BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

Behringer XENYX 1002B Analóg Keverő

Behringer XENYX 1002B Analóg Keverő
Behringer XENYX 1002B Analóg Keverő Behringer XENYX 1002B Analóg Keverő Behringer XENYX 1002B Analóg Keverő Behringer XENYX 1002B Analóg Keverő
Behringer
Termékkód: 1002B

Felső kategóriás ultra-alacsony zajszintű 10-Bemenetes 2-Buszos Keverő XENYX mikrofon előerősítővel, British EQ-val, akkumulátorról is üzemeltethető.

A termék részletei

külső raktáron, 5-8 munkanapon belül szállításra kész

ÁFA-val 35 900 Ft ÁFA nélkül: 28 268 Ft
Ingyenes kiszállítás!
db

Értékeld elsőként!

Kimagasló Előerősítő

A XENYX 1002B a keverő technológia jelentős mérföldkövét képviseli. Fel van szerelve a felsőkategóriás XENYX mikrofon előerősítőnkkel, hogy megállja a helyét a legdrágább önálló mikrofon erősítőkkel szemben is, mind hangminőség mind headroom tekintetében. A XENYX előerősítők óriási, 130 dB-nyi dinamikatartományt ajánlanak fel, 10 Hz – 200 kHz-ig terjedő sávszélességgel. Ezekkel a kiemelkedő mikrofon előerősítőkkel felszerelve, a XENYX keverők annyira áttetsző, kristálytiszta teljesítményt nyújtanak, hogy azt hihetnéd, valaki feltuningolta a mikrofonodat, amíg nem figyeltél.

Korszerűből Hordozhatóvá

Akár bedugod a falba, vagy 9 V-os elemről működteted, a XENYX 1002B rengeteg olyan tulajdonsággal bír, amit csak a nagyobb keverőinktől várnál, beleértve a XENYX mikrofon előerősítőket az elképesztő hangminőségért, fantomtáp a profi-szintű kondenzátoros mikrofonokhoz, 2-sávos bemenetek és kimenetek, 60 mm fader-ek. A négy sztereó csatorna bal/jobb vagy monó 1/4" TRS/TR bemeneteket tud fogadni, és ebből három mikrofonokat is be tud fogadni (szeparált Trim vezérléssel). A kompakt XENYX 1002B keverő rendelkezik a rendkívül zenei 3-sávos Britt EQ-val, egy FX és monitor küldéssel mindegyik csatornán, ezzel kötelező téve bármilyen audió eszköztárhoz.

Fenségesen Zenei Britt EQ

Az 1960-as ’70-es évek Britt konzoljai megváltoztatták a rock and roll hangzását – nélkülük a Brit Invázió meg sem történhetett volna. Azok a legendás keverőpultok hamarosan a mérnökök irigységének tárgya lett, és gyártották az egész világon. A 3-sávos EQ a XENYX 1002B keverőn is ugyanazon az áramkörön alapszik, hogy telíthesd a jeleket hihetetlen melegséggel és részletes zenei karakterrel. Még ha bőkezűen alkalmazod, ezek az EQ-k akkor is bemutatják az édes feledést és a remek hangminőséget.

Felhasználás és Értékelés

Ne hagyd, hogy a kis lábnyom átverjen - a XENYX 1002B ugyanolyan szigorú szabályok szerint épült, ahogy a nagyobb méretű XENYX keverők, és ugyanannyira masszív acél borítást is kapott. Ideális választás billentyűsöknek, akiknek le kell keverniük színpadi vagy stúdió felhasználás közben több hangszert vagy hangmodult. Háttérzenét használó énekesek, zenészek (például akusztikus gitárosok vagy zongoristák ) elengedhetetlennek tartják a XENYX 1002B-t beépíteni „házi“ rendszereikbe.

Terepmunka

Kompakt méretének és rugalmas bemeneti rendszerének köszönhetően természetes választássá teszi a sportbemondók számára. Hasonlóan, rádió és TV riporterek különösen szeretik a XENYX 1002B-t egyszerű használata, figyelemre méltó hűsége és masszív megbízhatósága miatt. A 9 V-os elemről is működtethető, így hírmondók és tudósítók is használják az 1002B-t távoli helyeken, ahol nehezen találnának áramforrást. (Két 9 V-os alkáli elem szükséges a normál működéshez, három kell a fantomtáphoz.)

További adatok / Behringer XENYX 1002B Analóg Keverő

Márka Behringer
Keverő típus kis keverő
Bemeneti csatlakozó fantom, RCA - cinch
Kimeneti csatlakozó fejhallgató, monitor, RCA - cinch, szimmetrikus XLR
Hangszínszabályzó analóg, 3 csatorna
Csoportok nincs
Tartozék a csomagban tápegység
 • Felsőkategóriás ultra-alacsony zajszintű analóg keverő, akkumulátorról is üzemeltethető
 • 2 korszerű XENYX mikrofon előerősítő, hasonló az önálló butik előerősítőkhöz
 • Neo-klasszikus „Brit“ 3-sávos EQ a meleg és zenei hangzásért
 • Mobil működést lehetővé tevő akkumulátoros üzemelési lehetőség (9 V alkáli elemmel)
 • 4 kiegyensúlyozott, high-headroom sztereó bemenet 3 további mikrofon bemenettel
 • Egy FX küldés és egy Monitor küldés csatornánként a külső FX eszközöknek és monitor felhasználáshoz
 • Csúcsértékjelző LED az összes csatornán, és dedikált csatlakozók az összes monó csatornán
 • Fő kimenet és külön fejhallgató és CD/Szalagos kimenet
 • Kapcsolható fantomtáp kondenzátoros mikrofonokhoz
 • Hosszú 60 mm-es logaritmikusan vékonyodó mester fader és zárt forgószabályzás
 • Külső tápegység a hangtalan működésért és kiváló tranziens átvitelhez
 • Csúcsminőségű alapanyagok és masszív borítás a hosszú élettartamért
 • A német BEHRINGER által megálmodva és megtervezve
 • aa
 • aa
Cégnév Üzlet helye Távolság Készlet Szállítási díj* Ár*
Értékeld a terméket!
1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag

Termékösszehasonlítás