BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

Pioneer DJ DJM-900NXS

Pioneer DJ DJM-900NXS
Pioneer DJ DJM-900NXS Pioneer DJ DJM-900NXS Pioneer DJ DJM-900NXS Pioneer DJ DJM-900NXS Pioneer DJ DJM-900NXS Pioneer DJ DJM-900NXS
Pioneer DJ
Termékkód: DJM-900NXS

A DJ keverők etalonja, a DJM-800 egy jelentős frissítésen esett át. Bemutatjuk a DJM-900 nexus-t!

A termék részletei

nem kapható/elfogyott

ÁFA-val 649 900 Ft ÁFA nélkül: 511 732 Ft
Ingyenes kiszállítás!

Értékeld elsőként!

A DJ keverők etalonja, a DJM-800 egy jelentős frissítésen esett át.

 

Bemutatjuk a DJM-900 nexus-t – a profi DJ kreativitásának új szintjét. Kiváló számítógépes csatlakoztathatóság, korszerű effektek és nagyteljesítményű lehetőségek teszik minden modern, professzionális DJ pult központi elemévé.
A DJM-900 nexus a DJM-800 ismerős kialakítását örökölte. Hogy jobban passzoljon, kicsit átrendeztük a csatlakozók paneljét, így sokkal kézre állóbb, és egyértelműbb a bekötés. Sőt, továbbfejlesztettük a fédereket és az audió áramköröket, miáltal sokkal strapabíróbb lett, jelentősen megnövekedett az alkatrészek élettartama.

 

 

Plug-&-play csatlakoztathatóság


Egy USB csatlakozás elég, hogy MIDI-ről vezérelj egy DJ Szoftvert mint az Ableton vagy a TRAKTOR™. Mivel a DJM-900 TRAKTOR™ Scratch tanúsítvánnyal is rendelkezik, a DVS használat sokkal egyszerűbb: csatlakoztass egy USB kábelt, és vezéreld a TRAKTOR-t egy Timecode CD-vel, közvetlenül a keverőről, egyéb eszközök közbeiktatása nélkül.

 

 

Hibátlan Beat Effektek, X-Pad-dal és rekordbox™ kvantizációval.


13 Beat Effekt ad kreatív lehetőségeket minden DJ stílusához. Az új effektek között találhatóak olyanok, mint a Spiral, Slip Roll, Melodic és egy teljesen új reverb. A DJM-900 Nexus kiterjeszti a már ismerős Beat gombokat a szakmában első X-Pad-del, amellyel aktiválhatod és állíthatod az effekteket, egy egyszerűen használható, érintés-érzékeny szalagon. Az új rekordbox™ Quantize segítségével egy gombnyomásra szinkronba hozhatod a Beat effekteket a zene BPM számával, még akkor is, ha állítasz a hangszínen. A MIDI LFO segítségével külső effekteket is könnyedén vezérelhetsz.

 

 

rekordbox™ és Pro DJ Link


A Pro DJ Link segítségével a laptopodat LAN kábellel tudod összekötni a keverővel, és arról használhatod a rekordbox™ szoftvert. Bármilyen, a keverőre csatlakoztatott kompatibilis CDJ hozzáfér a rekordbox-hoz, egyetlen csatlakozáson keresztül! A Pro DJ Link szabványt új lehetőségekkel bővítettük, mint a „Now on play” („Adásban”) megjelenítési tulajdonság, rekordbox™ kvantizáció, valamint a Cue Link dedikált fülhallgató csatorna, amivel közvetlenül monitorozhatod a rekordbox zenéit.

 

 

6 teljesértékű, csatornákhoz rendelhető Sound Color FX


Az új, felturbózott effektek a kreatív ötleteket váltja valóra egy szabályzó tekerésével. Az elengedhetetlen Filter és Crush mellett a DJM-900 Nexus 4 új, modern effektet is kapott. Közkívánatra beépítettük a Noise-ot is. A Space reverb hozza a high-pass és low-pass környezet. A Dub Echo szintén high-pass és low-pass vezérlést ad az új szalag-késleltető effekten. A Gate/Comp a csúcsértékekig (peak) levágja a zenét, vagy zökkenőmentesen javítja fel a zenét, hogy drasztikusan különböző műveket is lehessen egybekeverni.

 

 

További adatok / Pioneer DJ DJM-900NXS

Márka Pioneer DJ
DJ eszköz típus DJ keverő

ProDJ Link:

 •  Az „On Play” („Adásban”) jelző figyelmezteti a DJ-t, melyik CD szól.
 •  A Beat effektek kihasználják a rekordbox BPM és ütemrács információit, hogy mindig pontos legyen az időzítésük.
 •  A rekordbox Cue Link úgy működik, mint egy külön monitorozó hangcsatorna

Beat Effektek:

 •  Delay
 •  Echo
 •  Filter, Flanger
 •  Melodic
 •  Phaser
 •  Reverb, Reverse Roll, Robot, Roll
 •  Slip Roll, Spiral
 •  Trans

MIDI/HID kontrol:  61, teljesen programozható MIDI vezérlő

Csatornák száma:  4

Mintavételezés:  96 kHz / 24-bit

rekordbox™ Link

P-LOCK féderzár

 • aa
Értékeld a terméket!
1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag

Termékösszehasonlítás