BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

Pioneer DJ DJM900-ADAPTER

Pioneer DJ DJM900-ADAPTER
Pioneer DJ
Termékkód: DJM900-ADAPTER

DJM-900 nexus DJ keverő

A termék részletei

nem kapható/elfogyott

ÁFA-val 14 900 Ft ÁFA nélkül: 11 732 Ft
Ingyenes kiszállítás!

Értékeld elsőként!

A DJ keverők etalonja, a DJM-800 egy jelentős frissítésen esett át. Bemutatjuk a DJM-900 nexus-t – a profi DJ kreativitásának új szintjét. Kiváló számítógépes csatlakoztathatóság, korszerű effektek és nagyteljesítményű lehetőségek teszik minden modern, professzionális DJ pult központi elemévé.

A DJM-900 nexus a DJM-800 ismerős kialakítását örökölte. Hogy jobban passzoljon, kicsit átrendeztük a csatlakozók paneljét, így sokkal kézreállóbb, és egyértelműbb a bekötés.

Sőt, továbbfejlesztettük a fédereket és az audió áramköröket, miáltal sokkal strapabíróbb lett, jelentősen megnövekedett az alkatrészek élettartama.

 

Plug-&-play csatlakoztathatóság

Egy USB csatlakozás elég, hogy MIDI-ről vezérelj egy DJ Szoftvert mint az Ableton vagy a TRAKTOR™. Mivel a DJM-900 TRAKTOR™ Scratch tanúsítvánnyal is rendelkezik, a DVS használat sokkal egyszerűbb: csatlakoztass egy USB kábelt, és vezéreld a TRAKTOR-t egy Timecode CD-vel, közvetlenül a keverőről, egyéb eszközök közbeiktatása nélkül.

 

Hibátlan Beat Effektek, X-Pad-dal és rekordbox™ kvantizációval

13 Beat Effekt ad kreatív lehetőségeket minden DJ stílusához. Az új effektek között találhatóak olyanok, mint a Spiral, Slip Roll, Melodic és egy teljesen új reverb. A DJM-900 Nexus kiterjeszti a már ismerős Beat gombokat a szakmában első X-Pad-del, amellyel aktiválhatod és állíthatod az effekteket, egy egyszerűen használható, érintésérzékeny szalagon. Az új rekordbox™ Quantize segítségével egy gombnyomásra szinkronba hozhatod a Beat effekteket a zene BPM számával, még akkor is, ha állítasz a hangszínen. A MIDI LFO segítségével külső effekteket is könnyedén vezérelhetsz.

 

rekordbox™ és Pro DJ Link

A Pro DJ Link segítségével a laptopodat LAN kábellel tudod összekötni a keverővel, és arról használhatod a rekordbox™ szoftvert. Bármilyen, a keverőre csatlakoztatott kompatibilis CDJ hozzáfér a rekordbox-hoz, egyetlen csatlakozáson keresztül! A Pro DJ Link szabványt új lehetőségekkel bővítettük, mint a „Now on play” („Adásban”) megjelenítési tulajdonság, rekordbox™ kvantizáció, valamint a Cue Link dedikált fülhallgató csatorna, amivel közvetlenül monitorozhatod a rekordbox zenéit.

 

6 teljesértékű, csatornákhoz rendelhető Sound Color FX

Az új, felturbózott effektek a kreatív ötleteket váltja valóra egy szabályzó tekerésével. Az elengedhetetlen Filter és Crush mellett a DJM-900 Nexus 4 új, modern effektet is kapott. Közkívánatra beépítettük a Noise-ot is. A Space reverb hozza a high-pass és low-pass környezetet. A Dub Echo szintén high-pass és low-pass vezérlést ad az új szalag-késleltető effekten. A Gate/Comp a csúcsértékekig (peak) levágja a zenét, vagy  zökkenőmentesen javítja fel a zenét, hogy drasztikusan különböző műveket is lehessen egybekeverni.

 

Jobb hangminőség, mint a konkurenciánál

A DJM-900 nexus ugyanazokkal a csúcskategóriás audió be- és kimenetekkel rendelkezik, mint a DJM-2000. Egy 4-csatornás, 96kHz/24-bit hangkártya kezeli az audiójeleket, és sugározza azokat 120 dB-es S/N rátán, sokkal pontosabb előadást lehetővé téve, mint a versenytársak keverői.

