BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

Behringer X32 Compact Digitális Keverõ

Behringer X32 Compact Digitális Keverõ
Behringer X32 Compact Digitális Keverõ Behringer X32 Compact Digitális Keverõ Behringer X32 Compact Digitális Keverõ Behringer X32 Compact Digitális Keverõ Behringer X32 Compact Digitális Keverõ
Behringer
Termékkód: X32 COMPACT

Behringer digitális MIXER X32 Kompakt

A termék részletei

Azonnal szállítható - Magyarországi raktáron - 11:30-ig leadott rendelésedet általában a következő munkanapon kiszállítjuk

ÁFA-val 511 900 Ft ÁFA nélkül: 403 071 Ft
Ingyenes kiszállítás!
db

Értékeld elsőként!

2.0-ás játszma!

A BEHRINGER x32 teljesen újrarajzolja a pályát, újragondolva, hogy mit is kell tudnia egy digitális keverőnek - és tízezrek élvezik az új lehetőségeket.

Könnyű vezérlés, teljesen interaktív, ismerős kialakításával magabiztosan fogod kezelni már az első használatkor. Kimagasló mérnöki munka, és aprólékosan megtervezett kivitel, fantasztikus hangteljesítményt nyújt megfizethető áron.

Három cég osztotta ugyanazt a nézetet, hogy kifejlessze és megépítse a legjobban hangzó, legfejlettebb hangtechnikai termékeket a szakma igényes rétegeinek. Az X32 digitális keverőcsalád a legendás konzolgyártó MIDAS, az ikonikus jelfeldolgozó zseni KLARK TECHNIK, és a kiváló értékű BEHRINGER közös gyermeke.

E három cég szinergiája az X32. MIDAS tervezésű mikrofon előerősítők, a KLARK TEKNIK sziklaszilárd, ultra-alacsony késleltetésű SuperMAC hálózati technológiája és a BEHRINGER teljesen újraírt feldolgozó algoritmusai egy készülékben!

A technológiai tökéletességben közös szenvedélyünk és egyszerűség iránti elhivatottságunk segítségével tudtuk megalkotni a kreativitásod ideális kifejező eszközét.

De még el sem kezdtük!

Az új, 2.0-s firmware drámaian javította a munkafolyamatokat, és olyan új képességekkel ruházza fel a készüléket, mint az "akusztikus integráció", amivel teljes csatlakoztathatóságot és vezérlést nyersz a hangszórók és a fejhallgatód között.

Ezután újragondoltuk mind az 50 beépített effektet, és klasszikus feldolgozómintákat tettünk bele a “Valódi Physical Modelling” (Valós fizikai modellezés) elvén. Az X32-t ezen felül flexibilisebbé is tettük a cserélhető kiegészítő kártyákkal, amelyekkel USB, ADAT, MADI és Dante protokollon keresztül is tudsz jelet továbbítani, kiegészítve a beépített ULTRANET és AES50 csatlakoztathatóságot. És mindenek fölött úgy terveztük, hogy a digitális jelfeldolgozás erejét adja a kezedbe, kompromisszumok nélkül.

Te nyertél.

Motorizált féderek

Az X32 25 darab, 100mm távú szervomotoros fédert tartalmaz a fő keverési vezérléshez, ami együttműködik a "Firkacsík"-al, és a TFT kijelzővel, így funkciójukon kívül még visszajelzésre is használhatod. Külön féderszekciók segítik az átláthatóbb összeszerelést. Akár száz beállítást is eltárolhatsz, és mindegyik betöltésekor a megfelelő helyre suhannak a motorizált csúszkák!

LCD "Firkacsík" (Scribble Strip)

Az X32 automatizált vezérlőfelülete mindig azt adja a kezed alá, amire éppen szükséged van. Összesen 29 programozható LCD kijelző kínálja a legkényelmesebb csatornaazonosítást. Minden csatornát megjelölhetsz egy névvel, egy ikonnal, de még a színét is megváltoztathatod, hogy egyetlen pillantással átláthasd a teljes felületet. Egyszerű, elegáns, hatékony, és többé nem kell maszkolószalagra firkálni!

Csatornacsík

Az X32 csatornacsíkja a legfontosabb feldolgozó paramétereket egyetlen szekcióban elvégzi, így mindegy melyik csatornán dolgozol, a vezérlő ugyanott van!

