BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

Rean NYS-SPCR1

Rean NYS-SPCR1
Rean
Termékkód: NYS-SPCR1

NYS-SPP-L-hez tartozó, kapcsolható érintkezős modul. Keverőkonzolok jack befogadásához, az osztott nyomata miatt nincs szükség speciális, Y elkerülő-kábelre.

A termék részletei

Azonnal szállítható - Magyarországi raktáron - 11:30-ig leadott rendelésedet a következő munkanapon kiszállítjuk

ÁFA-val 730 Ft ÁFA nélkül: 575 Ft
Szállítási költség: 1 190 Ft
(10.000 Ft-tól ingyenes)
db

Értékeld elsőként!

Az NYS-SPP-L1 egy gazdaságos és figyelemreméltóan karcsúra tervezett 6.35mm-es, moduláris patch panel, 19“-os (48cm-es) rack-rögzítővel (19“ x 1U), megerősített fémházzal. 48 PCB csatolós, szimmetrikus csatornája (24 előlapi pár és a hozzá tartozó 24 hátlapi pár) külön is, vagy egyenkénti válogatással, egybecsoportosítva is földelhető.

A PCB-k az elő és hátlap közé csíptetve biztosan ülnek a helyükön, de ezáltal könnyebben át is rendezhető a panel, mert nem tartalmaz elveszíthető, apró részeket (pl. kis csavarokat). A szürke jack egyszerűen, megkülönböztethetően mutatja a normalizált csatornákat.

A sztenderd konfigurációban, alapkiépítésen félig normalizált az alsó sor. A konfiguráció egyszerűen változtatható az individuális PCB átkapcsolásával. A szürke jack-ba illesztett dugasz mindig elzárja a felső sort az alsó sortól. NYS-SPCR1 modul használata a send / return applikációk alternatívája lehet.

További adatok / Rean NYS-SPCR1

Márka Rean
Csatlakozó típus jack - plug
Cégnév Üzlet helye Távolság Készlet Szállítási díj* Ár*
Értékeld a terméket!
1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag

Termékösszehasonlítás