BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

Behringer FIREPOWER FCA1616

Behringer FIREPOWER FCA1616
Behringer FIREPOWER FCA1616 Behringer FIREPOWER FCA1616 Behringer FIREPOWER FCA1616 Behringer FIREPOWER FCA1616 Behringer FIREPOWER FCA1616 Behringer FIREPOWER FCA1616
Behringer
Termékkód: FCA1616

Audiófil 16 be- és kimenetes, 24 Bit/96 kHz FireWire/USB audió/MIDI interfész, ADAT és MIDAS előerősítőkkel.

A termék részletei

kérésre elérhető

ÁFA-val 64 900 Ft ÁFA nélkül: 51 102 Ft
Ingyenes kiszállítás!

Értékeld elsőként!

A FIREPOWER audió USB/FireWire audió interfészek az ideális megoldások arra, hogy audiót fogadj PC-dről, vagy MAC gépedről. Ezek a hasznos interfészek hipermodern MIDAS tervezésű mikrofon előerősítőket tartalmaznak, amik tiszta hangzásukról, nagy mozgásterükről és hangteljesítményükről híresek. Plusz a mi 24 Bit/96 kHz A/D-D/A konverterünk is vigyázni fog a bemeneteidre. Mindkét interfész támogatja a Windows XP/Vista/7, plusz Mac OSX rendszereket és beépített fantomárammal rendelkeznek, hogy stúdióminőségű kondenzátoros mikrofonokkal használhasd. Kösd be a BEHRINGER FCA sorozatot és változtasd a számítógépedet egy hatékony digitális felvevő és szerkesztőállomássá!

 

Kapu a digitális világba

Az FCA sorozat olyan nyelven beszél a számítógépeddel, amit ő is megért: Digitálisan. Amikor LINE szintű eszközöket csatlakoztatsz (mint a szintik, vagy egy keverő kimenete) egy FCA1616 vagy FCA610 készülékhez, a belső 24 bit A/D (analógból digitális) konverterek akcióba lendülnek és az audiójelet digitális adatokká alakítják. Fel tudod venni a remekműved és visszahallgathatod egy pár stúdióhangfalon, vagy a kedvenc fülhallgatódon is.

 

FCA1616

Speciális, 16 csatornás I/O, 4 MIDAS tervezésű mikrofon előerősítő, és ADA8000 ADAT csatlakoztathatóság: Az FCA1616 ideális hosszú távú felhasználásra, otthoni vagy profi stúdióba, de élő fellépések kiegészítőjeként is. Minden hagyományos I/O formátum támogatott – analóg, S/PDIF (coaxial és optikai), ADAT, S/MUX Beépített MIDI I/O segítségével köthetsz rá szintiket, vagy más MIDI hardvert. Az egyetlen rack-helyet foglaló FCA1616 tartalmaz még 8 analóg illesztőt, amire külső effektort vagy kompresszort, Gate-eket, EQ-t is köthetsz. Dedikált tápegység mellékelve.

 

FCA610

Kis méret, alacsony késleltetés, 6 bemenet / 10 kimenet, plusz 2 MIDAS tervezésű mikrofon előerősítő: Az FCA610 egy álom olyan utazó zenészeknek, akik a laptopjukon szerkesztik meg a felvett zenéket. A hordozható FCA610 áramellátását már a FireWire kábel is megoldja, amivel a laptopra kötöd, de használhatod hozzá a gyárilag mellékelt külső tápegységet is. Beépített MIDI I/O segítségével köthetsz rá szintiket, vagy más MIDI hardvert. Minden hagyományos I/O formátum támogatott – analóg, S/PDIF (coaxial és optikai), ADAT, S/MUX A FÉL rack-helyet foglaló FCA610 egyszerűen befér az utazócsomagodba.

 

Csatlakozz!

Az FCA1616 és FCA610 hátlapján FireWire és USB 2.0 portokat találsz. A bemenet szimmetrikus 6.3 mm-es jack, ami sokféle line szintű eszköz csatlakoztatását teszi lehetővé. A kimenet támogat szimmetrikus és aszimmetrikus 6.3 mm-es csatlakozásokat is. A két fejhallgató jack kényelmesen az előlapon kapott helyet, egy dedikált hangerővezérlővel.

 

A technikai dolgok

A FIREPOWER FCA1616 és FCA610 interfész is tartalmaz hipermodern, nagy felbontású 24 bit A/D-D/A konvertereket, amik akár 96 kHz mintavételezési frekvenciát is támogatnak. Megbízható Windows XP, Windows Vista, Windows 7 hangsugárzók és Mac OSX támogatás biztosítja az alacsony késleltetést.

 

Mit szólnál pár ingyenes szoftverhez?

