BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

Pioneer DJ DDJ-T1

Pioneer DJ DDJ-T1
Pioneer DJ DDJ-T1 Pioneer DJ DDJ-T1 Pioneer DJ DDJ-T1 Pioneer DJ DDJ-T1 Pioneer DJ DDJ-T1 Pioneer DJ DDJ-T1 Pioneer DJ DDJ-T1 Pioneer DJ DDJ-T1 Pioneer DJ DDJ-T1
Pioneer DJ
Termékkód: DDJ-T1

TRAKTOR DigitalDJ-T1 Szoftver kontroller 

A termék részletei

nem kapható/elfogyott

ÁFA-val 199 900 Ft ÁFA nélkül: 157 402 Ft
Ingyenes kiszállítás!

Értékeld elsőként!

A TRAKTOR DJ Szoftver és a Pioneer használhatóságának ötvözete

TRAKTOR logo


A DigitalDJ-T1 hasonló használatot és kialakítást kapott, mint a többi Pro-DJ felszerelésünk, miközben a DJ a számítógépről is játszhat le zenét a TRAKTOR DigitalDJ-T1 Szoftver segítségével (amely mellékelt).

 

A DigitalDJ-T1 kiadás 1.2.8 felhasználói ingyenesen frissíthetik a programjukat a DigitalDJ-T1 2.0.1 (July 2011) kiadására.

A Plug & Play csatlakozás USB-n keresztül, és laptop billentyűzetnek kialakított hely a kontrolleren, ami a DJ elé helyezi a számítógép kijelzőjét, így lesz a DigitalDJ-T1 a tökéletes hordozható DJ állomás.

A kontroller kialakítása a Pioneer jól bejáratott, sokat tesztelt működési mechanizmusaira épül, kiváló használhatóságot biztosítva. Az effekt szekciót közvetlen a szoftverhez igazítottuk, így ugyanaz a látvány és érzet, mintha a képernyőn kezelnéd.

115 mm-es jog-tárcsa, 4-csatornás deck vezérlés (külön master/sync gombbal, hogy összehangold a sebességet és a tempót), 6 effekt és felvétel mód segít, hogy a szoftver teljes potenciálját kihasználhasd, kompromisszumok nélkül.

Egyéb elóadói módok segítségével, mint a loop szerkesztési, és kvantizációs funkciók.

Optimalizált audió áramkör a fő hangkimenet - amit a pro-DJ eszközeinkből kölcsönöztünk – biztosítja a csúcsminőségű hangzást, ami minden versenyben legyőzte a konkurenciát hallgatói teszteken. Ez, és a TRAKTOR Szoftverhez történt optimalizáció biztosítja a tökéletes zenét.

Mivel minden gombot előre összehangoltunk a szoftverrel, és a kontrollert USB kábellel tudod csatlakoztatni a számítógéphez, a DJ tényleg „Plug & Play” eszközt kap. Az eszközt még árammal is el tudod látni USB kábelről.

További adatok / Pioneer DJ DDJ-T1

Márka Pioneer DJ
DJ eszköz típus DJ kontroller

Kontroller Típus: MIDI kontroller

Bemeneti csatlakozók:

  •  MIC x 1 (6,5mm PHONE)
  •  AUX x 1 (RCA)

Egyéb csatlakozók:  USB B csatlakozó x 1

Plug és Play: Igen

Kimeneti csatlakozók:

  •  MASTER OUT x 2 (6,5mm PHONE x 1, RCA x 1)
  •  HEADPHONE MONITOR OUT x 2 (elöl 6,5mm PHONE, Mini Pin)

Hangkártya: Igen

Mellékelt Szoftver: TRAKTOR DigitalDJ-T1 Edition

 

Értékeld a terméket!
1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag

Termékösszehasonlítás