BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

Együtt jobb tervezni a jövőt!


2020/10/06

Hallgatói Innovációs Projekt valósul meg a BaSys Kft.-nél, a győri Széchényi Egyetem programján belül.


Széchenyi István Egyetem egyik brandjének számító Hallgatói Innovációs Projekt szervezői negyedszer nyomhatták meg a start gombot a napokban. A hat cég között, iden a BaSys Kft. is részt vesz egy zenerajongóknak szóló portállal. 


A napokban rendhagyó módon, járványbiztosan startolt el a IV. Hallgatói Innovációs Projekt (HIP) a Széchenyi István Egyetemen. Ebben a szemeszterben hat partnercég hét projektjén dolgoznak együtt a vállalkozások huszonnyolc hallgatóval és hét mentortanárral.





„A Hallgatói Innovációs Projekt Program win-win helyzetet eredményez, hiszen mind hallgatók, mind a mentoroktatók, mind a partnervállalkozások rendkívül sok tanulságot szűrhetnek le az őszi  akadémiai félév munkafolyamata során. Bízunk benne, hogy a vállalatok megismerik egyetemünket, illetve azokat a tehetséges hallgatókat, akiket a későbbiekben akár foglalkoztatni is tudnak, és bízunk abban is, hogy a következő hetekben oktatóink olyan együttműködési lehetőségeket fedeznek fel, amelyek nagyobb volumenű kutatás-fejlesztési projektekhez vezethetnek” – mutatott rá a HIP érdemeire dr. Dőry Tibor, a Menedzsment Campus Kompetenciaközpont vezetője, a projekt gesztora. A résztvevőknek szóló videóüzenetében egyúttal arra biztatta a hallgatókat, hogy tegyék bele a lehető legtöbb energiát a projektekbe, mert akkor ők is eredményre számíthatnak.

Dr. Komlósi László Imre professzor online köszöntőjében kiemelte, hogy a HIP során olyan projekteket valósítanak meg a csapatok, amelyeknek tényleges felhasználása lehetséges, vagy amelyeket a valóságban – mint többször kiderült – fel is használnak a cégek.


„A Széchenyi István Egyetem számos hallgatója érzi annak szükségességét, hogy a kötelező oktatáson túl olyan csoportos szakmai tevekénységekhez kapcsolódjanak, amelyek során fejlődhetnek, tapasztalatot szerezhetnek a munka világából. A HIP ezt is nyújtja. Az elmúlt évek sikerei alapján mondhatjuk, hogy jó úton járunk, kezdeményezésünket tovább kell fejlesztenünk, életben kell tartanunk, hiszen a HIP-nek köszönhetően oktatóink és hallgatóink olyan tudásra tehetnek szert, amelyeket hasznosítani tudnak karrierjük, illetve a hosszú távú kutatásaik során” – kívánt kiváló és kölcsönösen gyümölcsöző kapcsolatépítést a professzor.


Forrás: Czeiner-Szücs Anita, SZEhírek

Termékösszehasonlítás