 

Masszív és folyadékálló

Az új féder technológia és a P-Lock féder-sapkák teszik a DJM-900 Nexus-t ellenállóvá még a legmostohább diszkókörülmények között is. Többé nincs elektronika közvetlenül a féderek alatt, így téve kevésbé sebezhetővé a gépet a véletlenül ráfröccsenő folyadékoktól.

 

Új Beat Effektek

Reverb

A DJ-knek, akik processzor-igényes reverb effektet keresnek, nem kell többé hazárdírozniuk, hogy elég stabil-e a laptop, ahhoz, hogy jó minőségű zenét produkáljon. A DJM-900 nexus Reverb effektje gazdag, studióminőségű, bemeneti frekvenciaszűrés-vezérlése lenyűgöző hatást garantál.

 

Spiral

Ezzel a csúcsérték-visszhang (pitch echo) effektet, és gerjesztett loop-ot hoz létre, hogy psychodelikus lekeveréseket és közjátékokat valósíthass meg egy gombnyomásra.

 

Slip Roll

A DJM-2000 kedvence ez a tökéletes ütem-keverő effekt a ritmus-darabolás és ritmus-tördelés eszközét teszi az ujjaid alá. A tempóval tökéletes összhangban tudsz folyamatos mintavételezés mellett loop-darabokat csúsztatni, loop méret változtatással is, az X-PAD használatával.

 

Melodic

Ez a melléklánc hangszín-sampler egy másik inspiráció, amit a DJM-2000-től kölcsönöztünk. Nyomj az X-PAD-ra, hogy a kiválasztott csatornárol egyszerre végy mintát, és tartsd nyomva az X-PAD-et, hogy aktiváld a csúcsértékek (peak) mintáját a háttérzenéken. Ezután csúsztasd az ujjad a szalagon, hogy meghatározd a minta hosszát, míg a BEAT gombokkal a lejátszás hangszínét változtatod.

 

MIDI LFO

A DJ-knek, akik processzor-igényes reverb effektet keresnek, nem kell többé hazárdírozniuk, hogy elég stabil-e a laptop, ahhoz, hogy jó minőségű zenét produkáljon. A DJM-900 nexus Reverb effektje gazdag, studióminőségű, bemeneti frekvenciaszűrés-vezérlése lenyűgöző hatást garantál.

 

Beállító segédprogram

Ha számítógéphez csatlakoztatod, ezzel a programmal kezelheted a be- és kimenetek tulajdonságait.

A Mixer Input fülön látsz egy összefoglalót minden csatorna bemenetéről.

 
Amelyik csatorna digitális jelet kap, kék nyíllal van megjelölve, míg a LINE, vagy PHONO jeleket szürke nyíl jelzi.

Többsávos hangfelvétel esetére a Mixer Output fül-ön állítható be, mit szeretnél rögzíteni. Választhatod a Cross Fader A/B, MIC vagy REC OUT lehetőséget.

A CH Féder felvétele tartalmazni fogja az összes féder mozgást, Beat Effektet és Sound Color FX beállítást. Ezen a fülön választhatod ki az időkódot is, amit egy DVS Szoftvernek küld a keverő.

További adatok / Pioneer DJ DJM900-ADAPTER

Márka Pioneer DJ
DJ eszköz típus DJ tartozék

 

DJM-900NXS-M

ProDJ Link

• „Now On Play“ („Adásban“) jelzi, ha a CDJ épp lejátszik.
• A Beat Effektek a rekordbox BPM és Beatgrid információit használja, hogy az effektek ne csússzanak el.
• rekordbox Cue Link úgy viselkedik, mint egy külön audiócsatorna, hogy monitorozhass fülhallgatóval.

MIDI/HID Vezérlés

61, teljesen hozzárendelhető MIDI vezérlő

rekordbox™ Link

Igen

Beat Effektek

Delay
Echo
Filter, Flanger
Melodic
Phaser
Reverb, Reverse Roll, Robot, Roll
Slip Roll, Spiral
Trans

Értékeld a terméket!
1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag

Termékösszehasonlítás