BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

Behringer U-CONTROL UMX250

Behringer U-CONTROL UMX250
Behringer U-CONTROL UMX250 Behringer U-CONTROL UMX250 Behringer U-CONTROL UMX250
Behringer
Termékkód: UMX250

 A Legdurvább Dobozos Stúdió: 25-gombos USB/MIDI Vezérlőbillentyűzet elkülönített USB/Audió Interfésszel

A termék részletei

nem kapható/elfogyott

ÁFA-val 38 900 Ft ÁFA nélkül: 30 630 Ft
Ingyenes kiszállítás!

Értékeld elsőként!

Az UMX MIDI Vezérlő egy rendkívül rugalmasan használható mesterbillentyűzet külön vezérlő résszel a különböző felhasználási módokhoz. Szükséged van egy hardverszintetizátoroktól vagy általános MIDI hangmodultól független vezérlésre? Talán csak egy kellemesen távoli helyről szeretnéd használni a sequencing szoftveredet vagy számítógépes pluginjaid? Az UMX sorozat vezérlői teljes rugalmassággal bírnak és rendkívül könnyű őket használni, hogy ösztönösen kibontakoztathasd ötleteidet.

Mi az a MIDI Vezérlő?

Egyszerűen mondva, egy MIDI vezérlő segítségével minden eszköznek utasításokat adhatsz, ami megérti a MIDI (Musical Instrument Digital Interface - Zenei Hangszer Digitális Interfész)-t. Ez azt jelenti, hogy a MIDI-címezhető effekt feldolgozók (mint a késleltető, reverb, stb.) és hangfelvevő vagy szerkesztő programok vezérelhetőek egyetlen eszközzel, a MIDI vezérlővel. Ez nagyon hasznos lehet, ha sok eszközöd van szétszórva a terepen. Az UMX MIDI Vezérlő egy rendkívül rugalmasan használható mesterbillentyűzet külön vezérlő résszel a különböző felhasználási módokhoz. Szükséged van egy hardverszintetizátoroktól vagy általános MIDI hangmodultól független vezérlésre? Mi lenne, ha az effekt eszközöket is vezérelhetnéd? Talán csak egy kellemesen távoli helyről szeretnéd használni a sequencing szoftveredet vagy számítógépes pluginjaid? Az UMX sorozat vezérlői teljes rugalmassággal bírnak és rendkívül könnyű őket használni, hogy ösztönösen kibontakoztathasd ötleteidet.

22 Beállítható Vezérlő

Ha távoli vezérlésről van szó, kapsz 8 fogantyút, 10 beállítható kapcsolót, 2 kereket (Pitch Bend és Moduláció), 1 pedál portot és 1 fader-t, így 22 beállítható vezérlőd lesz, amivel uralhatod működési környezeted. Ha egyszer már beállítottad a paramétereket egy adott szituációhoz, simán mentsd el a felhasználói preset helyek közé.

Lejátszhatóság

Az összes UMX Sorozatbeli vezérlőhöz jár a saját tervezésű billentyűágyunk, amit az ipar legjobb terméktesztelői és zenészei imádnak az érzékenységéért és használhatóságáért.

Több, Mint MIDI

További bónuszként hozzáadtuk az UCA222 USB Audió Interfészt, hogy hozzáférj PC vagy Mac számítógéped zenei képességeihez. Az UCA222-vel közvetlenül kötheted össze számítógéped USB portját hangmoduljaiddal és hallgathatod akár a bemenő akár a kimenő jelet fejhallgatón vagy aktív stúdió monitorokon keresztül. Az UCA222-ben van még egy S/PDIF optikai kimenet a közvetlen digitális átalakításhoz és USB-ről üzemeltethető – nem szükséges hozzá külön tápegység. A két analóg monó bemenetének köszönhetően minden gond nélkül rá lehet csatlakoztatni a számítógépre bármilyen line-szintű eszközt, mint egy keverő vagy kazettás magnó.

Miért Van Szükséged egy UMX Vezérlőre

 • Külső hangmodulok, állványos szintetizátorok és virtuális hangszerek hangjának lejátszásához
 • Szintetizátorok, hang mintavételezők és GM/GS/XG hanggenerátorok hangparamétereinek szerkesztéséhez
 • Külső berendezések és szoftver pluginek – mint az effektek, feldolgozók, tömörítők és digitális EQ-k – paramétereinek vezérléséhez
 • Szoftveres keverők távoli vezérléséhez (hang, pan, némítás, stb. funkciókhoz)
 • Színpadi hangmodulok hangparamétereinek élő vezérléséhez

100-nál is több hangszer és FX plugin szabadon engedi a kreativitásod

Több, mint 100 virtuális hangszer és több, mint 50 effekt plugint adunk, hogy a dobozból kipakolás után egyből zúzhass! Imprózz egy virtuális e-pianoval, vagy szállj el a lélegzetelállító szintetizátor hangokkal. Trükközz a kreatív csőerősítőkkel és multi-FX-szel, használd a csúcsminőségű stúdió reverb, EQ, tömörítő, kórus lehetőségeket és a többit is.

