BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

Neutrik SCL

Neutrik SCL
Neutrik
Termékkód: SCL

Porvédő sapka a legtöbb speakON és powerCON vázcsatlakozóhoz. Akkor használható, amikor nincs bekötve csatlakozó. A fedlapot könnyű használni, nem takarja ki a csatlakozót a panel alatt, ha nincs használva.

A termék részletei

Azonnal szállítható - Magyarországi raktáron - 11:30-ig leadott rendelésedet a következő munkanapon kiszállítjuk

ÁFA-val 820 Ft ÁFA nélkül: 646 Ft
Szállítási költség: 1 190 Ft
(10.000 Ft-tól ingyenes)
db

Értékeld elsőként!

A Powercon 20 amperes rátát biztosít egy stabilan rögzített, kompakt házzal és minden biztonsági szabványnak megfelel. A sorozat 3 pólusú csatlakozást kínál, párosítás előtti (pre-mating) föld érintkezéssel és kompakt tervezéssel (a sorozat sok alkatrészében közös a 'Speakon' tekerőzáras hangsugárzó csatlakozóval, bár természetesen teljesen inkompatibilis!). A biztosan rögzítő tokmány tehermentesítő, 5-15mm átmérőig fogad be kábeleket, rögzíthető, ráfordítós elven a fém retesszel (ahogyan a 'Speakon' csatlakozókon).

A kábelcsatlakozók csavarozós végződésűek (max. huzalméret 4mm), a panelcsatlakozók 'Faston' 4.8 ×0.5mm 'spade' végződésűek. Az NAC3MP panelcsatlakozók sima rögzítőlyukúak és légmentesek. A -WOT variánsok végpont védő nélküliek, hogy használhatók legyenek nagyobb, szigetelt 'spade' végződésű dugaszaljzatokkal.

Az sorozat két variációs, A (belső) és B (külső) típus. Mindkettő hasonló, de más a színe és kulcsszerkezete, hogy ne lehessen véletlenül egybecsatlakoztatni. Jól összerakott csatlakozókkal lehetetlen rövidzártlatot okozni.

 

Használható:

speakON NL2M* és NL4M*

powerCON 20 A-sorozat NAC3MPA* és NAC3MPB*

A gyártó által kiadott technikai dokumentáció a Kézikönyv fül alatt elérhető.

További adatok / Neutrik SCL

Márka Neutrik
Cégnév Üzlet helye Távolság Készlet Szállítási díj* Ár*
Értékeld a terméket!
1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag

Termékösszehasonlítás