A kimagaslóan hatékony kialakítás a BEHRINGER több évtizedes konzolépítő tapasztalatának, és a felhasználók visszajelzéseinek az eredménye. A továbbfejlesztett megvilágítás mindenhonnan nézve pont azt emeli ki, amit kell.

Megvilágított potméterekkel és kapcsolókkal vezérelhetsz előerősítő beállításokat, frekvencia rendezést, kettős dinamikus szekciókat, és multi módú parametrikus EQ-t, buszjeleket, fő, monó, és sztereó csúsztatást.

7" elsődleges kijelző

Az X32 egy 7 colos, napfényben is látható, színes TFT kijelzőt kapott, ami a beállítások paramétereit mutatja akkor, amikor szükséged van rá.

Nagy kontrasztú teljesítmény, és kültéri láthatóság: a TFT ideális koncertre, és kültéri fesztiválokra. Nagy precizitású érintőképernyőjén rengeteg beállítást és paramétert vezérelhetsz. Intelligens tervezésének köszönhetően a legfontosabb kezelők mindig szem előtt vannak, az effektek, a mérések, jelirányítás egy-két gombnyomásra találhatók.

Küldés a féderrel

Az X32 segítségével a digitális keverés az Aux és kimeneti buszokon is elérhető, köszönhetően a beépített Féderes küldés (Sends on Fader) technológiájának. Ezzel a hihetetlen funkcióval erőteljes, külön mixeket készíthetsz a monitorokra, másodlagos zónákra, anélkül, hogy belezavarnál a fő keverésbe. A konzol megjegyzi hol álltak a féderek, és amint kiválasztod a kívánt buszt, azonnal beállnak azokra a pozíciókra.

DCA csoportok

A DCA (Digitálisan vezérelt erősítő) csoportok több jelet is képesek kezelni anélkül, hogy egybe kelljen mosniuk azokat egy buszon keresztül. Az X32 8 DCA csoportja több jel kezelését teszi lehetővé egyetlen féderrel, mint pl. egy teljes dobmix, a fúvósok szekciója, vagy a háttérénekesek satöbbi. A DCA vezérlés a fő mixet szabályozza anélkül, hogy az alcsoportokhoz nyúlna. Az eredmény a végtelenül flexibilis kezelés, nem csorbítva az eredeti alcsoportok hasznosságát.

Betekintő funkció

Az egész X32-n keresztül stratégiailag fontos helyeken "View" (megtekintés) gombokat helyeztünk el, amelyek rengeteg mindenre jók. Mind az adott funkció információit jeleníti meg. Például, ha az EQ szekció View gombját nyomod meg, azonnal megjelenik az elsődleges kijelzőn az adott csatorna EQ információja, teljes vezérelhetőséggel. Ezelőtt ilyen kényelmet csak exponenciálisan drágább keverőkben tapasztalhattál!

Hozzárendelő szekció

Míg más konzolokon kevesebb, a felhasználó által személyre szabható dolog van, az X32 hozzárendelő szekciója új etalont állít fel a 36 programozható vezérlőjével, és 3 szintű beállíthatóságával, ahogy a csatornáknál és buszoknál, a kijelzőcsíkok segítenek az azonosításban. A gombokat beállíthatod paraméterek ki-be kapcsolására, beállíthatod az időzítés vezérlésére, vagy adott képernyőnézet megjelenítésére.

Adott csatorna paraméterekhez rendelhetők LED-galléros forgó vezérlők, vagy a dinamikus szekcióban beállíthatók az adott csatornához szükséges vezérlések.

“Akusztikus integráció” – A hangforradalom

A legendás, 40 éves brit TURBOSOUND cég - akik a világ leghíresebb hangszórórendszereit gyártják – csatlakozott a BEHRINGER csapatához, hogy zökkenőmentes legyen a keverő hangfalakkal párosíthatósága. Mi ezt úgy hívjuk, hogy “Akusztikus integráció”. Az X32 ULTRANET busza akár 16 csatornán kristálytiszta hangot képes továbbítani a TURBOSOUND IQ hangfalakra egyetlen CAT5 kábelen keresztül, vezérlőjelekkel együtt, hogy távolról is lehessen beállításokat módosítani. Továbbá az IQ sorozat “Valódi Physical Modeling” variánsait még távvezérelni is tudod az X32-vel, hogy a hangmérnöknek ki se kelljen mozdulnia a keverő mögül a hangfalak átkonfigurálásához.

