BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

Új integrált erősítőt mutatott be a Pioneer


2018/05/29

Az újdonság a megfizethető árkategóriát képviseli, digitális és analóg csatlakozókkal rendelkezik, s két pár hangsugárzót tud egyszerre kiszolgálni. A készüléket úgy tervezték, hogy képes legyen az átfogó igények kielégítésére…

A Pioneer A-40AE sztereó erősítő, merevített acél házat kapott, míg az előlap és a hangerőszabályzó alumínium ötvözetből készültek. A burkolat alá túlméretezett tápegység és kifejezetten a gyártó számára tervezett (ELNA) kondenzátorok kerültek. A készülék csatornánként 76W (4 ohm) teljesítményre képes, nagyon alacsony torzítás és finom felbontás mellett.

A beépített Wolfson DAC 192 kHz mintavételi frekvencián dolgozik, támogatja a nagyfelbontású formátumokat. Az erősítőre két digitális és öt analóg, valamint egy phono bemenet került, utóbbi mozgó mágneses (MM) rendszerek társításához készült. A kínálatot vonal és fejhallgató kimenetek teszik teljessé; a Power Amp Direct funkció pedig lehetővé teszi külső előerősítő csatlakoztatását. A hátoldalon két pár kötőhely található, amelyek szólóban vagy párhuzamosan is működtethetők. Az újdonság fekete vagy ezüst kivitelben augusztustól lesz kapható.

 

Forrás: http://www.sztereomagazin.hu/uj+integralt+erositot+mutatott+be+a+pioneer.html

Termékösszehasonlítás