BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

Behringer C-1U USB Kondenzátor Mikrofon

Behringer C-1U USB Kondenzátor Mikrofon
Behringer C-1U USB Kondenzátor Mikrofon Behringer C-1U USB Kondenzátor Mikrofon Behringer C-1U USB Kondenzátor Mikrofon
Behringer
Termékkód: C-1U

USB Kondenzátor Stúdiómikrofon Vese Karakterisztikával

A termék részletei

magyarországi raktáron

ÁFA-val 13 900 Ft ÁFA nélkül: 10 945 Ft
Ingyenes kiszállítás!
db

Értékeld elsőként!

A C-1U mikrofon minden otthon dolgozó zenész álma!

 

Ez a professzionális minőségű kondenzátoros mikrofon ugyanaz, mint a C-1 mikrofonunk, egy fantasztikus különbséggel: Beépített USB interfészének hála ennél gyorsabban nem tudsz nekiállni a hangfelvételek készítésének! Még USB kábelt és forgatható mikrofonállvány-rögzítőt is adunk mellé, hogy amint kiveszed a dobozból neki is állhass munkának!

A stúdiókban is elsődlegesen használt kondenzátoros mikrofon ideális választás vokálok és akusztikus hangszerek hangjának rögzítésére. A dinamikus mikrofonokkal ellentétben a kondenzátoros mikrofon az egész szobából vesz fel hangot, nem pedig csak maga előtt. Ráadásul sokkal több részletet képesek rögzíteni, mint a legtöbb dinamikus mikrofon. De a hagyományos kondenzátoros mikrofonok nem úgy vannak megalkotva, hogy csatlakoztathasd őket a számítógépedre - kell még hozzájuk mikrofon előerősítő és valamilyen analóg/USB átalakító. A C-1U beépített USB interfésze viszont közvetlenül a számítógép USB portjáról kapja még az áramot is, és külön telepítendő programokra sincs vele szükség. Csak csatlakoztasd, és kezdheted is a mesterműved rögzíteni.

A hihetetlen C-1U kivételesen lapos frekvencia visszaadással rendelkezik, és kristálytiszta hangrészletességgel, ami garantálja a folyamatosan gazdag hangzást, ami olyan természetesen szól, mint az eredeti. A kardioid felvételi minta páratlan hangforrás-elkülönítést, és gerjedés mentességet nyújt. Hála az ultra alacsony zajszintnek, a transzformátormentes FET bemeneti áramkörnek a C-1U hihetetlen dinamikát képes kezelni, akár 136 dB-ig, olyan lapos frekvencia visszaadással 40 Hz és 20 kHz között, amihez vonalzót lehet igazítani! Amivel el is jutottunk a szoftverhez...

Mivel ki akarod használni a C-1U felvételi és podcast képességeit, mellékelünk mellé egy teljesen ingyenes szoftvert, amivel ezt mind megteheted - csak töltsd le hozzá a behringer.com weboldalról! Amint kiveszed a dobozból, már készen is állsz az élő felhasználásra! Ráadásul mellékelünk hozzá több mint 150 letölthető virtuális hangszert és effektet - amivel a számítógéped egy sokoldalú stúdióvá alakíthatod.

A Tracktion a világ egyik legegyszerűbben kezelhető és leggyorsabb Digitális Audio Munkaállomása (DAW), amivel komponálni, felvenni, szerkeszteni, keverni és megosztani is lehet a zenéket. Egyképernyős, elegáns kivitelével a Traction ötvözi a kimagasló profi tulajdonságokat, mint pl. a dinamikus automatizálást, a végtelen számú sávokat, MIDI felvételt, valamint VST és AU beépülő modulok használatát. Ezzel a hatékony zeneprodukciós szoftverrel az egész professzionális stúdiót megkapod! Egy DAW kitanulása sosem volt ilyen egyszerű, hiszen óriási mennyiségű dokumentáció és forrás áll hozzá rendelkezésre. Úgy köszönjük meg, hogy amint regisztrálod terméked a BEHRINGER.com weboldalon, megajándékozunk egy kuponnal, amivel letöltheted a Tracktion 4 szoftvert! A felvétel és a szerkesztés sosem volt ilyen egyszerű. Bővebben a dologról a tracktion.com/support/videos weboldalon olvashatsz!

További adatok / Behringer C-1U USB Kondenzátor Mikrofon

Márka Behringer
Mikrofon típus nagy membrános mikrofon
Mikrofon karakterisztika vese karakterisztika
Be-ki kapcsoló nem
Tartozék a csomagban állvány konzol , kábel(ek), szoftver
 • Professzionális, nagy membrános, kondenzátoros mikrofon beépített USB interfésszel - ideális podcast-okhoz és zenészeknek is.
 • Kösd be ezt a csodálatos mikrofont közvetlenül a számítógépedbe, és változtasd a géped egy profi felvevőállomássá minden más hardver nélkül!
 • Közvetlenül használható PC vagy Mac számítógéppel - ultra alacsony késleltetésű ASIO vezérlőszoftver és PC hangoptimalizáló letölthető a behringer.com weboldalról.
 • Kivételesen lapos frekvencia-visszaadás és ultramagas hangreprodukció, ami tökéletes énekhanghoz, akusztikus hangszerekhez stb.
 • A kardioid felvételi minta páratlan hangforrás-elkülönítést, és gerjedés mentességet nyújt.
 • Nyomás-átmenetes érzékelő, rezgéscsillapításos kapszulával.
 • Ingyenes hangfelvevő, szerkesztő és podcast szoftver tölthető le a www.behringer.com weboldalról 150 új hangszerrel és effekttel.
 • USB csatlakozókábel mellékelve.
 • Forgatható állványrögzítő mellékelve.
 • Ultra masszív kialakítás, öntött fém testtel.
 • A német BEHRINGER által megálmodva és megtervezve.
 • aa
 • aa
 • aa
Cégnév Üzlet helye Távolság Készlet Szállítási díj* Ár*
Értékeld a terméket!
1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag

Termékösszehasonlítás