Még több játszásra kész hang

Minden UMX vezérlőhöz biztosítjuk a Native Instruments KORE PLAYER-ét felhasználásra kész 300MB-nyi hangkönyvtárral. A KORE PLAYER-ben hat Native Instruments hang engine és lejátszásra kész hang van, amit a rendkívül intuitív felületén keresztül használhatsz. Adunk még egy kupont, amivel még több hangot lehet letölteni.

Üzemeltetési Lehetőségek

Mivel szinte bármilyen terepen készen kell állnod, az UMX Sorozat vezérlőit bármilyen szabad PC vagy Mac számítógép szabad USB portjáról, 3 AA elemről vagy egy külső tápegység segítségével működésre bírhatod.

Ha bármilyen segítségre van szükséged színpadi vagy felvételi MIDI környezetedben, az UMX sorozat a teljes irányítást a kezedbe adja.

Írd meg. Vedd fel. Keverd. Oszd meg.

A TRACKTION 4 visszahozza a mókát a kreatív folyamatokba, ezért ingyen odaadjuk a kiválasztott BEHRINGER termékekhez. Ezzel az erőteljes, mégis egyszerűen használható zenekészítő programmal, amihez hasonlót még sohasem láttál, mindent odahelyezünk az asztalodra egy képernyőnyi területre anélkül, hogy tengernyi legördülő és titkos menü zavarna, mint a legtöbb DAW esetén. A TRACKTION nem határolja be,hány zeneszámot vehetsz fel egyszerre, vagy hány effektet használhatsz. Igazából az egyetlen korlátot a Mac vagy PC géped feldolgozóereje jelenti. Felvétel és vágás nem lehet ennél egyszerűbb; fogd meg, dobd bele, vágd meg, másold vagy illeszd be. Ha befejezted a "magnum opusod", oszd meg a többi „Tracktionossal“, hogy meghallgassák, együttműködjenek és megszerkesszék.

Itt van néhány a TRACKTION 4 kiváló funkcióiból:

 • Natív FX pluginek kezdve a dinamikától a modulációig, visszaverődés, és egyéb funkciók
 • Támogatás a harmadik féltől származó AU,VST és VSTi pluginekhez
 • Keverés automatizálás
 • Biztonságos felvétel
 • Loop felvétel
 • 64-bit, 192 kHz Keverő Motor
 • Audio Clip manipuláció
 • MIDI szerkesztő
 • Szűrők – Hang / Pan, Szintmérő, 4-sávos EQ, Aux küldés – fogadás és FX
 • Exportálás különböző fájlformátumokba, mint .wav, .aif és .mp3

További adatok / Behringer U-CONTROL UMX250

Márka Behringer
MIDI típus billentyű vezérlő
Csatornák Nem
Csatlakozás MIDI
Interfész külső
Szoftver kompatibilitás Tracktion
Speciális funkciók MIDI
Meghajtók száma 9 - 25
Tartozék a csomagban kábel(ek)
Tápegység USB
 • Sebesség-érzékeny USB/MIDI billentyűzet 25 csúcsminőségű teljes méretű billentyűvel, verhetetlen programozhatósági sokoldalúsággal, valós idejű vezérléssel és lejátszhatósággal
 • Bármilyen digitális zenefájl felvételéhez vagy lejátszásához használható USB/Audió interfész. Bármilyen PC vagy Mac számítógéppel működik telepítés nélkül.
 • Letölthető ingyenes hang felvevő, vágó és podcast szoftver 150 hanggal/effekt pluginnel és ultra-alacsony késleltetésű illesztőprogram
 • Telepítés nélkül működik Windows XP (vagy újabb) és Mac OS X operációs rendszerekkel
 • 8 valósidejű forgószabályzó és 10 programozható kapcsoló
 • A legnagyobb rugalmasságért szabadon beállítható MIDI vezérlési változtatás a modulációs keréken, hang faderen és pedál portokon
 • Az oktávváltó funkcióval teljes 128 hangszínű skála és többfunkciós LED státuszjelzés
 • Különálló MIDI kimenet segít szabályozni a külső mintavevőket, szintetizátorokat és egyéb eszközöket
 • Működik USB portról, akkumulátorról vagy tápegységről (nem tartozék)
 • Csúcsminőségű alapanyagok és masszív borítás a hosszú élettartamért
 • A német BEHRINGER által megálmodva és megtervezve
 • aa
Cégnév Üzlet helye Távolság Készlet Szállítási díj* Ár*
Értékeld a terméket!
1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag

Termékösszehasonlítás