Pioneer A-70-S

Pioneer
Termékkód: A-70-S

Az A-70-S erősítőt arra terveztük, hogy visszaadja minden akkord legapróbb részleteit is, minden hanglejtésével együtt.
A-70-S

A termék részletei

nem kapható/elfogyott

ÁFA-val 289 900 Ft ÁFA nélkül: 228 268 Ft
Ingyenes kiszállítás

Értékeld elsőként!

Audiofil szintű erősítésre tervezve.

 

Az A-70-S erősítőt arra terveztük, hogy visszaadja minden akkord legapróbb részleteit is, minden hanglejtésével együtt. Sokan dolgoztak rajta a világ legjobb hangmérnökei közül, ezért a végletekig finomhangolt A-70-S elnyerte az AIR stúdió jóváhagyását.

Az A-70-S HiFi erősítésű a leghatékonyabb D-osztályú erősítőnek köszönhetően, aminek stabil, ingadozásmentes áramellátásáról az iker-transzformátorok gondoskodnak. Csúcsminőségű alapanyagokat használtunk a beépített erősítő csatlakozóin, hogy a legjobb hangátvitelt kapd. A fémmel erősített szigetelők, a keményített talplemez, de még az alumínium panelek is a hangminőséget szolgálják.

A retró bakelitektől az összes digitális zeneformátumon át, amit PC-n, USB-n, vagy CD-n tárolsz, az A-70-S teljesen készen áll a kezelésükre, és még a legsérültebb hangformátumaidat is feljavítja.

 

Masszív erő

Audiofil szintű D osztályú erősítő hozza a páratlan teljesítményt. A rövidebb jelút garantálja a kifogástalan hangzást. A hatékony hűtés nagyobb teljesítményt nyújt kevesebb energiából (44%-al takarékosabb, mint az analóg erősítők). Most már 4-16 Ω hangszóró támogatással!

 

Az AIR Studios hangolta

Hogy biztosítsuk a professzionális szintű teljesítményt, ezt az erősítőt az AIR Studios szakemberei tesztelték. A London is AIR Studios a legmodernebb stúdiókomplexum, páratlan eszközökkel filmzene íráshoz, rock, pop klasszikus és nagyzenekari felvételekhez, utómunkákhoz és élő eseményekhez.

 

Akadozásmentes teljesítmény

A nagyra értékelt 192 kHz-es és 32-bit-es ESS SABRE32 Audio DAC kivételes hangzást biztosít ultraalacsony torzítással és nagy jel-zaj aránnyal. Az eredmény: lenyűgöző hangreprodukció, ami a legigényesebb zenerajongókat is kielégíti.

 

Multifunkciós felhasználás

Az A-50-K  "Power Amp Direct Mode" (Közvetlen erősítési mód) funkcióval van felvértezve, aminek segítségével többcsatornás kiépítésben is használható erősítőként. Ikertranszormátorok hajtják mind az erősítőt, mind az előerősítőt, és mindkét blokk el van szigetelve egymástól, hogy csökkentsék az esetleges interferenciát.

 

Játssz le veszteségmentes kódolású zenéket USB-ről!

A beépített USB DAC (Digital Analogue Converter) kikapcsolja a PC-d hangkártyáját, és az erősítő csúcsminőségű chipjét használja helyette, így FLAC és WAV fájljaid a lehető legtisztább minőségben lesznek dekódolva.

 

Tökéletes hangmagasság

A zenék hangszintjét finomhangolni nem mindig lehetséges a hangerőszabályzóval, főleg alacsonyabb hangerőkön. Ha bekapcsolod a tompító (Attenuator) gombot az előlapon, sokkal lágyabb, finomabb hangerő-szabályzásra lesz lehetőséged a teljes távon keresztül.

További adatok / Pioneer A-70-S

Márka Pioneer

Funkciók

  •  180 Wattos D-Osztályú erősítő
  •  ESS SABRE32 DAC
  •  USB DAC
  •  Air Studios minősítés
Cégnév Üzlet helye Készlet A szállítás ára* Ár*
Audio Mekka Kft. 6000 Audio Mekka Kft.
Kecskemét 6000 Petőfi Sándor utca 11.
Bolti készleten A szállítás ára* 0 Ft Ár* 275 400 Ft Itt veszem meg
extremeaudio.hu 1117 extremeaudio.hu
Budapest XI. Kerület 1117 Barázda u. 42.
kérésre elérhető A szállítás ára* 0 Ft Ár* 289 900 Ft Itt veszem meg
Értékeld a terméket!

Termékösszehasonlítás