BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

Behringer PMP1680S

Behringer PMP1680S
Behringer PMP1680S Behringer PMP1680S Behringer PMP1680S Behringer PMP1680S
Behringer
Termékkód: PMP1680S

1600 Wattos, 10 csatornás keverőerősítő, Duál Multi-FX processzorral és FBQ gerjedés érzékelő rendszerrel.

A termék részletei

kérésre elérhető

ÁFA-val 125 900 Ft ÁFA nélkül: 99 134 Ft
Ingyenes kiszállítás!

Értékeld elsőként!

A BEHRINGER új PMP meghajtású keverői (2 x 800 Wattos sztereó, 1600 Wattos híd módban) még több teljesítményt adnak le, mint az elődjeik, miközben tartják az alacsony súly és megfizethető ár sztenderdet. Ezekben már D-osztályú erősítők vannak, kapcsolható táppal, csökkentve a súlyt és a hőt. A 20-csatornás PMP6000 12 Beépített XENYX előerősítőt tartalmaz, a 16-csatornás PMP4000 8 Beépített XENYX mikrofon előerősítőt tartalmaz, és a 10-csatornás PMP1680S 8, csúcsminőségű beépített mikrofon előerősítőt. Mindhárom modell 24 bites FX processzort és FBQ gerjedésgátlót kapott. 

Mi a Class-D technológia?

Ahelyett, hogy relatíve folyamatosan működjön, mint az AB osztályú áramkörök, a D-osztályú erősítők másodpercenként több ezerszer kapcsolnak ki és be, csak akkor adva teljesítményt, amikor szükséges. Más szóval az erősítő vagy 100%on teljesít, vagy semennyin, így nem veszik el a hangszóróban a teljesítmény. Ez elméletben egyszerű, de gyakorlatban annál komplexebb probléma, ezért is van annyi különböző D-osztályú erősítő. Mielőtt elkezdenénk olyan dolgokkal untatni, mint PWM generálás, vagy kapuvezérlés, elégedjünk meg annyival, hogy ha szeretnénk kihasználni a technológia minden előnyét, rengeteg buktatót kell kiküszöbölni, ami hangtorzítást okozhatna. Bár nem mi találtuk fel a technológiát, kutatócsoportunk hosszú évek óta tökéletesíti, hogy vásárlóink csak az előnyeit tapasztalhassák meg. Több mint egy évig dolgoztunk az olyan buktatókon, mint a kvantizációs hibák, vagy a holtidők kiküszöbölése, a jó kapcsolási frekvencia megválasztása (és még sok egyéb ilyen technikai szleng!). Ezután minden komponenst még ugyanennyi ideig teszteltünk is, hogy majd a való világ viszontagságaiban is megállják a helyüket. Amikor mindezt kapcsolható áramellátással ötvözzük a nagy, nehéz tekercses transzformátorok helyett, akkor sokkal dinamikusabban ütős hangzást kapunk, hisz a magasabb kapcsolási frekvencia gyorsabban tölti a táp kondenzátorait. És mivel sokkal hatékonyabbak vagyunk, az erősítőink sokkal könnyebbek, strapabíróbbak, hidegebbek, nincs szükség óriási hűtőbordákra sem. Az így elkészült hangszórórendszerek aztán sokkal könnyebbek, és egyszerűbb őket szállítani, felszerelni. Kompromisszummentes megoldásainknak köszönhetően ezek a rendszerek egész éjjel bírják a strapát, pihentetés nélkül, teljes hangerőn!

Masszív monó, vagy lenyűgöző sztereó?

A legújabb PMP-nkel választhatsz 2 x 800 Watt sztereó, 2 x 800 Watt duál monó vagy 1600 Watt híd mód közt (Monó verzióban kapod a fő jelet az egyik kimeneten, és Monó verzióban az összes monitor jelet a másik kimeneten). Lehet akár egy hagyományőrző trió, egy beszéd, vagy egy szinti-rock zenekar elképesztő sztereó bravúrokkal a figyelem középpontja, a PMP alkalmazkodni tud. A sajátos sokoldalúsága miatt kiváló választás még templomok hangosításához, ahol az énekhang a sztereó felvétellel gyakran kéz a kézben jár. 

Klasszikus vezérlés, csúcs hangzás

Nyugodtan felejtsd el a mikrofon előerősítőid, mert az a fajta hangminőség, ami anno csak a stúdiókban szólalhatott meg, most bárhol rendelkezésedre áll, ahova csak mész. Hat beépített, csúcs kaliberű mikrofon előerősítő kapcsolható +48 V-os fantomtáppal, gondoskodik arról, hogy a PMP sorozattal akár kondenzátoros, akár dinamikus mikrofont is használhatsz. A PMP6000 12, a PMP4000 és PMP1680S 8 mikrofon bemenetet kínál. 

