BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

Behringer Eurolive F1320D 300W aktív monitor hangfal

Behringer Eurolive F1320D 300W aktív monitor hangfal
Behringer Eurolive F1320D 300W aktív monitor hangfal Behringer Eurolive F1320D 300W aktív monitor hangfal Behringer Eurolive F1320D 300W aktív monitor hangfal Behringer Eurolive F1320D 300W aktív monitor hangfal Behringer Eurolive F1320D 300W aktív monitor hangfal Behringer Eurolive F1320D 300W aktív monitor hangfal Behringer Eurolive F1320D 300W aktív monitor hangfal
Termékkód: F1320D

Aktív, 300 wattos, 2-utas monitor hangszóró-rendszer 12 colos mély és 1 colos kompressziós hangszóróval és gerjedés szűrővel.

A termék részletei

kérésre elérhető

ÁFA-val 139 900 Ft ÁFA nélkül: 110 157 Ft
Ingyenes kiszállítás!

Értékeld elsőként!

EUROLIVE F1320D

A sikeres EUROLIVE F1220A örökségére építve büszkén mutatjuk be a még erősebb EUROLIVE F1320D-t! Ez a 300 wattos, aktív monitor hangszóró-rendszer 3 sávos EQ-val van felszerelve, hogy finomhangolhasd a magas, közép és mélyhangokat a tiszta hangteljesítményért. A távsugárzó 12 colos mélyhangszórója ütős és mély basszust generál, és a nagyteljesítményű 1 colos kompressziós csipogója a tökéletes hangminőséget garantálja. És hála a beépített, 300 wattos, D-osztályú erősítőnek az F1320D kevesebbet nyom, mint egy passzív ék-monitor (18 kg), amitől könnyen szállítható és egyszerűen összeállítható.

A szépség több, mint csupán küllem

Ezek az aktív monitorok tartalmaznak egy 2-utas elektromos hangváltót, grafikus equalizert, egy parametrikus EQ-t, mikrofon előerősítőt és egy D-osztályú erősítőt is. A távsugárzó, 12 colos hangszórók mély, ütős basszust adnak, míg az 1 colos, egyedi tervezésű kompressziós csipogó ultraszélesen szórja a tiszta magas hangokat. Ezek a rendszerek gyönyörűen együttműködve akár 300 wattnyi tiszta erőt adnak le, és a legjobb része, hogy nem kell hangmérnöknek lenned a kezeléséhez!

D-Osztály - Masszív erő, tökéletes hangzás

Köszönhetően a forradalmi D-Osztályú technológiának, sikerült hatalmas erőt és hihetetlen hangminőséget szorítani ebbe a könnyen használható és könnyű csomagba. A D-Osztályú erősítés a leghatékonyabb energiafelhasználású, és fölöslegessé teszi a nehéz tápegységeket és hűtőbordákat. Ez a fantasztikus technológia teszi lehetővé, hogy sokkal erősebb és könnyebb termékeket készítsünk, amik jóval kevesebb áramot is fogyasztanak.

Kettős erősítés - az abszolút jelintegritás útja

300 wattnyi, tiszta digitális teljesítményével külön hajtja meg a hangszórókat, valódi kettős erősítéssel (két erősítő hangszórónként), így az F1320D nagy részletességű hangot produkál, ami valóban kihozza a zenéd legjavát. Míg versenytársaink egy része egyszerű passzív hangváltókkal dolgozik, ami pontatlanul választja szét a frekvenciákat és csökkentik a hangszóró teljesítményét, a BEHRINGER egy lépéssel tovább ment, és minden hangszórót a saját erősítője hajtja meg, így garantálva a tökéletes jelintegritást.

Beépített gerjedés szűrő és jelfeldolgozó

A beépített, állítható gerjedés szűrő segít kizárni az idegesítő csipogást magasabb hangerőn, így jobban hallhatod magadat bandád dühöngő káoszában. Végül is azért kell a monitor, hogy magadat halld, nem? Az EUROLIVE F1320D segít kihozni a valódi potenciálod! Ráadásul a beépített hangfeldolgozó a háttérben teszi a dolgát, garantálva a tökéletes hangminőséget, teljes rendszer vezérelhetőséget és hangszóró-védelmet.

Egyedi gyártású hangszórók

Erős, nagy hatásfokú, D-osztályú erősítő és a belső kapcsolású tápellátási technológia párosul a legmodernebb DSP funkcionalitásával - ez jól hangzik, de mi az, amit valójában hallasz? A mi LF és HF hangszóróink mind egyféle felhasználásra lettek tervezve - ez is megkülönböztet minket a konkurenciától. Amikor BEHRINGER hangsugárzót vásárolsz, biztos lehetsz benne, hogy a nagy térszórású mélyhangszóró úgy lett megtervezve, hogy tökéletes összhangban működjön a készülék összes alkatrészével.

Ha már a vezérlésről beszélünk...

