BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

Midas XL48 Mikrofon Előerősítő

Midas XL48 Mikrofon Előerősítő
Midas XL48 Mikrofon Előerősítő Midas XL48 Mikrofon Előerősítő Midas XL48 Mikrofon Előerősítő Midas XL48 Mikrofon Előerősítő
Midas
Termékkód: XL48

8 Csatornás DIGI-LOG mikrofon-előerősítő 96 kHz-es konverterekkel és ADAT kimenettel.

A termék részletei

Azonnal szállítható - Magyarországi raktáron - 11:30-ig leadott rendelésedet általában a következő munkanapon kiszállítjuk

ÁFA-val 298 000 Ft ÁFA nélkül: 234 646 Ft
Ingyenes kiszállítás!
db

Értékeld elsőként!


Az évek során összegyűlt vásárlói igényekre reagálva kialakított MIDAS XL48 DIG-LOG mikrofon-előerősítő az analóg és a digitális világ legjobb tulajdonságainak kombinációja. Az XL48 nyolc darab klasszikus XL4 sorozatú mikrofon-előerősítőt tartalmaz egy 1U 19"-os, rack-be rögzíthető házában. A MIDAS XL8 színpadi sorozatból átvett, elismerten alacsony késleltetésű, 24 bites és 96kHz-es DAC konverterekkel van felszerelve az XL48; illetve túlterhelés védelemmel és precíziós referencia óra-oszcillátorral – 1 rész-per-millió (ppm) stabilitással.

A további extrák között HPF és LPF szűrők, 8 szegmenses, LED-es bemeneti jelszintmérők, független fantomáram, polaritás inverter és -20dB-es párnakapcsolók is találhatók csatornánként. Az XL48 analóg és digitális kimenttel is rendelkezik, optikai ADAT és AES3 formátumúakkal. Minden kimenet párhuzamosan is használható, így az XL48 multifunkcionális analóg és/vagy digitális mikrofon-elosztóként is kiváló. Többféle belső mintavételezési ráta is támogatott, és képes külső órához szinkronizálni.

Az XL48 ideális hordozható felvevőállomásokban, analóg/digitális átkapcsolásra konzolokhoz, vagy valóban kiegészíteni más keverőpultokat a MIDAS XL4 mikrofon-előerősítőkkel, XL8 analóg-digitális konverzióval és precíziós, referencia-szintű 1ppm-es belső órájával.

 

Díjnyertes MIDAS XL4 mikrofon-előerősítők


A MIDAS mikrofon-előerősítő a piacvezető színpadi és stúdiófelhasználás esetén is, a hangmérnökök szerint ez a híres MIDAS hangzás esszenciája. Az évtizedes tapasztalat kiváló anyagminőséggel párosítva vezetett a híres meleg és mély hangzáshoz, ami kiváló környezetet ad a hangnak, fenntartva a térhatás pontosságát és hatékonyabban végzi el a precíz hangképzést. A többszörösen elismert és díjnyertes MIDAS mikrofon-előerősítők több generációnyi hangmérnököt inspiráltak, hogy hozzák ki a legjobbat magukból, és olyan szónikus panorámát biztosítsanak, ami a közönséget is magával ragadja.

Mivel a kristálytiszta hangzás mindig a mikrofon-előerősítőknél kezdődik, így az első ponton, ahol a hang a konzolba ér, már egy MIDAS XL4 mikrofon-előerősítő várja, hogy garantálja a tökéletes hangvisszaadást, a legkisebb részlet elvesztése nélkül. Transzparens és kristálytiszta hang, alacsony zaj és magas hosszirányú feszültségesés-kizárás a főbb tulajdonságai ennek a kivitelnek.

Az évek során számtalan hangmérnök győződött meg róla, hogy ez a túlterhelés védett és robusztus kivitel teljesen új dimenziókba röpíti a hangot, hiszen keményen meghajtva is tiszta audiofil hang-visszaadásával megfelelő kombinációja a harmonikus, meleg és természetes hangzásnak. Ezt több milliónyi koncertre járó, és a számtalan élő felvételes koncertalbum is bizonyítja!

 

Többféle mintavételi ráta


Az XL48 támogatja a 24 bites hangkezelést 44.1, 48, 88.2 és 96 kHz-en, hála az "AES Grade 1" precizitású, referencia hőfok-kompenzációs, 1 ppm stabilitású oszcillátor órajelnek. Ezt a rendkívül pontos órát minden digitális rendszer referenciaként használhatja, így egy rendkívül jól meghatározott, akadás és csúszásmentes hangképet kaphatunk.

Az XL48 emellett támogatja azokat a mintavételi rátákat is, amiket külső órához szinkronizálva kap, ehhez 75 ohm-os BNC csatlakozókkal tud kapcsolódni.

 

Flexibilis csatlakoztathatóság


Az XL48 párhuzamosan csatlakoztatott analóg bemenetekkel rendelkezik mind XLR, mind 25 utas D-típusú csatlakozókkal. A 25 utas D-típusú csatlakozók elektronikusan kiegyensúlyozott, analóg kimenetek. A digitális részen AES3 (AES/EBU) kimenetek vannak dupla 25 utas D-típusú csatlakozókon, és dupla TOSLINK optikai csatlakozók ADAT kimenethez, amivel hagyományos 44.1/48 kHz és magas 88.2/96 kHz mintavételezés is lehetséges.

 

Turnéra tervezve


Masszív, acél, 1U rack méretű házával az XL48 az élő koncertek viszontagságait is kiállja. Prémium Neutrik csatlakozókkal szerelt a garantáltan megbízható csatlakoztathatóságért, éjszakáról éjszakára.

 

Automatikus kalibrálású, univerzális, kapcsolható tápellátás.


Az XL48 univerzális tápellátású, ami az egész világon automatikusan igazodik a hálózati áramhoz.

További adatok / Midas XL48 Mikrofon Előerősítő

Márka Midas
Szignál processz. típus mikrofon előerősítő
Passzív/Aktív aktív
Méret rackbe építhető
 •  8 csatornás DIGI-LOG mikrofon-előerősítő.
 •  Díjnyertes MIDAS XL4 analóg mikrofon-előerősítők, kapcsolható +48V fantomárammal.
 •  Alacsony késleltetésű 24 bites és 96 kHz-es ADC konverterek, túlterhelés védelemmel.
 •  Teljesen analóg MIDAS XL4 LPF és HPF szűrők bemenetenként.
 •  2 ADAT optikai kimenet 75 ohm BNC csatlakozóval, külső órajel-generátor számára.
 •  Választható 96 kHz, 88.2 kHz, 48 kHz vagy 44.1 kHz mintavételi ráta.
 •  8 bemenet Neutrik XLR csatlakozóval, és párhuzamos 25 utas D-típusú csatlakozó.
 •  25 utas D-típusú csatlakozókon elektronikusan kiegyensúlyozott analóg kimenetek.
 •  Digitális AES3 (AES/EBU) kimenet a dupla 25 utas D-típusú csatlakozókon.
 •  Masszív, 1U rack méretű ház, strapabírás hordozható kiszerelésben.
 •  Automatikus kalibrálású, univerzális, kapcsolható tápellátás.
 •  3-éves garancia program
 •  Angliában tervezve és gyártva.
Cégnév Üzlet helye Távolság Készlet Szállítási díj* Ár*
Értékeld a terméket!
1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag

Termékösszehasonlítás