BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

Behringer NX4-6000 4 csatornás Class-D erősítő

Behringer NX4-6000 4 csatornás Class-D erősítő
Behringer NX4-6000 4 csatornás Class-D erősítő Behringer NX4-6000 4 csatornás Class-D erősítő Behringer NX4-6000 4 csatornás Class-D erősítő Behringer NX4-6000 4 csatornás Class-D erősítő
Termékkód: NX4-6000

Rendkívül könnyű, 6000 Wattos, 4 csatornás, D osztályú erősítő, SmartSense hangszóró impedancia kompenzációval.

A termék részletei

Azonnal szállítható - munkanapon 11:30-ig leadott rendeléseket általában a következő munkanapon kiszállítjuk.

ÁFA-val 259 900 Ft ÁFA nélkül: 204 646 Ft
Ingyenes kiszállítás!
db

Értékeld elsőként!

Ez egy automatizált szoftver általi fordítás:

NX4-6000

Az NX4-6000 erősítő 6000 wattot (4 x 1600 watt @ 2 ohm; 2 x 3000 watt @ 4 ohm) kivételesen könnyű (6,1 kg) és állványra szerelhető. Mivel az NX4-6000 sokkal hatékonyabb, mint a hagyományos kivitel, hűvösebben működik, és nem igényelnek masszív hűtőbordákat és nehéz toroid transzformátorokat, amelyek általában a hagyományos társaikhoz vannak társítva. Köszönhetően a „Zero-Attack” korlátozóinknak, amelyek maximális kimeneti szintet kínálnak, kivételesen megbízható túlterhelés elleni védelemmel és a SmartSense hangszóró impedancia kompenzációjával, amely teljesen lineáris frekvencia-választ ad minden hangszóró terhelési impedanciáján, futtathatja az NX4-6000-et órákon át. Forradalmi nagy sűrűségű D osztályú technológiánk és egy rendkívül hatékony, kapcsoló üzemmódú tápegység kombinációja biztosítja, hogy ez a pihe könnyű erőmű az elkövetkező évek során könnyedén vezesd a berendezését.

D OSZTÁLY - MASSZÍV ERŐ, TÖKÉLETES HANG

Nagy sűrűségű D osztályú erősítőtechnológiánknak köszönhetően óriási teljesítményt és hihetetlen szonikus teljesítményt tudunk nyújtani neked egy könnyen használható, hordozható és könnyű csomagban. A D osztályú erősítés minden különbségtételnek számít, a legmagasabb energiahatékonyságot kínálja - és megszünteti a nehéz tápegységek és a hatalmas hűtőbordák szükségességét. Ez a csodálatos technológia lehetővé teszi rendkívül nagy teljesítményű termékek tervezését és gyártását, amelyek súlya lényegesen könnyebb, mint a hagyományos társaiké, ugyanakkor kevesebb energiát fogyasztanak és védik a környezetet.

FÉNNYEL EGYSZERŰ A MŰKÖDÉS

Az előlapi kezelőszervek és jelzőfények egy pillanat alatt létfontosságú jeleket adnak rendszereidnek. A Bekapcsológomb megnyomása után a Bekapcsolás LED világít, hogy az erősítő készen áll a működésre. Minden csatornán pozitív visszatartó erősítés vezérlés található, jel-LED-ekkel, amelyek jelzés esetén világítanak, valamint Limit LED-ekkel, amelyek jelzik, ha az erősítő teljes kapacitással működik. Ugyanolyan elegáns, mint az elülső, a hátsó panelen találhatók a kombinált XLR és 1/4 "TRS bemeneti csatlakozók, így az NX4-6000 gyakorlatilag bármilyen forráshoz kompatibilis, kiegyensúlyozott vagy kiegyensúlyozatlan. Professzionális, csavaros zárú hangszóróaljzatok biztosítják a kimeneti teljesítmény minden cseppje eljut a hangszórókhoz.

A hátsó panelen találhatók azok a kapcsolók, amelyek lehetővé teszik az NX4-6000 erősítő működését az általad választott kettős monó, sztereó vagy monó híd módban. Az NX4-6000s beépített átkapcsoló az erősítőt teljes tartományú üzemmódba állíthatod, ahol a kimenetet szűretlenül küldi a hangszórókba, vagy a Bi-amp módot, amely csak az alacsony frekvenciájú (<100 Hz) tartalmat küldi passzív mélynyomókhoz, míg a nagyfrekvenciás tartalom (> 100 Hz) a teljes tartományú hangszórókba kerül.

SMARTSENSE IMPEDANCE KOMPENZÁCIÓ

Új SmartSense technológiánk visszaveti az ütést a D osztályú erősítésbe, jelentősen javított teljes tartományú frekvencia-választ biztosítva erőteljesebben dinamikus basszussal és simább nagyfrekvenciás reprodukcióval. Az így kapott kimenet már nem függ a tényleges terheléstől, hanem az impedancia kompenzáció révén tökéletessé válik. Az NX4-6000 kialakítása lényegesen nagyobb csillapítási tényezőt is tartalmaz, amely jobb hangerőszabályzást biztosít a hangszórón az erősebb hangvisszaadás érdekében - különösen az LF területén.

HANG ÉRTÉK

Sportos teljesítmény, könnyű D-osztályú technológia és ugyanolyan könnyű árcédula - valamint minden kényelem, amelyet professzionális hangmérnök kérhet - a BEHRINGER NX4-6000 erősítő komoly erősítő a legigényesebb alkalmazásokhoz.

Tapasztald meg a BEHRINGER NX4-6000 erősítőt helyi kereskedődnél, vagy töltsd le online, és megtudhatod, miért fordul egyre több szakember a BEHRINGER erősítőkhöz kiváló teljesítményük és rendkívüli értékük miatt.

További adatok / Behringer NX4-6000 4 csatornás Class-D erősítő

Márka Behringer
  • 4 x 1600 wattot 2 ohmba és 2 x 3000 wattot 4 ohmba
  • Hűvös működésű, nagy sűrűségű D osztályú technológia, ''nulla közeli'' hőfelépítéssel
  • Az ultra hatékony kapcsolóüzemű tápegység zajmentes hangzást biztosít, kiváló átmeneti reakcióval és alacsony energiafogyasztással
  • Beépített sztereó crossover alacsony vágású, magas vágású és teljes tartományú üzemmódokkal
  • SmartSense hangszóró impedancia kompenzációja a lineáris frekvenciaválaszhoz bármely hangszóró terhelési impedanciánál
  • A 'Zero-Attack' korlátozók maximális kimeneti szintet és megbízható túlterhelés elleni védelmet kínálnak
  • Rögzített és megvilágított erősítésszabályozók a pontos szintbeállításhoz
  • Pontos 4-szegmenses jel és határ LED-ek
  • XLR és 1/4 "TRS kombinált bemeneti csatlakozók
  • Professzionális csavaros hangszóró csatlakozók
  • Független DC, LF és termikus túlterhelés elleni védelem minden csatornán
  • A hátsó elülső szellőztetés megakadályozza a termikus felhalmozódást
  • Németországban tervezték
Cégnév Üzlet helye Távolság Készlet Szállítási díj* Ár*
Értékeld a terméket!
1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag

Termékösszehasonlítás