BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

Behringer iNUKE NU1000

Behringer iNUKE NU1000
Behringer iNUKE NU1000 Behringer iNUKE NU1000 Behringer iNUKE NU1000 Behringer iNUKE NU1000
Behringer
Termékkód: NU1000

Ultra pehelykönnyű, nagy adatsűrűségű 1000 Watt-os erősítő

A termék részletei

nem kapható/elfogyott

ÁFA-val 58 900 Ft ÁFA nélkül: 46 378 Ft
Ingyenes kiszállítás!

Értékeld elsőként!

Az iNUKE sorozat erősítői masszív kimeneti teljesítményt pakolnak meglepően pehelykönnyű rackbe építhető csomagba. A forradalmi nagy adatsűrűségű D osztályú technológiánk, kombinálva az ultra hatékony kapcsoló üzemű tápegységgel biztosítja, hogy ezek a pehely könnyű erőművek még hosszú évekig szolgálják a fellépéseidet.

Kiváló tranziens átvitel

Éveket töltöttünk a nagy adatsűrűségű D osztályú technológia tökéletesítésében, ez adja az iNUKE széria pezsgését. Az, hogy ezek az erősítők a legfinomabb elektronikus impulzusra is azonnal reagálnak, az extrém magas jelváltozási sebességre képes tranzisztorok gondos kiválogatásának, és az áramkör többi fő alkatrészeinek gondos optimalizálásának eredménye.

Az igazán hatalmas eredményt az adja amikor kombináljuk ezt a lenyűgöző erősítő technológiát a csúcskategóriás kapcsoló üzemű tápegységünkkel. És mivel ennyire hihetetlenül hatékonyabbak a hagyományos tervezésnél, kevesebb hőt termelnek, és nem igényelnek masszív hűtő ventilátorokat és nehéz toroid tekercses transzformátorokat, mint általában a múltbéli verziók.

Pazarul egyszerű kezelhetőség

Az előlapi vezérlők és kijelzők azonnal mutatják a rendszered életfontosságú jeleit. Miután benyomtad a Power gombot, a Power LED elkezd világítani, hogy lásd, az erősítő akció kész. Minden csatornának pontosan állítható hangerőszabályzója van, a jelerősséget jelző LED-ekkel, és Clip LED-ekkel amik mutatják, ha a jel torzul, és vissza kell venned a bemeneti jelen.

A hátpanel épp olyan elegáns, az XLR és 1/4”-os TRX bemeneti csatlakozókkal, az iNUKE lényegében bármilyen forrást tud kezelni, legyen kiegyenlített vagy sem. A professzionális forgózáras hangszóró csatlakozók biztosítják, hogy a kimeneti teljesítmény minden cseppje eljut a hangszórókhoz. A hátlapon találod a kapcsolót is, amivel az iNUKE erősítőt duál mono, sztereo vagy mono bridge módba kapcsolhatod. Egy beépített crossover kapcsolóval állíthatod, hogy az erősítő kettős erősítő módban működjön, az alacsony frekvenciás jeleket passzív mélyládára, a magas frekvenciás kimenetet pedig a szélessávú hangszórókra küldi. ( CH1>100 Hz / CH2<100 Hz, vagy széles sáv ).

Érték

Hatalmas kimeneti teljesítményével, pehelykönnyű D osztályú technológiájával, ugyancsak könnyed árcetlijével, és az összes kényelmes megoldással, amit egy hangmérnök csak kérhet, a BEHRINGER iNUKE modellek komoly erősítők, a legigényesebb alkalmazásokhoz.

További adatok / Behringer iNUKE NU1000

Márka Behringer
Erősítő típus D osztály, PA erősítő, ultra könnyű
Csatornák 2
Teljesítmény 1000W
Speciális funkciók rack méret 1U
 • 2 x 500 Watt teljesítményt ad le 2 Ohmon, 2 x 300 Watt-ot 4 Ohmon vagy 1000 Watt-ot 8 Ohmon (híd mód)  mindezt kevesebb, mint 3,3 kg súlyával
 • Kitűnő megbízhatóság a forradalmi nagy adatsűrűségű D osztályú technológiának, szinte zéró hőmérséklet kibocsátással
 • Szuper effektív kapcsoló üzemű tápegység, a zajmentes hangért, nagyobb tranziens átvitelért, és alacsony fogyasztásért
 • Megbízható túlterhelés védelem, maximális kimeneti szint mellett, a „Zero-Attack” limitereknek hála
 • Beépített mélynyomó / szatellit crossover, tökéletes mélynyomó működésért
 • Racsnis és illuminált hangerőszabályzók a pontos szintbeállításhoz
 • Pontos, 4 szegmenses jelszint és limit LED-ek a pontos beállításhoz
 • XLR és 1/4" TRS csatlakozók, nagyfokú kompatibilitáshoz
 • Professzionális forgózáras hangszóró csatlakozók, a megbízhatóságért
 • Különálló DC, LF és hőmérséklet túlterhelés védelem csatornánként, megvédi az erősítőt és a hangszórókat, anélkül, hogy leállna a show
 • „Back-to-front” ventilláció megakadályozza a túlmelegedést, a megbízható működésért
 • Kiváló minőségű alkatrészek masszív kialakítás a hosszú élettartamért
 • A német BEHRINGER által megálmodva és tervezve
 • aa
Értékeld a terméket!
1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag

Termékösszehasonlítás