BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

Sceni-Tech 2019


2019/05/07

A Sceni-Tech kiállításon a fény-, hang- és színpadtechnika valamint a színházi háttérszakmák hazai képviselői mutatják be termékeiket, szolgáltatásaikat. A Színháztechnikai Fórum pedig Magyarország és a régió legfontosabb műszaki szemléletű színházi konferenciája.


Hagyományaihoz híven és az elmúlt évek sikereire alapozva a Magyar SzínházTechnikai Szövetség idén is megrendezi a magyarországi színpadi műszakiak, színháztechnikai szakemberek szakmai találkozóját, szakcégek seregszemléjét, a Sceni‐Tech 2019‐et. A rendezvény fókuszában a szakmai találkozásokon, a legújabb technológiák, piaci trendek bemutatásán, a szakmai ismeretterjesztés elősegítésén túl az idei évben is a tapasztalatcserét, tudásmegosztást kívánják helyezni.

A Sceni‐Tech 2019 keretében 2019. május 15‐16. között a budapesti Tüskecsarnokban (Budapest XI., Magyar tudósok körútja 7.) 26 színpadgépészeti, színpadvilágítási és hangtechnikai és vizuáltechnikai szakcég mintegy 2500 m2‐es kiállítóterületen, összesen több mint 900 m2 standterülettel mutatja be legújabb termékeit.

Természetesen a BaSys kft is kiállít több általa kéviselt világmárkát, mint például a BOSE PRO, a BEYERDYNAMIC, a NEUTRIK, a MIDAS, a BEHRINGER, a TURBOSOUND, amelyek segítségével nagyszerű hangzást lehet létrehozni a legkülönbözőbb színpadokon.

Várunk minden kedves érdeklődőt A BASYS standjánál a Magyar Színháztechnikai Szövetség idén májusban rendezendő, hagyományos Sceni‐Tech 2019 színháztechnikai találkozóján és kiállításán.

Termékösszehasonlítás