Mivel szeret nád kihasználni az eszközeid szerkesztő és felvevő tulajdonságait, ezért telepakoltuk neked a www.behringer.com -ot mindenféle letölthető szoftverrel, mint: Audacity (a legnépszerűbb ingyenes hangszerkesztő), Podifier, Juice, Podnova és Golden Ear (podcast szoftver). A PC-d, vagy Mac-ed már készen is áll. Készen is állsz a fellépésre, amint kibontottad a dobozt! Ráadásul kapsz még 100 virtuális hangszert és 50 FX plug-int, amivel a számítógépedet egy teljes otthoni - vagy mozgó! - stúdióvá alakítottad.

 

Nagyszerű hangzás és érték!

Ugorj be a legközelebbi BEHRINGER szaküzletbe és próbáld ki!  Hasonlítsd a konkurencia termékeihez! Biztosak vagyunk benne, hogy a BEHRINGERT fogod választani!

 

Komponálj! Rögzítsd! Keverd! Oszd meg!

A TRACKTION 4 visszahozza a mókát a kreatív folyamatokba, ezért ingyen odaadjuk a kiválasztott BEHRINGER termékekhez. Ezzel az erőteljes, mégis egyszerűen használható zenekészítő programmal, amihez hasonlót még sohasem láttál, mindent odahelyezünk az asztalodra egy képernyőnyi területre anélkül, hogy tengernyi legördülő és titkos menü zavarna, mint a legtöbb DAW esetén. A TRACKTION nem határolja be, hány zeneszámot vehetsz fel egyszerre, vagy hány effektet használhatsz! Igazából az egyetlen korlátot a Mac, vagy PC számítógéped feldolgozóereje jelenti. Felvétel és vágás nem lehet ennél egyszerűbb; fogd meg, dobd bele, vágd meg, másold ki vagy illeszd be. Ha befejezted a "magnum opusod", oszd meg a többi „Tracktionossal“, hogy meghallgassák, együttműködjenek és megszerkesszék.

További adatok / Behringer FIREPOWER FCA1616

Márka Behringer
Audió interfész típus asztali
Csatornák 32
Bemeneti csatlakozó Midi
Kimeneti csatlakozó digitális S/PDIF, Midi, RCA - cinch
Szoftver kompatibilitás Ableton, Cubase, Pro tools / Avid
Operációs rendszer Mac OS, Windows
Tartozék a csomagban letölthető szoftver
Tápegység 12V
 • Audiófil, audió interfész 24 Bit/96 kHz részletességgel, tulajdonképpen bármilyen digitális felvevő/keverő környezetbe.
 • 4 hipermodern, MIDAS tervezésű mikrofon előerősítő, fantomárammal, individuális Pad-del, Mély-levágó és Hi-Z képességekkel.
 • Multi-csatornás audió és MIDI használat FireWire vagy USB2.0 csatlakozáson.
 • Kompatibilis a népszerű felvevő szoftverekkel, mint: Pro Tools*, Ableton Live*, Steinberg Cubase*, stb.
 • Egyszerre kezel 16 bemenetet és 16 kimenetet, plusz 1x MIDI I/O ultra-alacsony késleltetéssel a számítógépedhez csatlakoztathatod és támogatja a Mac OSX, vagy Windows XP (vagy újabb) verziókat.
 • Minden hagyományos I/O formátum támogatott – analóg, S/PDIF (coaxial és optikai), ADAT, S/MUX.
 • Direkt monitorozás és fő hangerő vezérlő “nulla közeli” késleltetéssel.
 • 2 erősített fejhallgató kimenet, külön hangerővezérlővel, monó és forrásjel választóval.
 • Szintvezérlés a sztereó, vagy 7.1-es aktív hangszóró rendszereden egyetlen tekerő használatával.
 • Lágy átkeverés a bemenet és a DAW visszatérő jele között felvétel közben.
 • 8 analóg illesztő, amivel külső effekteket csatlakoztathatsz, pl. kompresszor stb.
 • Státusz és Jel kijelzés minden analóg és digitális I/O-n.
 • A mellékelt külső tápegységről kapja az áramot.
 • Ingyenes, audió felvevő, szerkesztő, és sugárzó program, plusz 150 hangszer/effekt plug-in letölthető hozzá a www.behringer.com –ról.
 • Hagyományos Kensington biztonsági zár aljzat.
 • Csúcsminőségű alapanyagok és strapabíró tervezés a hosszú élettartamért.
 • A németországi BEHRINGER által megálmodva és megtervezve.
 • aa
Cégnév Üzlet helye Távolság Készlet Szállítási díj* Ár*
Értékeld a terméket!
1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag

Termékösszehasonlítás