BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

Pioneer DJ CDJ-2000

Pioneer DJ CDJ-2000
Pioneer DJ CDJ-2000 Pioneer DJ CDJ-2000 Pioneer DJ CDJ-2000 Pioneer DJ CDJ-2000 Pioneer DJ CDJ-2000 Pioneer DJ CDJ-2000
Termékkód: CDJ-2000

15 évvel az első Pioneer CDJ deck után a természetes szelekció a multi-formátumú lejátszókat helyezte előtérbe.

A termék részletei

nem kapható/elfogyott

ÁFA-val 649 900 Ft ÁFA nélkül: 511 732 Ft
Ingyenes kiszállítás!

Értékeld elsőként!

Evolúció. A változó idők változó eszközöket igényelnek. Ezért a természetes szelekció győztese a multi-formátumú lejátszónk, a következő generációs DJ-k választása.

Már 15 éve jelent meg az első Pioneer CDJ deck, a világcsúcsra törő CDJ-1000 sorozat. Most itt az ideje egy teljesen új dolognak! Bemutatkozik a digitális kor professzionális DJ lejátszója, a CDJ-2000 sorozat - egy hatalmas ugrás a klubkultárában. A CDJ-2000 friss DNA-val büszkélkedik, és olyan változatos formátumokból játszik le zenét, mint CD, DVD, USB háttértár, és SD memóriakártya. A lejátszóhoz kapod a forradalmi zene-adatbázist kezelő szoftvert, a rekordbox™-ot. A „Készüllj elő és lépj fel” koncepcióját követő program (ami működik PC-n és Mac-en is) hasonló a piacvezető zenekezelő szoftverekhez, csak sokkal kreatívabb, és DJ-barátabb!  A rekordbox segítségével a DJ előkészülhet a fellépés előtt, olyan lehetőségekkel élhet, mint a gyors-cue adatbázis, és kvantálási funkciók a mindig tökéletesen szinkronizált loop-ok. A DJ kimentheti az adatokat egy USB, vagy SD eszközre, hogy óriási zenetárakkal állhasson neki az élő fellépésnek – mindenféle kényelmetlenség, és klubban történő váratlan CD írások nélkül.

 

Nem kell CD-t írni, csak vidd a pendriveod a klubba, és dugd be a lejátszóba!

A szakmában először bemutatkozó PRO DJ LINK segítségével egy USB eszköz adatai akár négy lejátszón is elérhetőek, ha LAN kábellel (hagyományos internetkábel) vannak összekötve. Ráadásul a lejátszott zenék adatai elmentésre kerülnek a háttértáron, és otthon kényelmesen lejátszási listákat lehet belőlük építeni rekordbox™-ban. A CDJ-2000 másik kulcs-tulajdonsága a fejlesztett HID (Human interface device) és MIDI képességek, amivel USB-n keresztül natív vezérelhetőek DVS (Digital Vynyl System) rendszerek. Az új Wolfson DAC audióprocesszor minden audiófil igényét kielégíti a beépített 24bit/48 kHz hangkártyával. Természetesen a CDJ-2000 kialakítása követi a robosztus és megbízható előd, a CDJ-1000MK3 elrendezését. És bár könnyedén belefér az MK3 cipőjébe, az élményt hihetetlenül megtámogatja a szakmában legnagyobb, (6.1 colos) true-color képernyő. Az alábbi képernyőn láthatod a szakma első hanghullám alapú Needle search™/Needle Drop szalagját, amivel a közvetlen, fájlon belüli keresést hardveresen oldottuk meg! Ha összeadod ezeket a tulajdonságokat a szépen és informatívan megvilágított JOG-tárcsa lehetőségeivel, a továbbfejlesztett design-nal, beépített kensington zárral és hordfogantyúval, máris megkaptad az ideális, tökéletes szinkronú teljesítmény digitális innovációját!

További adatok / Pioneer DJ CDJ-2000

Márka Pioneer DJ
DJ eszköz típus CD / DVD
Csatlakozás Ethernet, opt/coax digitális, USB
Szoftver kompatibilitás rekordbox, Serato
Szín fekete
Speciális funkciók MP3 lejátszó, SD kártya, USB/Audio interfész
Tartozék a csomagban kábel(ek)

Lejátszik:

  • MP3, AAC, WAV, AIFF audio fájlokat az alábbi médiumokról:
  • CD, CD-R/RW
  • DVD±R/RW/R-DL
  • USB háttértárak (flash memory/HDD, stb.)
  • SD memóriakártyák
  • Számítógépek (Mac/Windows PC)

MP3

  • MPEG-1 32Kbps - 320 Kbps
  • MPEG-2 16 Kbps - 160 Kbps

ProDJ Link: Van

Rezgésvédelem: Van

Mellékelt tartozékok: 

  •  CD-ROM (rekordbox, driver software)
  •  Tápkábel
  •  Audió kábel
  •  Control kábel
  •  LAN kábel
  •  Kézi CD-eltávolító tű
  •  Használati útmutató

USB:   Igen

SD kártya foglalat:   Igen

Analóg kimenet:      1 sztereó RCA

Digitális kimenet:   Igen

 

Értékeld a terméket!
1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag

Termékösszehasonlítás