BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

Beyerdynamic T1 fejhallgató (3. generáció)

Beyerdynamic T1 fejhallgató (3. generáció)
Beyerdynamic T1 fejhallgató (3. generáció) Beyerdynamic T1 fejhallgató (3. generáció) Beyerdynamic T1 fejhallgató (3. generáció)
Beyerdynamic
Termékkód: BD 717924

Csúcskategóriás Tesla fejhallgatók (3. generáció), nyitott. 

A termék részletei

kérésre elérhető

ÁFA-val 366 900 Ft ÁFA nélkül: 288 898 Ft
Ingyenes kiszállítás!

Értékeld elsőként!

Ez egy automatizált szoftver általi fordítás:

T1 TESLA FEJHALLGATÓK

Bármit is csinálunk a beyerdynamicnél, továbbra is arra összpontosítunk, hogy jobban tegyük, csak a legmagasabb színvonalon, ami inspirálja a tökéletességre való törekvésünket. Az új T1 új mérföldkövet jelent a beyerdynamic zászlóshajójában. Harmadik generációjában ismét felemeltük a mércét mind a hangzás, mind a tervezés terén. A Beyerdynamic által a németországi Heilbronnban készített T1 egy lépéssel közelebb néz, érez és hangzik a tökéletességhez.

TESLA TECHNOLÓGIA

A T1 illesztőprogramjai a legendás Tesla technológiánkat tartalmazzák. A Tesla illesztőprogramokat német központunkban fejlesztik, gyártják és egyedileg mérik, ahol aztán összehangolják őket, hogy a fejhallgató mindkét oldalán a legjobb párosítás legyen. Az eredmény rendkívüli pontosság és különösen tág hangzás.

LEGJOBB ANYAGOK

Kiemelkedő végigvezetés: A T1 fejhallgatóban csak kiváló minőségű anyagokat használnak. A burkolatok lakkozott rozsdamentes acélból készülnek, és az igák szálcsiszolt és eloxált alumíniumot használnak a különösen markáns felületszerkezethez. A dugaszolható kábelek szövet borításúak, és ultra-nagy tisztaságú OCC7N rézből készült vezetőket tartalmaznak - a rendelkezésre álló legjobb minőségű anyagok az optimális jelátvitel biztosításához. Végül az Alcantara® használata ennek a modellnek azt a bizonyos dolgot adja, amely valóban csúcskategóriás fejhallgatóvá emeli.

EXTREME KÉNYELEM

A cserélhető, lélegző velúr fülpárnák többrétegű tölteléket tartalmaznak, amely elősegíti a hang finomhangolását, miközben a fejhallgatót is rendkívül kényelmesen viseli. Az egyik réteg memóriahabból készül, amely alkalmazkodik az egyes felhasználókhoz és biztosítja a testre szabott kiváló illeszkedést. Ennek eredményeként semmi sem akadályozhatja a hosszú hallgatást.

KÉZMŰVE NÉMETORSZÁGBAN

A T1 fejhallgató alkatrészeit szinte kizárólag Németországban gyártják. Az illesztőprogramok fejlesztése és gyártása mellett a fejhallgató végső összeszerelését a cég heilbronn-i központjában is elvégzik. Itt a kifinomult technológia és a legfinomabb anyagok ötvöződnek a lenyűgöző kivitelezéssel és a részletek iránti szenvedéllyel.

További adatok / Beyerdynamic T1 fejhallgató (3. generáció)

Márka Beyerdynamic
Fejhallgató/fülhallgató típus fejhallgató, audiofil
Konstrukció fület körülölelő, nyitott
Csatlakozás 3,5 mm jack, 6,3 mm jack
Impedancia 32 Ω
Szín fekete
Speciális funkciók TESLA technológia
  • Csúcskategóriás sztereó fejhallgató a kifinomult zenei élvezethez otthon
  • A döntött Tesla meghajtók pontos és térbeli hangaláírást biztosítanak
  • Kétoldalas, levehető csatlakozókábel ultra-nagy tisztaságú OCC7N rézből és szövetborítással
  • Lélegző, cserélhető velúr fülpárnák memóriahabokkal
  • Kézzel készített Németországban
  • aa
  • aa
  • aa
  • aa
Cégnév Üzlet helye Távolság Készlet Szállítási díj* Ár*
Értékeld a terméket!
1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag

Termékösszehasonlítás