BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

Behringer TRUTH B1031A aktív stúdió monitor

Behringer TRUTH B1031A aktív stúdió monitor
Behringer TRUTH B1031A aktív stúdió monitor Behringer TRUTH B1031A aktív stúdió monitor Behringer TRUTH B1031A aktív stúdió monitor Behringer TRUTH B1031A aktív stúdió monitor
Termékkód: B1031A

Nagy felbontású, Aktív 2-Utas Referencia Ultra-Lineáris Stúdió Monitor, 8" Kevlár Mélysugárzó

A termék részletei

A március 26-a 12.00 óra után leadott rendeléseket legközelebb április 2-án tudjuk feldolgozni a leltár miatt.

ÁFA-val 85 900 Ft ÁFA nélkül: 67 638 Ft
Ingyenes kiszállítás!
db

Értékeld elsőként!

Ez egy automatizált szoftver általi fordítás:

Ami a stúdió felvételeit illeti, a legjobbakra vágyik. Valójában, figyelembe véve, hogy mennyire fontos a művészete, meg kell követelnie!
Remekül szól, ha a sztereóhoz vagy a videós surround rendszerhez vannak kötve, de valóban a stúdiót szem előtt tartva építették őket - ahol minden hangja, amit játszik vagy énekel, „mikroszkóp alatt van”.

Egy örökségre épült

Monitorjaink olyan vad sikereket értek el, hogy ezreket és ezereket eladtunk a bolygó legkritikusabb fülének - olyan füleknek, amelyek egy igazi referencia monitor semleges hangját követelik. Kérdezzen meg bármelyik hangmérnöktől, és elmondják, hogy a felvétel hallgatása egyetlen monitorkészleten nem mindig fest pontos képet a keverékről. Mivel az emberek otthon, autójukban, mp3-lejátszókon stb. Hallgatnak zenét, kritikus fontosságú, hogy a végső keveréket minél többféle méretű és típusú hangszórón hallják. Ezért hoztuk létre ezeket a kisebb B1031A monitorokat, ráadásul ideális hátsó csatornás hangszórókat készítenek a térhatású alkalmazásokhoz.

R’n’D éve

Az elmúlt három évben kutatási és fejlesztési csapatunk küldetése volt a „tökéletes” stúdiómonitor megalkotása. Akusztikus mérnökeink különféle átalakítókkal és házak kialakításával próbálkoztak, a meglévő és kialakulóban lévő technológiákkal együtt. Amikor az összes por leülepedett, úgy döntöttek, hogy a B1031A-ban egy rendkívül nagy felbontású 1 "-es dóm magassugárzót és egy hosszú dobású 8" -es Kevlar-kúpos mélysugárzót telepítenek.

Miért éppen Kevlar?

Örülünk, hogy megkérdezte. Kevlar hihetetlen ereje-súlya van - ez az egyik oka annak, hogy golyóálló mellényekben használják. Kevlar erőt ad LF átalakítónknak ahhoz, hogy kezelje a torzításmentes, mellkason dübörgő basszushoz szükséges rendkívül magas energiaszintet. Mivel ilyen kicsi a tömegük, a Kevlar hangsugárzó kúpok is sokkal gyorsabban reagálnak, mint a papírból készültek, ami fontos nemcsak a mélyhangtartalom integritásának megőrzéséhez, de kritikus fontosságú a középtartomány pontossága és meghatározása szempontjából. Kevlar jeladóink még az alacsony frekvenciájú birodalom legfinomabb árnyalatait is reprodukálják, anélkül, hogy zavarják a középtartományt.

Erő az embereknek


Valamivel többre van szükség, mint egy „golyóálló” mélysugárzó és egy csúcstechnikai magassugárzó egy díszes doboz belsejében, hogy ilyen osztályú stúdiómonitor készülhessen. Erőt is igényel - és sok mindent! De még ennél is fontosabb, hogy ezt az energiát össze kell hangolni az egyes magas és alacsony frekvenciájú átalakítókkal. Míg néhány versenytársunk megelégszik azzal, hogy bármilyen hangszóróját a polcon elhelyezi véletlenszerűen kialakított dobozokba, majd felerősíti az egy mindenre alkalmas erősítő csomagot, minden egyes alkatrészt alapjaitól kezdve építünk.
150 Watt kétampos technológiát (ideértve az idő- és fáziskorrigált aktív crossovert is) minden B1031A-ba csomagolunk, biztosítva, hogy rendelkezzenek azzal a hatalmas energia-tartalékkal, amelyre valóban szükségük lesz.

