BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

Midas DL32

Midas DL32
Midas DL32 Midas DL32 Midas DL32 Midas DL32
Midas
Termékkód: DL32

32 bemenetes, 16 kimenetes Stage Box (színpadi box) 32 MIDAS mikrofon-előerősítővel, ULTRANET és ADAT interfészekkel.

A termék részletei

Azonnal szállítható - Magyarországi raktáron - 11:30-ig leadott rendelésedet a következő munkanapon kiszállítjuk

ÁFA-val 552 000 Ft ÁFA nélkül: 434 646 Ft
Ingyenes kiszállítás!
db

Értékeld elsőként!


A digitális keverés gyakorlatilag mindent forradalmasított az élő produkciós munkafolyamatokban. A DL32 a tökéletes megoldás arra, hogy a színpadi tehetséget összekössük a FOH konzollal és a világgal! Az I/O-val tömött és igen megfizethető DL32 egy digitális színpadi box.

A DL32 a MIDAS PRO sorozatú távvezérelhető mikrofon-előerősítővel és 16 szimmetrikus analóg XLR visszatérővel rendelkezik a színpadi oldalon; és mindehhez csak egy CAT5e kábel (ami 100 méterig használható) kell. Míg a KLARK TEKNIK, a csúcsminőségű digitális hangfeldolgozás iparágvezetője találta fel az AES50 SuperMAC technológiát, ami mindezt lehetővé teszi, addig a mi kifinomult gyártási folyamataink megfizethetővé tették!

 

MIDAS - A hangminőség legendája


Az 1970-es évekbeli megalakulása óta a MIDAS hosszú történelemmel rendelkezik a vezető keverőkonzolok világában. Például a legendás XL4 és a Heritage 3000 konzolok ipari szabványt teremtettek és világszerte szerepeltek a leghíresebb előadókkal, a leghíresebb koncerteken.

Kifogástalan reputációt nyertek a hang és komponens minőségbeli kompromisszummentes megközelítésük miatt, különösen a díjnyertes mikrofon-előerősítőikkel, amiket a legjobb hangmérnökök is a legjobban hangzó kivitelnek jellemeztek. Erre az örökségre építettek az XL8 és a PRO sorozatú élő keverők, továbbvíve a hangminőség díjnyertes örökségét.

 

Elképesztő csatlakoztathatóság


Amikor az M32 rendszer komponenseként használjuk, két DL32 színpadi box köthető sorba a beépített AES portokon, így akár 64 mic/line bemenetet, 32 szimmetrikus kimenetet szolgáltatnak, és ULTRANET portjukon közvetlen csatlakoztathatók rájuk TURBOSOND IQ sorozatú hangszórók, vagy a BEHRINGER POWERPLAY P-16 személyi monitorrendszerek – amik akár 48 különböző monitor-mixet képesek kezelni. Mellékeltek hozzá 2 optikai ADAT aljzatot és AES-3 (AES/EBU) csatlakozót, amikre külső eszközök köthetők, valamint egy USB portot PC-s szoftverfrissítésekhez, vagy MIDI I/O-hoz, mint modulvezérlőkhöz.

 

Különálló Snake mód


A DL32-t elsődlegesen az M32 digitális konzolhoz tervezték, de bármilyen, AES50 hálózati csatlakozású keverőpult megcsapolhatja a DL32 hihetetlen képességeit. Úgyhogy, ha a meló analóg konzolért kiált, akkor is gyorsan összedobhat pár DL32-t és XL48-at, hogy egy könnyű, nagy teljesítményű, 32 x 16-os digitális snake-et kapjon, teljesen távvezérelhető előerősítéssel.

 

ULTRANET - sima integráció


A világszerte elismert KLARK TEKNIK, MIDAS, TURBOSOUND és BEHRINGER alkották a csapatot, akik összegyűltek, hogy létrehozzanak valami valóban innovatívat, ami örökre megváltoztatja az élő és stúdiómunkákat – ez lett az ULTRANET! Ez a forradalmi technológia az arra képes eszközök - keverőpultok, I/O boxok, aktív hangszórók és személyi monitorrendszerek - között egyetlen CAT5E kábelen 16 független csatornányi, 24 bites digitális hangot és vezérlőjelet továbbít. Az ULTRANET digitális hálózattal szerzett előnyök az analóggal szemben: az audiojelek immunisak a rádió interferenciára (RFI), a kereszt-interferencia lehetetlen, és az "egyszerű használat" alatt azt értjük, hogy jelentős időt is spórol minden be és felállításnál! Az ULTRANET egy hasznos digitális eco-rendszert használ, amit "Akusztikus integrációnak" hívnak. Ez páratlan vezérlési lehetőséget tesz lehetővé, egyetlen kényelmes székből.