Az “Akusztikus integráció” a legújabb hangtechnikai forradalom!

100 sávos RTA minden csatornán/ Busz EQ-n

Az X32 tartalmaz egy nagyfelbontású, 100-sávos valós idejű analizátort (RTA), teljes értékű oszlopdiagram és spektrográf nézettel. Ez az RTA megjeleníti a hangjelen energiáját 100 frekvenciasávon, egy sonogrammot alkotva 10 másodpercnyi zenéből. Kapcsolhatsz a nagy RTA nézet és a kombinált nézett között: Az első teljes képernyőn, a másik a csatorna EQ-n mutatja a jelerőséget.

Azonnal láthatod a hangspektrumon tett változtatásokat. Ráadásul az EQ fölött is megjelenítheted az FX sávon. A frekvenciák monitorozása és vezérlése sosem volt ilyen egyszerű!

16 lélegzetelállító FX “Plug-In”, a Valódi Physical Modeling elvén megalkotva

Adtunk hozzá 16 új effekt plugin-t, íg több mint 50 effektből választhatsz, amelyek hardveresen több tízezer dollárba kerülnének. Ezek az új generációs effekt-pluginok a klasszikus audió hardverek "Valódi Physical Modeling" elvén alapulnak. Tulajdonképpen újraépítettük a klasszikus analóg eszközöket a digitális világban, olyan legendás feldolgozókkal dolgozva, mint az Urei 1176*, Teletronix LA-2A* és Fairchild 670* kompresszorok, Pultec* EQP- 1a és EQ5 equalizerek, stb. Még egy csúcstechnikás, 5 sávos kompresszort is hozzátettünk. Végül, de nem utolsó sorban az X32 31 sávos equalizeren keresztül tud 4 stúdió minőségű sztereó reverbet játszani, 8 csatornán.

Gain felosztás és távvezérlő FOH-hoz és Monitoringhoz.

Az új Gain mód elválasztja a csatorna gain-t (trim) az erősítő gain-jétől, így mindenütt a helyi, digitális Trim-et lehet használni. Kiegészítésképpen az új Gain remote opció segít, hogy a konzol gain-jét másik konzolról vezérelhesd, például ha az X32-t színpadi dobozként használod. 

Több jelirányítási és feldolgozási lehetőség

Az X32 jelirányítója sokkal flexibilisebb az új firmware miatt. A kimenetek és XLR kimenetek már külön vannak kezelve, így az AES50 jeleit és a kiegészítő kártyák jeleit közvetlenül lehet az X32 analóg kimeneteire irányítani.

Például az X32 rack kimeneteit direkt visszavezetheted a főkonzolról a PA monitorjelére. Az új kimeneti pontok egyszerűen némíthatók, hogy könnyen tudod együtt használni a P16-os személyi keverőddel. Ez hasznos olyankor, amikor némítani akarsz csoportokat, de nem akarod a jeleket megzavarni.

Fantasztikus eszközök a jelen kezeléséért

Bemutatkozik a CUE lista, egy innovatív módja az új snippet-ek automatizálásának a show különböző pontjain. Mind az 500 belépőpont aktiválhatja a 100 beállítás közül akármelyiket, külön-külön, vagy egy időben. Így elérhetsz 500 Cue x 100 beállítás x 100 snippet-et - mindet azonnal automatikusan beolvasva, teljesen függetlenül a konzol beállításától. Gyakorlatilag elmented a bemenet, visszatérés, FX egység, busz, mátrix, fő vagy DCA csoport egy pillanatban aktív beállítását, és bármikor előhívhatod.

Készen az útra

A díjnyertes x32 digitális keverőpult ami megváltoztatta az ipart, további fejlődéssel egészíti ki a családját. Turné csomagot is adunk az X32, X32 compact, és x32 producer mellé. Ezek kifejezetten arra vannak tervezve, hogy ezeket a konzolokat kényelmesen és biztonságosan szállíthasd. A strapabíró házban ütésálló alumínium megerősítések vannak, és minden zár és sarok úgy van kialakítva, hogy vigyázzon a technikusok ruhájára pakolás közben. A belsejét nagy sűrűségű műanyag habbal béleltük ki. Amikor úton vagy, a legpraktikusabb megoldást szeretnéd a szállításra; a turné pakk egyszerűbbé teszi az életed. 

