BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

Pioneer DJ S-DJ50X

Pioneer DJ S-DJ50X
Pioneer DJ S-DJ50X Pioneer DJ S-DJ50X Pioneer DJ S-DJ50X Pioneer DJ S-DJ50X
Pioneer DJ
Termékkód: S-DJ50X

Az aktív referencia hangszórókat úgy tervezik, hogy remek hangvisszaadást kapj, miközben gyakorlod a DJ szakmát. Kiváló hangminőség, megbízhatóság jellemzi.

A termék részletei

Azonnal szállítható - Magyarországi raktáron - 11:30-ig leadott rendelésedet általában a következő munkanapon kiszállítjuk

ÁFA-val 59 900 Ft ÁFA nélkül: 47 165 Ft
Ingyenes kiszállítás!
db

Értékeld elsőként!

Az S-DJ50X Aktív Referencia hangszórókat kiváló hangvisszaadásra tervezték, miközben otthon gyakorolsz.

A hangszórók – amelyek fehérben is kaphatók – kiváló hangminőséggel büszkélkedhetnek, beépített ekvalizációval, ami fontos azoknak a DJ-knek akik a legpontosabb hangvisszaadást keresik. Minden hangszóró külön vásárolható.

 

HANGMINŐSÉG

A maximális zenei teljesítményért megnövelt basszus kimenet, és csökkentett rezonancia jellemzi. Minden hangszóróban közepes sűrűségű, de rendkívül merev MDF anyagot használtunk a basszus-reflex csövéhez. Kiegészítésképpen, hogy optimalizáljuk a hangminőséget és növeljük a megbízhatóságot, a Pioneer-nél aramid-rost membránokat használunk a mély hangszórókon, és mágneses folyadékkal átitatott lágy-dómú csipogókat.

 

Barázda Technológia:

Hogy javítsuk a légáramlást, a basszus kimeneti nyílása speciálisan barázdált, ami vezeti a légáramlatokat. Ezzel a technikával csökkentettük a megakadó hanghullámok számát, és simább basszust és középbasszust kaptunk, aminek nagyobb ereje van.

 

Konvex diffúzor:

Hogy felvegye a versenyt a basszussal, a csipogók egy konvex diffúzor közepén kaptak helyet, ami optimalizálja a hangkimenetet, és szélesíti a magas hangok térbeni terjedését. Csak hogy csinosan is nézzen ki, a diffúzorok fehéren világítanak, amikor a hangszóró be van kapcsolva.

 

AB osztályú kettős erősítő:

A hangszórókat egy nagy hatásfokú AB osztályú erősítő hajtja egy kettős erősítésű konfigurációban, hogy külön kapjon áramot a csipogó és a hangszórók is.

 

EQ Szabályzók:

A hangszórók hátán lévő equalízerrel beállíthatod, hogy mennyi magas kerüljön a kimenetre.

 

Bemenet, és extrák:

Az S-DJ50X modell háromféle bemenettel rendelkezik (XLR, TRS és RCA), hogy csatlakoztathasd DJ felszereléshez, számítógéphez és hordozható eszközökhöz is. Takarékosságból a hangszórók kikapcsolnak, ha 25 percig nem érkezik audiójel a bemeneteikre, de azonnal visszakapcsolnak, ha mégis.

További adatok / Pioneer DJ S-DJ50X

Márka Pioneer DJ
DJ eszköz típus DJ hangfal

Típus:
         Kettős erősítésű két utas bass reflex aktív monitor hangszóró

Csipogó:
         1" lágy dóm csipogó

Mélynyomó:
         5" Aramid rost

Bemeneti csatlakozók:
         1 x XLR szimmetrikus bemenet
         1 x TRS (6,5mm PHONE)
         1 x RCA aszimmetrikus bemenet

Automatikus alvás funkció

Kiegészítők:
         Tápkábel
         Használati útmutató

  • aa
Cégnév Üzlet helye Távolság Készlet Szállítási díj* Ár*
Muziker.hu
Partner termékoldal

Csak online bolt

Azonnal szállítható - Magyarországi raktáron - 11:30-ig leadott rendelésedet általában a következő munkanapon kiszállítjuk A szállítás ára* 0 Ft Ár* 60 900 Ft Itt veszem meg
Értékeld a terméket!
1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag

Termékösszehasonlítás