BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

Neutrik NZP1RU-12

Neutrik NZP1RU-12
Neutrik NZP1RU-12 Neutrik NZP1RU-12 Neutrik NZP1RU-12
Neutrik
Termékkód: NZP1RU-12

Döntött 19"-os (48cm-es) rack panel, ami durva környezetben is megvédi a beépített dugaszaljzatokat a víztől és a portól. A panel 30°-ban előredöntött és 12 db D-méretű, M3 csavarokkal rögzíthető lyukat tartalmaz.

A termék részletei

kérésre elérhető

ÁFA-val 22 100 Ft ÁFA nélkül: 17 402 Ft
Ingyenes kiszállítás!

Értékeld elsőként!

Egy 48 cm-es rack-sorozat, ami opticalCON, vagy opticalCON, SC, ST, E2000 és LC csatlakozók kombinációit fogadja. Mindegyik döntött előlapú, hogy terhelést vegyen le az optikai kábelekről.

Z-Panelek.

Ezek az 1U és 3U moduláris, döntött panelek opticalCON ADVANCED DUO és QUAD panelfoglalatokat tartalmaznak. Kombinálhatók rajta E2000 Kompakt, ST és SC csatolók. A 48cm-es keret, konnektor rögzítő aljzatok és az üres helyek takarólapjai külön kaphatók. Az 1U panelek akár két konnektorlapot is befogadnak (kivéve az NZPFD-2 dupla-'D' kivágást) horizontálisan rendezve; a 3U verzión akár 9, lefelé (vagy akár felfelé) álló konnektorlapot is elhelyezhetünk. A lapok rápattintható fedelű iránymutató csíkot tartalmaznak (kivéve NZPFD-2) és az opticalCON vázcsatlakozókhoz adott színes alátétek is beszerelhetők a konnektor karimája mögé, a csatorna, vagy mód azonosítás egyszerűsítése kedvéért. Minden más Neutrik 'D' sorozatú konnektor vagy Canford 'univerzális' sorozatú konnektor beilleszthető. A panelek és lapkák feketére festett acélból vannak.

A gyártó által kiadott technikai dokumentáció a Kézikönyv fül alatt elérhető.

További adatok / Neutrik NZP1RU-12

Márka Neutrik
Cégnév Üzlet helye Távolság Készlet Szállítási díj* Ár*
Értékeld a terméket!
1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag

Termékösszehasonlítás