BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

Behringer iNUKE NU6000

Behringer iNUKE NU6000
Behringer iNUKE NU6000 Behringer iNUKE NU6000 Behringer iNUKE NU6000 Behringer iNUKE NU6000
Behringer
Termékkód: NU6000

Ultrakönnyű, nagy sűrűségű, 6000 wattos erősítő.

A termék részletei

kérésre elérhető

ÁFA-val 99 900 Ft ÁFA nélkül: 78 661 Ft
Ingyenes kiszállítás!

Értékeld elsőként!

Az iNUKE NU6000 erősítő 6,000 wattot pakol (2 x 3100 watt @ 4 ohm; 2 x 1600 watt @ 8 ohm) egy kivételesen könnyű (5.5 kg) és rackbe szerelhető külsőbe. És mivel a NU6000 sokkal hatékonyabb, mint a hagyományos kivitelek, ezért sokkal hidegebben fut, nem kell neki nagy hűtőborda vagy nehéz transzformátor. Hála a “Zero-Attack” limitereknek - amik maximális kimeneti teljesítményt nyújtanak kiváló túlterhelés védelemmel - a NU6000 teljes kapacitáson járatható órákon át! A forradalmi, nagy sűrűségű D-osztályú technológia kombinálva az ultrahatékony, kapcsolható tápellátással garantálja, hogy ez a pehelykönnyű erőmű évekig szolgálni fog!

Köszönhetően a forradalmi D-osztályú technológiának, sikerült hatalmas erőt és hihetetlen hangminőséget szorítani ebbe a könnyen használható és könnyű csomagba. A D-osztályú erősítés a leghatékonyabb energia-felhasználású, és fölöslegessé teszi a nehéz tápegységeket és hűtőbordákat. Ez a fantasztikus technológia teszi lehetővé, hogy sokkal erősebb és könnyebb termékeket készítsünk, amik jóval kevesebb áramot is fogyasztanak.

Az előlapi vezérlők és kijelzések a rendszer fontos visszajelzéseit egy pillantással áttekinthetővé teszik. Amint bekapcsolod, a bekapcsolást jelző LED már világít is, tudatva, hogy az erősítő készen áll a használatra. Minden csatornán pozitív irányban záródó erősítés (Gain) szabályzó van jelszintet mutatóLED-del (ami világít, ha jel van a csatornán) és Clip LED-del, ami pedig azt jelöli, ha torzul a jel és csökkenteni kell a hangerőt.

A hátlap is olyan elegáns, mint az előlap, és otthont ad a kombó XLR és 6,35mm-es TRS bemeneti csatlakozóknak, így téve gyarkolatilag minden hangforrással kompatibilissá az iNUKE-ot. Professzionális, tekerve záródó hangszóróaljzatokat szereltek bele, hogy a kimeneti jel minden csöppje a hangszóróba jusson. A hátlapon találod azokat a gombokat is, amivel válthatsz a dupla monó és a sztereó; vagy a monó bridge mód közül.

A NU6000 beépített, 3 utas hangváltóval rendelkezik, amivel az alábbiak közül választhatsz: Teljes spektrumú mód, ahol a kimenet szűretlenül kerül a hangszórókra; LF mód, ahol csak az alacsony frekvenciás jeleket (<100 Hz) küldi ki passzív mélyláda számára; és a HF mód, amikor csak a magas frekvenciás jelek (>100 Hz) lesznek továbbítva a teljes spektrumú hangszórókra.

Mivel masszív kimeneti teljesítménye, pehelykönnyű D-osztályú technológiája, és hasonlóan könnyed árcédulája van - és minden szükségessel rendelkezik, amit a hangmérnök elvár - a iNUKE NU6000 erősítő egy igen komoly eszköz, ami kiállja a próbát!

Keresd az iNUKE NU6000 erősítőt a legközelebbi behringer szaküzletben, és rá fogsz jönni, miért választják sokan a BEHRINGER erősítőit!

További adatok / Behringer iNUKE NU6000

Márka Behringer
Erősítő típus D osztály, PA erősítő, ultra könnyű
Csatornák 2
Teljesítmény 6000W
Speciális funkciók rack méret 1U
  •  “Zero-Attack” limiterek nyújtják a maximális kimeneti teljesítményt, kiváló túlterhelés védelemmel
  •  Beépített sztereó hangváltó, ami LPF és HPF szűrt kimenetet is a teljes spektrumú lehetőségen kívül.
  •  Rögzíthető és megvilágított erősítés-szabályzók a precíz hangbeállításokhoz.
  •  Precíz, 4 szegmenses Signal (jel) és Limit (csúcsérték) LED-ekkel ellenőrizhető a teljesítmény.
  •  XLR és 6,35mm-es TRS kombinációs bemenet, hogy mindennel kompatibilis legyen.
  •  Professzionális, tekerve záródó hangszórócsatlakozók a tökéletesen megbízható működésért.
  •  Független DC, LF és túlmelegedés elleni védelem minden csatornán, ami automatikusan védi az erősítőt és a hangszórókat anélkül, hogy lelőné a bulit.
  •  “Hátulról-előre” szellőztető rendszer gátolja a hő megrekedését és garantálja a megbízható működést.
  • aa
  • aa
Értékeld a terméket!
1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag

Termékösszehasonlítás