 

KLARK TEKNIK AES50


A KLARK TEKNIK SuperMAC (AES50-kompatibilis) technológiája adja a DL32 nagy kapacitású, ultra-alacsony késleltetésű digitális csatlakoztathatóságát és fantasztikusan egyszerű telepíthetőségét és használatát. A KLARK TEKNIK és a MIDAS mérnökei kéz a kézben dolgoztak azon, hogy a DL32 elérje és túl is szárnyalja a vezető élő előadók és hangmérnökeik minden igényét. Pár kimagasló képessége:

 •  48 bites, kétirányú hangcsatornák CAT5e kábelen keresztül (48 kHz).
 •  Egy kábeles duplex összeköttetés hang és mintavételi órajelekhez.
 •  Ethernet fizikai rétegű audio adatátvitel.
 •  Magas csatornaszám és ultraalacsony determinisztikus késleltetés.
 •  Pontos fáziskövetésú órajel-disztribúció.
 •  Széleskörű hibaérzékelés és kezelés.
 •  Redundáns hálózati megoldás.
 •  Minimális konfigurálás - teljesen egyszerű telepítés és használat.
 •  Ethernet TCP/IP protokoll kompatibilitású külső adatcsatorna.
 •  Jogdíjmentes megvalósítások, Xilinx FPGA magok.
 •  OEM modulok elérhetők fejlesztőpartnereinktől.

 

Hihetetlen érték


Ahogy látható, a DL32 egy rendkívül sokoldalú 32 x 16 -os digitális színpadi box megoldás, távvezérelhető mikrofon-előerősítőkkel, KLARK TEKNIK AES50 csatlakoztathatósággal és sok egyéb professzionális tulajdonsággal - bárki által megfizethető áron! A turné viszontagságaira tervezett DL32 csak két rack-helyet foglal, és egyetlen egyszerű CAT5e kábellel csatlakozik a FOH-hoz.

Most megtalálta a hiányzó láncszemet a színpad és a FOH között, egy teljes rendszer töredékéért, amit egy széleskörű garancia programmal is támogat a gyártó.

További adatok / Midas DL32

Márka Midas
 •  32 Díjnyertes MIDAS PRO mikrofon-előerősítő, kapcsolható +48V fantomárammal.
 •  16 elektronikusan kiegyensúlyozott, alacsony ellenállású Line szintű kimenet.
 •  ULTRANET személyi monitorrendszer is csatlakoztatható, fülhallgatós megoldásokhoz.
 •  Digitális hang-átvitel és vezérlés ULTRANET képes TURBOSOUND hangszórórendszerekhez.
 •  Dupla AES50 SuperMAC port, DL16 egységek sorbakötéséhez - merger és router használata nélkül.
 •  Automatikus AES50 színpadi elosztó mód, ha MIDAS M32 sorozatú FOH és monitor konzolokkal használjuk.
 •  2 AES-3 port (AES/EBU), amire közvetlenül csatlakoztató digitális bemenettel rendelkező aktív hangsugárzó-rendszer.
 •  Akár 100 méter távolságú távvezérlés, CAT5 kábelen keresztül.
 •  Minden némító funkció, hogy csendesen ráköthessük bármelyik színpadi bemenetet.
 •  MIDI be/kimenet FOH konzol vagy MIDI eszközök közötti kétirányú kommunikációhoz.
 •  Neutrik etherCON* AES50 és ULTRANET hálózati csatlakozókkal.
 •  Masszív, 3U rack méretű ház, strapabírás hordozható kiszerelésben.
 •  Automatikus kalibrálású, univerzális, kapcsolható tápellátás.
 •  3-éves garancia program
 •  Angliában tervezve és gyártva.
Cégnév Üzlet helye Távolság Készlet Szállítási díj* Ár*
Értékeld a terméket!
1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag

Termékösszehasonlítás