Beépített digitális effekt processzor

A PMP egy 24 bit-es DX processzorral is fel van szerelve, ami 100 észbontó digitális effekt beállítást ad neked, többek között: delay, chorus és reverb. Bármelyik csatornához, de akár a monitor, vagy fő mixhez is hozzáadhatod. Abban az esetben, ha hangmérnök és előadó is vagy egy szerepben az FX processzor lábkapcsoló csatlakozójának hála, azt távolról is kapcsolhatod. Persze ha van valami kedvenc effektorod, azt sem kell otthon hagynod, rákötheted erre is, ennek a processzorát pedig kikapcsolod. 

Csatornaváltás

A PMP sorozat kellően rugalmas, hogy könnyen alkalmazkodhass a fellépés igényeihez. Kapsz 12 (PMP6000) vagy 8 (PMP4000 és PMP1680S) csatornát mikrofonoknak, gitároknak, és más monó hangszernek. Sztereó csatornák 13-20 (PMP6000), 9-16 (PMP4000) és 7-10 (PMP1680S) párokban sztereó csatornaként, vagy függetlenül monó hangszerrel. Minden monó csatorna 3 sávos EQ-val rendelkezik, kapcsolható LCF az infraszónikusok elnémításáért, és Csúcsérték-LEDek mutatják, ha már túl sok a bemeneti jel. 

Az FBQ gerjedésgátló rendszer automatikusan mutatja, mely frekvencia gerjed. Csak nyomd meg az FBQ gombot, és nézd a 7 sávos grafikus EQ-n, hogy melyik frekvenciával van gond!

A ki- és bemenetek

Használd a CD/TAPE IN RCA bemeneteket, hogy külső CD lejátszókról, vagy szalagos egységekről sztereó forrást kapj. A "Voice Canceller" funkció lenémítja az énekhangot az előre felvett, zenei számokról.

A CD/TAPE RCA kimenetek vonal szintű jelet küldenek a keverőtől a felvevő eszközhöz. Bal és jobb oldalt 6.3mm-es csatlakozók vannak, arra az esetre, ha több erősítőt szeretnél összekapcsolni. A monitorerősítődet, vagy aktív monitorodat a MON HANG csatlakozóba kösd. Erősített SpeakON kimenettel is rendelkezik. 

Kicsi, egyszerű, szuper

Kicsi, egyszerű eseményekhez egyszerűen kezelhető keverő kell. A BEHRINGER keverőerősítői a legjobb, legmegfizethetőbb megoldások erre a feladatra. A rengeteg beépített funkciónak köszönhetően sose volt ilyen egyszerű, akármilyen eseményhez, ilyen kiváló hangminőséget biztosítani.

További adatok / Behringer PMP1680S

Márka Behringer
Keverő típus aktív keverő
 • Ultra kompakt, rackbe építhető 2 x 800 Watt-os sztereó keverőerősítő.
 • Forradalmi erősítő technológia: hatalmas teljesítőképesség, hihetetlen zenei teljesítmény, és szuper könnyű kialakítás.
 • Ultra kompakt kivitel, közel fele akkora súlyú, mint a hagyományos keverőerősítők, nem kell többé a holt súlyt cipelni.
 • 10 csatornás keverő 6 monó és 2 sztereó csatornával.
 • 2 stúdió minőségű 24 bites sztereó FX processzor, 100 király beállítással, többek közt: reverb, chorus, flanger, delay, pitch shifter és több multi-effekt.
 • Forradalmian új FBQ gerjedés érzékelő rendszer, azonnal megmutatja a kritikus frekvenciákat, így könnyű kiszűrni a gerjedést.
 • 8 csúcs minőségű mikrofon előerősítő, kapcsolható +48 V-os fantomtáppal a kondenzátor mikrofonokhoz.
 • Effektív, extra zenei 3 sávos EQ, kapcsolható Pad és Clip LED minden csatornára.
 • Sztereó 7 sávos, grafikus EQ, pontos frekvenciamódosítást tesz lehetővé a monitoron és a fő kimeneteken is.
 • „Voice Canceller” funkció karaoke alkalmazásokhoz. Lehalkítja a zenei felvételekről az éneket.
 • Kapcsolható sztereó (main L/R), dupla monó (main/monitor) vagy monó híd mód.
 • A „Hangszóró Processing” funkció beállítja a frekvencia átvitelt, hogy illeszkedjen a profi rendszerekhez, mint pl.: BEHRINGER EUROLIVE széria, stb.
 • Standby kapcsoló a tape kivételével elnémít minden bemenetet.
 • Állítható sztereó AUX bemenet, külső forrás csatlakoztatásához.
 • Beépített, kapcsolóüzemű tápegység, zajszintmentes audió, szuper tranziens jelátvitel, nagyon alacsony fogyasztás.
 • Rackhez beszerelő készlet.
 • Csúcsminőségű alapanyagok és masszív tervezés a hosszú élettartamért.
 • A németországi BEHRINGER által megálmodva és megtervezve.
Cégnév Üzlet helye Távolság Készlet Szállítási díj* Ár*
Értékeld a terméket!
1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag

Termékösszehasonlítás