Úgy tervezték, hogy az Ön környezetében működjön


A hallgatás ideális környezete a lineáris hangzású szoba, amely nem túl fényvisszaverő (túl sok visszhang és visszhang), sem túl elnyelő (tompa és természetellenes hang). De mivel az összes szoba akusztikailag nem egyforma, az összes TRUTH monitor különféle helyzetekben működik. A kapcsolók a monitor alacsony és magas frekvenciájú jellemzőinek adaptálására szolgálnak a hallgatási környezetre jellemző optimális teljesítmény érdekében.

Az elhelyezés is kritikus. Ideális esetben az összes hangszórót a falaktól távol kell elhelyezni, hogy a mélyhangok megfelelő legyen. De ne féljen, a B1031A monitorok szobakompenzációs kapcsolókkal rendelkeznek, így a falakhoz vagy akár a sarkokba is elhelyezheti őket. A falak általában növelik az alacsony frekvenciájú tartalmat, a sarkok pedig még jobban eltúlozzák a mélyhangokat, de a TRUTH monitorod testre szabható, hogy őszinte mélyhang-választ adjon a helyzetedhez, egy-két kapcsoló egyszerű mozdulatával.

Nem fárasztó, széles „Sweet Spot”

Míg versenytársaink némelyik stúdiómonitorjának erősen fókuszált „édes foltja” van (az optimális hallgatási helyzet egy hangszórópár számára), a hullámvezetőnk célja egy sokkal nagyvonalúbb, szélesebb hallgatási zóna létrehozása. Ez azt jelenti, hogy nem fog lyukat viselni a szőnyegen azon a helyen, ahol minden remekül hangzik. Szabadon mozoghat a sztereó képen belül, hogy megtalálja az ideális helyet a keverékben a finom hangszerek vagy effektek elhelyezésének lehetőségeihez.
Ön sem fogja elszenvedni a „monitor-fáradtság-szindróma” pusztítását, amely betegség durva nagymamák és magas hangtartalom órákon át történő hallgatása miatt következik be - ez nagyon fontos szempont azoknak az egész éjszakás keverési munkameneteknek, amelyek valóban tesztelhetik idegek.

Mi a helyzet az RCA csatlakozókkal?

Igen, kicsit szokatlan RCA aljzatokat elhelyezni egy stúdió monitoron - de miért ne? Most csatlakoztathatja a B1031A hangszórókat számítógépéhez, mp3-lejátszójához vagy televíziós vevőjéhez a csodálatos szonikus teljesítmény érdekében. Az igazán sokoldalú beállításhoz használja az egyik USB audio interfészünket (például az UCA222) a számítógéphez való csatlakozáshoz.

További adatok / Behringer TRUTH B1031A aktív stúdió monitor

Márka Behringer
Hangsugárzó típus aktív, stúdió monitor
Teljesítmény 150W
Csatlakozás jack 6,3 mm, XLR
Szín fekete
Hangszóró méret 1", 8"
  • Ultra-lineáris stúdiómonitor, valódi aktív kialakítással
  • Precíziós A / B osztályú erősítők aktív védelmi áramkörökkel: 100 W LF / 50 W HF esetén
  • Rendkívül nagy felbontású 1 "selyemkupola magassugárzó a tökéletes hangvisszaadás érdekében
  • 8 hüvelykes mélyhangsugárzó, deformációval szemben ellenálló Kevlar kúppal a maximális mélyhangzás érdekében
  • Végső diszperziós jellemzők és rendkívül nagy "édes folt" a fejlett hullámvezető technológiának köszönhetően
  • Nagy pontosságú crossover hálózat 4. rendű Linkwitz-Riley szűrőkkel
  • Az akusztikai körülmények széles skálájára állítható
  • Külön vezérlésű korlátozó az alacsony és magas frekvenciájú túlterhelés elleni védelemhez
  • A mágneses árnyékolás lehetővé teszi a számítógépes monitorok közelében történő elhelyezést
  • "Planet Earth" tápegység a maximális rugalmasságért (100 - 240 V ~), zajmentes hang, kiváló tranziens válasz és alacsony energiafogyasztás az energiatakarékosság érdekében
  • Szervo-kiegyensúlyozott bemenetek XLR, 1/4 "és kiegyensúlyozatlan RCA csatlakozókkal
  • A kiváló minőségű alkatrészek és a rendkívül masszív felépítés hosszú élettartamot biztosítanak
  • A BEHRINGER Germany tervezte és tervezte

Cégnév Üzlet helye Távolság Készlet Szállítási díj* Ár*
Értékeld a terméket!
1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag

Termékösszehasonlítás