MIDAS, az arany előerősítő

Az X32 bemeneti topológiája mind a MIDAS elhivatott mérnökei által lett tervezve: mikrofon előerősítők, programozható gain és A/D szintek. Egy egyedi, egységes rendszerként tervezett csomagként építettük a prémium A/D konverterek köré, hogy elkapja a bemeneti jelek legfinomabbjait is. A Gain 72dB-ig teljesen programozható, 0,5dB-s lépcsőnként.

Mivel akár +23 dBu bemeneti jelet is kezel, az X32 az analóg VR-eket és lábkapcsolókat a múltba száműzi. Audiofil Cirrus Logic áramkörei és multicsatornás A/D konverterei 114dB dinamikus sávval rendelkeznek, kimagaslóan alacsony torzítással. A MIDAS tervezésű előerősítő pedig a legmagasabb minőségű jelintegritásért felel.

Audió hálózati interfész

Az X32 több hálózati opciót is kapott. Kettős AES50 digitális hálózata akár 96 audiócsatornát támogat árnyékolt CAT5 kábelen keresztül, amivel több X32-t is egybe köthetsz. A beépített ULTRANET 16-csatornás digitális keverést ad közvetlen a P16 Személyi monitorozórendszerre, hozzáadott hardver nélkül. Ethernet, USB 2.0, MID, mind benne van.

További adatok / Behringer X32 Compact Digitális Keverõ

Márka Behringer
Keverő típus digitális keverő
Csatornák 32
 • Kompakt 40 bemeneti csatorna, 25 buszos Digitális keverőkonzol stúdióba, és élő felhasználásra.
 • 16 MIDAS tervezésű, teljesen programozható mikrofon előerősítő az audiofil minőségért.
 • 17 teljesen automatizált motorizált 100 mm-es féderek fantasztikus lehetőségekkel.
 • 8 XLR kimenet plusz 6 kiegészítő line in/kimenet, 2 phones csatlakozó és egy "talkback" szekció beépített külső mikrofonnal.
 • Individuális és dinamikus LCD Scribble Strips ("Firkacsík") minden csatornán
 • 32 x 32 csatorna USB 2.0 audió interfész, DAW távvezérlővel, emulált HUI* és Mackie Vezérlő*
 • iPad* és iPhone* appok professzionális távvezérléshez ingyen, PC sem kell hozzá.
 • Nagy felbontású 7" nappal is látható színes TFT hogy egyszerűen áttekintsd a munkát.
 • Fő LCR, 6 mátrix busz, és 16 mix busz, mindegyik illesztővel, 6 sávos parametrikus EQ, és teljesen dinamikus felhasználás, plusz 8 DCA és 6 mute csoport.
 • Virtuális FX rack 8 Valódi-sztereó FX fiókkal, beleértve a csúcsminőségű szimulációkat, mint Lexicon 480L* és PCM70*, EMT250* és Quantec QRS* stb.
 • 40-Bit lebegőpontos DSP "korlátlan" dinamikus sávval, nulla közeli teljes késleltetéssel (0.8 msec).
 • Erőteljes jelenet kezelés a kényelmes kezelésért.
 • 48-csatornás digitális "Snake ready"*** a kettős AES50 porton, a KLARK TEKNIK SuperMAC hálózati képességével az ultraalacsony késleltetésért.
 • A-típusú USB csatlakozó biztosítja a fájl tárolást, tömörítetlen felvételeket, és show beállításokat, rendszerfrissítéseket.
 • Dedikált és egyszerűen használható csatornacsík szekció közvetlen hozzáférésvezérléssel és grafikus user interfésszel az intuitív munkáért
 • Kiegészítő személyre szabható vezérlő szekcióval állíthatod be kedvenc beállításaidat gyorselérésre.
 • ULTRANET csatlakoztathatóság a BEHRINGER P-16 Személyi monitorozó rendszerhez*** plusz AES/EBU sztereó digitális kimenet és MIDI.
 • Hálózati távvezérlés show beállításokhoz, etherneten keresztüli szoftveres szerkesztéssel.
 • Beépített kiegészítő port audió interfész kártyákhoz vagy digitális hálózati bridge-ekhez.
 • Ingyenesen letölthető FX pluginok, és firmware frissítések a BEHRINGER-től.
 • A németországi BEHRINGER által kigondolva és megtervezve.
Cégnév Üzlet helye Távolság Készlet Szállítási díj* Ár*
Értékeld a terméket!
1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag

Termékösszehasonlítás