BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

Neutrik SCDR

Neutrik SCDR
Neutrik
Termékkód: SCDR

Lágy műanyag fedél rengeteg féle, D-alakú vázcsatlakozó hátlapjához. A konnektor és a kábel közti rést védi, egyszerűen levágható a szükséges méretre.

A termék részletei

Azonnal szállítható - Magyarországi raktáron - 11:30-ig leadott rendelésedet általában a következő munkanapon kiszállítjuk

ÁFA-val 760 Ft ÁFA nélkül: 598 Ft
Szállítási költség: 1 190 Ft
(10.000 Ft-tól ingyenes)
db

Értékeld elsőként!

A Neutrik továbbfejlesztette az eredeti opticalCON sorozatot az új opticalCON ADVANCED sorozattal. Minden ADVANCED kábelcsatlakozó egy extrémen masszív protektív gumiborítással rendelkezik, beépített anti-kink tehermentesítő csizmával és gumi-festésű fém, a lezárósapka acél feszítővel csatlakozik (A fém lezárósapka és konnektor előlap külön érhető el, hogy régebbi kiépítéseket is fel lehessen újítani). Az opticalCON ADVANCED rendszert a duplex LC optikai csatlakozó köré terveztük. Opcionálisan, négy rézvezetővel, megerősített reteszes testben. Point-to-point audióra, adat vagy kamera csatlakozáshoz, minden környezetben használhatóan tervezve (mint stúdió, turné, bérlés és kültéri sugárzás. A kábelcsatlakozók csak előre összeszerelve kerülnek forgalomba, választhatóan optikai, vagy optikai/réz hibrid kábelekkel. A vázcsatlakozók áramátvezetőként viselkednek, és Neutrik opticalCON DUO kábelekkel csatlakoztathatók, vagy sztenderd egyirányú, vagy duplex LC-hez az egyszerű patch-eléshez. A vázcsatlakozó hátulja sztenderd egyirányú, vagy duplex LC csatlakozójú, és forrasztható végpontot kapott réz vezetőkhöz.

Optikai kábelek mind a házban és kábelcsatlakozókban csatlakoztatás nélkül is porvédettek a beépített, automatikus zárókosárral, ami felemelkedik, ha a csatlakozót bekötöd. A lezárók a lézerkibocsájtást is blokkolják, ha véletlenül bekapcsolva maradna egy forrás. A konnektorházak nagyon tartós fekete króm festésűek.

Multimode (MM), 50/125 mikron, PC stílusú összeszerelés elérhető, ahogyan SM 9/125 micron összeállítás is. Vedd figyelembe, hogy a hátlapra kötött LC kábelnek KÖTELEZŐ megfelelnie az opticalCON ADVANCED DUO típusnak. MM 50 mikron, 62.5 mikron vagy egyéb kábelméretek használata akár 3dB (vagy még több!) jelveszteséget okozhatnak.

Bár nem teljesen kompatibilis az SMPTE 304M sztenderddel, az opticalCON DUO használható beltéri (stúdió) kamera összeköttetésre, de csak ha a légszennyezettség nem éri el az egyes fokozatot (száraz, nem, vezető, stb.)

opticalCON DUO megfelel az IEC 60664-1: SMPTE típusnak, amik akár 400V DC vagy 250V AC árammal is használhatók, feltéve, ha a kamerarendszer túláramvédelemmel van ellátva, és csak egyszerű szigetelésre van szüksége. Az SMPTE típusú vázcsatlakozókat kötelező földelni a saját föld érintkezőivel, és ajánlott minden vázcsatlakozót szilikon hüvellyel védeni.

A gyártó által kiadott technikai dokumentáció a Kézikönyv fül alatt elérhető.

További adatok / Neutrik SCDR

Márka Neutrik
Cégnév Üzlet helye Távolság Készlet Szállítási díj* Ár*
Értékeld a terméket!
1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag

Termékösszehasonlítás