BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

LAB GRUPPEN FP 14000 2 csatornás erősítő

LAB GRUPPEN FP 14000 2 csatornás erősítő
LAB GRUPPEN FP 14000 2 csatornás erősítő LAB GRUPPEN FP 14000 2 csatornás erősítő
Termékkód: LG 992243051

14 000 Wattos kétcsatornás erősítő NomadLink hálózati megfigyeléssel és dedikált vezérléssel a Touring Applications-höz.

A termék részletei

kérésre elérhető

ÁFA-val 2 600 000 Ft ÁFA nélkül: 2 047 244 Ft
Ingyenes kiszállítás!

Értékeld elsőként!

Ez egy automatizált szoftver általi fordítás:

Úgy tervezték, hogy könnyedén kezelje az extrém alacsony frekvenciájú terheléseket ...

Az elmúlt évtizedben a LAB GRUPPEN túraerősítők feszes és átlátszó hangzása elismert FOH mérnökök és világszerte vezető hangkölcsönző cégek elismerését érdemelte ki. Az FP 14000, az FP + sorozat új csúcsmodellje elősegíti ezt a hagyományt azáltal, hogy tovább növeli a hatékony teljesítményt, hogy könnyedén kezelje az extrém alacsony frekvenciájú terheléseket. A szabályozott kapcsoló üzemmódú tápegységet (R.SMPS) frissítették, hogy tartósabb nagy teljesítményt nyújtsanak alacsony frekvenciájú tartalom kiterjesztett sorozatfelvételei során, ugyanakkor stabil sínfeszültségeket biztosít a külső hálózati feszültség széles ingadozása esetén is. Az erőteljes, nagyáramú (83 A csúcs) kimeneti fokozat a LAB GRUPPEN szabadalmaztatott TD osztályú topológiájára támaszkodik, amely egy olyan áttörés az erősítőtechnológiában, amely megközelíti a D osztály hatékonyságát, miközben megőrzi a bizonyított B osztályú formatervek szonikus tisztaságát. A rendkívül kifinomult és hatékony áramköri elrendezés tovább optimalizálja az R.SMPS és a TD osztály kölcsönhatását az FP 14000 példátlan teljesítménysűrűségének előállításához.

Annak érdekében, hogy hűvös maradjon extrém igények esetén, az FP 14000 a LAB GRUPPEN saját, Intercooler készülékére támaszkodik. Ez az újítás rézbordák ezreit használja fel a szabadon elhelyezkedő hűtőborda felületének gyors hőelvezetésének megsokszorozására. Valamennyi kimeneti eszköz a légáramlás irányába keresztirányban van felszerelve az egyenletes hűtés érdekében. Ennek eredményeként az FP 14000 szállítja a LAB GRUPPEN „minden erejét, folyamatosan” védjegyét, a hangteljesítmény romlása nélkül.

Bármely alkalmazás terének maximalizálása érdekében az FP 14000 állítható bemeneti erősítést kínál a LAB GRUPPEN exkluzív feszültségcsúcs-korlátozójával (VPL) együtt. Csatornánként állítható VPL optimalizálja a kimenetet bármilyen terheléshez, egyetlen masszív mélynyomótól a HF kompressziós meghajtók sorozatáig.

Az FP 14000 átfogó figyelmeztetési és védelmi funkciói védik a kimeneti áramköröket és a csatlakoztatott terheléseket, ugyanakkor meghosszabbítják az erősítő élettartamát és minimalizálják a szolgáltatás megszakításainak esélyét akár hibás kábelezésről, nem megfelelő használatról vagy szélsőséges környezeti hőmérsékletről van szó, az FP 14000 egyértelmű jelzést ad bármilyen problémára. Az automatikus védelmi intézkedések csak kritikus küszöbértékeken működnek. A működési körülményeket hat másodpercenként ellenőrizzük, és ha hibát észlelünk, a normál működés folytatódik, amikor a mérések visszatérnek a névleges értékre.

Az FP 14000 alapfelszereltségként NomadLink hálózati interfésszel van ellátva. A NomadLink a DeviceControl szoftverrel együtt lehetővé teszi az erősítő állapotának átfogó nyomon követését (beleértve a hiba- vagy figyelmeztető jelzéseket), valamint lehetővé teszi az áramellátás be- / kikapcsolását, a csatorna némítását és a csatorna szóló funkcióinak távvezérlését. A NomadLink kompatibilis a népszerű, harmadik féltől származó vezérlő platformokkal; külön NLB 60E NomadLink híd és hálózati vezérlő szükséges.

További adatok / LAB GRUPPEN FP 14000 2 csatornás erősítő

Márka LAB.GRUPPEN
  • 14 000 Wattos, kétcsatornás erősítő csatornánként akár 7000 Watt kimenettel és NomadLink hálózat a monitorozáshoz és vezérléshez
  • A választható erősítés, valamint a skálázható feszültségcsúcs-korlátozó (VPL) és a híd üzemmódú működés lehetővé teszi az egyedi konfigurációt bármely alkalmazáshoz
  • 2 x 7000 watt 2 ohmra, 2 x 4400 watt 4 ohmra, 2 x 2350 watt 8 ohmra, 2 x 1200 watt 16 ohmra
  • Bizonyított és megbízható Class-TD kimeneti fokozat A-B osztályú hangminőséget nyújt D-osztályú hatékonysággal
  • A szabályozott kapcsolóüzemű tápegység (R.SMPS) állandó teljesítményt biztosít folyamatosan
  • Az intuitív DeviceControl szoftver figyeli és vezérli a legfontosabb funkciókat a NomadLink hálózaton keresztül
  • Átfogó védelmi rendszer, amely tartalmazza az áram, a feszültség, az egyenáram, a hőmérséklet, a rövidzárlat és a nyitott terhelés figyelmeztetéseit
  • A hatékony Intercooler réz hűtőrendszer több hőt vezet le a hosszabb csúcsteljesítmény érdekében
  • 2 x kiegyensúlyozott analóg audio bemenet és 2 x link kimenet a Neutrik XLR csatlakozókon
  • 2 NL4 Neutrik speakON kimeneti csatlakozó
  • Kivehető porszűrő rácsok a fokozott légáramlás érdekében
  • Robusztus 2U rack-up alváz a tartósság érdekében a Touring Applications-ben
  • Svédországban tervezték
Cégnév Üzlet helye Távolság Készlet Szállítási díj* Ár*
Értékeld a terméket!
1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag

Termékösszehasonlítás