Az F1320D nem csak jól szól, de azonnali hozzáférést ad a monitorod fölött, még előadás közben is - ez olyasmi, amit egy passzív monitortól nem tudsz megkapni. Még több hangerő kell? Tekerd a LEVEL szabályzót, amíg a kívánt hangerőt eléred. De talán túl sok a magas vagy a mély? Csak nyúlj le a 2-sávos EQ-hoz (magas, közép és mély), hogy gazdag, izgalmas hangzást hangolj be magadnak! Még a gerjedésvédelem első bástyáját is beletettük: a külön frekvencia-tekerővel kiiktathatod az idegesítő mikrofon-sípolást. Teljes vezérlés az ujjaid alatt az EUROLIVE F1320D-vel!

Azonnali PA rendszer

Egy mikrofonnal (vagy egy MP3 lejátszóval) és egy F1320D-vel azonnal összeállítható egy teljes hangrendszer. Hála a beépített előerősítőnek, az F1320D-re dinamikus mikrofon is köthető, és hangereje a Level szabályzóval állítható. Gyors és egyszerű beüzemelés, egy perc alatt készen állsz a bemutatóra! Még egy 35 mm-es állványrögzítő foglalatot is kapott, szóval az F1320D-t egy hagyományos hangszóró-állványra is rögzítheted, ha PA rendszerként akarod használni. És ha még nagyobb lefedettségre vágysz, akkor annyi F1320D-t köthetsz sorba a kényelmes XLR vagy 6.35 mm-es TRS csatlakozókkal, amennyit akarsz.

Sokoldalúság

Mikor több a monitor, mint egy monitor? Ha például hangszererősítőként is használjuk! Igen, jól olvastad: az F1320D színpadi erősítőként használva szinti, akusztikus gitár, elektromos hegedű stb. erősítésére is tökéletes. Amit csak akarsz! Van rajta egy mikrofon vagy line szintű bemenet, amire rákötheted a hangszered. Kell egy szinti erősítő és egy vokál monitor, de nincs helyed mindkettőnek? Használd az egyik apró XENYX keverőnket, hogy a fő keverő Aux Sendjét a szintivel összekeverd, és mindezt egy aktív monitorba irányítsd!

Nagyszerű hangzás, kimagasló érték

Az F1320D egy ideális megoldás olyan zenészeknek, akik olyan, jó minőségű aktív monitort vagy hordozható PA-t szeretnének, amit pillanatokon belül fel lehet állítani. Tele van tömve képességekkel, de az árcédula nem nehezedik rá! Az F1320D egy kiváló módja a hangrendszered olcsó kibővítésének. Hallgass meg egyet a legközelebbi BEHRINGER kereskedőnél!

Védve vagy!

Mi mindig a lehető legjobb vásárlói élmény biztosítására törekszünk. A termékeink a saját MUSIC GROUP gyárunkban készülnek, a legmodernebb automatizálással, fejlett munkafolyamat követéssel és minőségbiztosítási laboratóriumokkal, ahol a világ legkifinomultabb tesztelő felszerelései állnak a rendelkezésünkre.

Ennek eredményeképpen az egyik legkisebb termék-meghibásodási aránnyal rendelkezünk, amit magabiztosan vállalunk 3 éves garancia programunkkal!

További adatok / Behringer Eurolive F1320D 300W aktív monitor hangfal

Márka Behringer
Hangsugárzó típus aktív, padló monitor, hordozható
Teljesítmény 300W
Csatlakozás XLR
Szín fekete
Speciális funkciók D osztályú erősítő, EQ
Hangszóró méret 1", 12"
  • Nagy teljesítményű, 300 wattos, 2-utas monitor hangszóró-rendszer élő és playback felhasználásra.
  • Kivételes hangminőség, széles frekvenciasáv és dinamikai tartomány.
  • Forradalmi D-Osztályú technológia: hihetetlenül erőteljes, fantasztikus hangminőségű és pehelykönnyű.
  • Állítható gerjedésszűrő és beépített limiter a tökéletes vezérelhetőségért és hangszóró-védelemért.
  • Beépített hangfeldolgozó a tökéletes vezérelhetőségért és hangszóró-védelemért.
  • Ultra-alacsony zajú Mic/Line bemenet hangerőszabályzóval és csúcsérték LED-del.
  • Dedikált, 3-sávos grafikus EQ a félelmetesen jó hangformázásért.
  • Rendkívül erős, 12 colos távsugárzó hangszóró biztosít hihetetlenül mély basszust és akusztikai erőt.
  • Nagy részletességű, 1 colos csipogó a kiváló magas-frekvenciás hangvisszaadásért.
  • Szabadalmazott kürt kialakítás az ultraszéles hangterítésért.
  • Beépített, kapcsolt módú tápellátás a zajmentes hangzásért, a szuper átviteli válaszért és az alacsony áramfogyasztásért.
  • Beépített 35 mm-es oszloprögzítő állványra szereléshez.
  • 3 éves garancia program *
  • A német BEHRINGER által megálmodva és megtervezve.
  • aa
Cégnév Üzlet helye Távolság Készlet Szállítási díj* Ár*
Értékeld a terméket!
1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag

Termékösszehasonlítás