel. És itt van a Bose AR*, kategóriájában első olyan hangalapú kiterjesztettvalóság-platform, amely lenyűgöző új hangélményeket tesz lehetővé.


FEL A FEJJEL. SZABADON A KEZEKKEL. LENYŰGÖZŐ HANGOK.Adaptív mikrofonrendszer a kiváló hangérzékeléshez


A Bose Headphones 700 páratlan négymikrofonos rendszerrel rendelkezik, amely érzékeli és elkülöníti az Ön hangját, miközben kioltja a külső zajokat. Ön úgy hall, és Önt úgy hallják, mint eddig soha – még zajos környezetben is.


Kényelemre tervezve


Vezeték nélküli fejhallgatóinkat új külsővel láttuk el – a különbség pedig érezhető is. A letisztult, könnyű rozsdamentes acélból készült fejpánt és a puha, fülre illeszkedő részek gondoskodnak a tökéletes kényelemről. A fejpánt alsó része extra puha gélhabbal van bélelve, így kényelmesen illeszkedik a fejhez – még a haját sem kócolja majd össze!


ÚJ KINÉZET. ÚJ FUNKCIÓK.

Hallja a világot maga körül. Személyre szabva.

A Bose Headphones 700 fejhallgatóval továbbfejlesztettük azt, amiről a legismertebbek vagyunk. Most 11 szintű zajkioltással szabhatja testre a környezetét. A zajkioltás növelésével fokozatosan minimalizálja a hangos helyeken hallható zavaró hangokat. Vagy csökkentheti addig a pontig, hogy úgy hallja a környezetét, mintha egyáltalán nem viselne aktív zajkioltó fejhallgatót.

Rövid megszakításokhoz nyomjon meg egy gombot a Beszélgetés Üzemmódhoz, hogy szüneteltesse a zenét és beengedje a környezeti zajokat – tökéletes egy gyors kávérendeléshez vagy egy munkatárssal történő beszélgetéshez.


KITERJESZTETT VALÓSÁG.
A FÜLÉNEK, NEM A SZEMÉNEK.

Hozza ki a legtöbbet zsebében tartott okostelefonjából


A Bose AR* a kategóriájában az első olyan hangalapú kiterjesztettvalóság-platform, amely lenyűgöző új hangélményeket tesz lehetővé, elősegítve, hogy egyidejűleg kapcsolatban maradjon a digitális világgal és a fizikai világgal is. A hordozható audiotermékek, mobil készülékek és integrált alkalmazások kombinálásával, a Bose AR az utazás, testedzés, tanulás, játék és egyebek alapvetően új módjainak lehetőségeit tárja fel a való világ kiterjesztésével a szem helyett a fül számára szolgáló tartalmakkal. A Bose AR funkciók és elérhetőségük változhat.


De hogyan is működik a Bose AR?


A Bose AR-kompatibilis termékekbe mozgásérzékelők vannak beágyazva, amelyek viselés közben érzékelni tudják a fej irányát és a test mozgását. A Bose AR-kompatibilis alkalmazások ezután ezeket az információkat a mobil eszközről származó helyadatokkal együtt tudják felhasználni arra, hogy az Ön helyzetére és tevékenységére szabott audiotartalmat kínáljanak.


És a zene? Gyönyörű, mint mindig.


A Bose Headphones 700 valójában akkor teljesít, amikor a zene élvezetén van a sor. Teljes körű zenei élményben lesz része bármilyen hangerőn az egyedi aktív hangszínszabályozással és lenyűgöző mélyhangvisszaadással. Akár kis hangerőn, akár jól feltekerve, a zene úgy hangzik, ahogy kell.


Bose Music alkalmazás: Egyéni szabályozás


A hangkezeléstől a zenekezelésig, a Bose Music alkalmazással még hatékonyabb a szabályozás, és biztosítja, hogy a Bose intelligens termékek együttműködjenek a jobb zenehallgatási élményért.

 

További adatok / BOSE Noise Cancelling Headphones 700 vezeték nélküli zajkioltó fejhallgató, fekete

Márka Bose
Fejhallgató/fülhallgató típus fejhallgató, aktív zajszűrő (ANC), Bluetooth, mikrofonnal
Konstrukció fület körülölelő, zárt
Szín fekete
Speciális funkciók beépített mikrofon, Bluetooth, sztereó
Tartozék a csomagban kábel(ek), tok, USB töltőkábel
 • BLUETOOTH
 • PÁRATLAN MIKROFONRENDSZER
 • SZABÁLYOZHATÓ ZAJKIOLTÁS
 • INTUITÍV ÉRINTÉSVEZÉRLÉS
 • AKÁR 20 ÓRÁS ÜZEMIDŐ
 • BOSE AR KOMPATIBILIS


További adatok

 • Bluetooth változat: Bluetooth 5.0
 • Bluetooth hatóköre: Max. 10 m
 • Akkumulátor töltési ideje: Max. 2,5 óra
 • Gyorstöltés időtartama: 15 perc 3,5 órához
 • Akkumulátor üzemideje: Max. 20 óra
 • USB-C csatlakozás
Cégnév Üzlet helye Távolság Készlet Szállítási díj* Ár*
Értékeld a terméket!
1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag

Hasonló termékek
BOSE Noise Cancelling Headphones 700 vezeték nélküli zajkioltó fejhallgató, ezüst

BOSE Noise Cancelling Headphones 700 vezeték nélküli zajkioltó fejhallgató, ezüst

Normál ár: 149 900 Ft

Special Price ÁFA-val 129 900 Ft ÁFA nélkül: 102 283 Ft

Hasonló termékek
BOSE Noise Cancelling Headphones 700 vezeték nélküli zajkioltó fejhallgató, ezüst

BOSE Noise Cancelling Headphones 700 vezeték nélküli zajkioltó fejhallgató, ezüst

Normál ár: 149 900 Ft

Special Price ÁFA-val 129 900 Ft ÁFA nélkül: 102 283 Ft

Termékösszehasonlítás