BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

Midas DL251 Stage Box

Midas DL251 Stage Box
Midas DL251 Stage Box Midas DL251 Stage Box Midas DL251 Stage Box Midas DL251 Stage Box
Midas
Termékkód: DL251

48 bemenetes, 16 kimenetes Stage Box 48 MIDAS mikrofon-előerősítővel.

A termék részletei

kérésre elérhető

ÁFA-val 1 575 000 Ft ÁFA nélkül: 1 240 157 Ft
Ingyenes kiszállítás!

Értékeld elsőként!


A DL251 egy 5U 19col méretű, beépített használatra tervezett I/O egység 48 mic/line szintű bemenettel és 16 line kimenettel, amely a legendás MIDAS hangminőséget nyújtja. Díjnyertes MIDAS mikrofon-előerősítők 2.5 dB analóg erősítési lépésekkel és három AES50 hálózati port (ami N+1-es redundanciát kínál), plusz egy Ethernet vezérlőport és egy MIDI interfész (Be/ki/át): a DL251 a MIDAS M32, PRO1, PRO2C és PRO2 digitális konzolok ideális társa, ami digitális snake csatlakozást hoz létre a színpad és a FOH között.

 

Díjnyertes MIDAS mikrofon-előerősítők


A MIDAS mikrofon-előerősítő a piacvezető színpadi és stúdiófelhasználás esetén is, a hangmérnökök szerint ez a híres MIDAS hangzás esszenciája. A több mint 40 éves tapasztalat a kiváló anyagminőséggel párosítva vezetett a híres meleg és mély hangzáshoz, ami kiváló környezetet ad a hangnak, fenntartva a térhatás pontosságát és hatékonyabban végzi el a precíz hangképzést. A többszörösen elismert és díjnyertes MIDAS mikrofon-előerősítők több generációnyi hangmérnököt inspiráltak, hogy hozzák ki a legjobbat magukból, és olyan szónikus panorámát biztosítsanak, ami a közönséget is magával ragadja.

Mivel a kristálytiszta hangzás mindig a mikrofon-előerősítőknél kezdődik, az első ponton, ahol a hang a konzolba ér, a DL251 a legújabb MIDAS mikrofon-előerősítőkkel fogadja, hogy garantálja a tökéletes hangvisszaadást, a legkisebb részlet elvesztése nélkül. Transzparens és kristálytiszta hang, alacsony zaj és magas hosszirányú feszültségesés-kizárás a főbb tulajdonságai ennek a kivitelnek.

Az évek során számtalan hangmérnök győződött meg róla, hogy ez a túlterhelés védett és robusztus kivitel teljesen új dimenziókba röpíti a hangot, hiszen keményen meghajtva is tiszta audiofil hang-visszaadásával megfelelő kombinációja a harmonikus, meleg és természetes hangzásnak. Ezt több milliónyi koncertre járó, és a számtalan élő felvételes koncertalbum is bizonyítja!

 

Hálózati Digitális hang


SuperMAC (AES50-szabványos) a KLARK TEKNIK digitális hangtovábbító hálózati technológiája szimultán biztosít magas csatornaszámot, ultraalacsony determinisztikus késleltetést, minta-szinkronizált és fázisigazított hálózati órajel-disztribúciót, hibafigyelést és javítást, hálózati redundanciát, valamint könnyű telepítést és használatot, hogy az élő koncert-felhasználás igénybevételeinek megfeleljen.

A DL251 kompatibilis minden MIDAS digitális konzollal és hangrendszerrel, valamint minden AES50 képességgel ellátott készülékkel.

 

Erős kimeneti meghajtás, némítható Line kimenetek


A DL251 16 aktív, szervó-szimmetrikus, alacsony ellenállású Line szintű kimenettel rendelkezik, magas kimenő feszültséggel, amikkel a hosszabb kábelek is meghajthatók.

A süllyesztett 'Mute All Outputs' kapcsoló elnémít minden kimenetet, így akár előadás közben is lehet rákötni újabb kábeleket.

 

96 vagy 48 kHz-es működés


A DL251 többféle mintavételi frekvenciát támogat az AES50 csatlakozáson - 96 kHz MIDAS PRO sorozatú eszközökkel és 48 kHz MIDAS M32 készülékekkel.

 

Táv, vagy FOH konzoli vezérlés


Minden konfigurációs beállítás elvégezhető a keverőpultról, távvezérléssel, vagy közvetlenül az egyszerűen használható előlapján is. A DL251 előlapján minden konfigurációs beállításnak külön gombja és visszajelző LED-je van, ami azonnal áttekinthetővé teszi minden betekintési szögből és távolságból.

Tiszta visszajelzéseket kapunk a tápellátás állapotáról, AES50 és Ethernet hálózati csatlakozásokról, külső vagy belső óraszinkron használatáról, egység azonosítóról és a kommunikációs módokról.

 

Turnéra tervezve


Masszív acél, 5U rack méretű házával a DL251 az élő koncertek viszontagságait is kiállja. Prémium Neutrik csatlakozókkal szerelve a garantáltan megbízható csatlakoztathatóságért, éjszakáról éjszakára.

 

Duplán redundáns, univerzális, kapcsolható tápellátás.


A DL251 duplán redundáns tápegységgel rendelkezik, és automata feszültség érzékelője miatt az egész világon használható, akkor is, ha netán elveszne az egyik táp.

További adatok / Midas DL251 Stage Box

Márka Midas
 • 48 Díjnyertes MIDAS mikrofon-előerősítő, kapcsolható +48V fantomárammal.
 • 16 Line szintű kimenet.
 • 24 bites működés, állítható mintavételezési frekvenciával (44-48-96 kHz)
 • 50 méter távolságú stabil vezérlés a gyári CAT5 kábelen keresztül, hosszabb távra ajánlott beiktatni a KLARKTEKNIK DN9610 jelerősítőt
 • Minden beállítás programozható a FOH konzolról, vagy az eszközön is.
 • Tápegység állapot jelző LED és előlapi konfigurációs kapcsolók.
 • MIDI be és kimenet, valamint Thru csatlakozók.
 • Neutrik etherCON* AES50 hálózati csatlakozóval.
 • Masszív, 5U rack méretű ház, strapabírás hordozható kiszerelésben.
 • Duplán redundáns, automata kalibrálású, univerzális, kapcsolható tápellátás.
 • 3-éves garancia program
 • Angliában tervezve és gyártva.
 • MIDAS PRO szériához tervezve és optimalizálva
Cégnév Üzlet helye Távolság Készlet Szállítási díj* Ár*
Értékeld a terméket!
1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag

Termékösszehasonlítás