BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

BOSE S1 PRO, a 21. század aktív hangfala


2020/08/31

Azzal a céllal tervezték, hogy bárhová eljuttassa a legjobb hangzást.



Az S1 Pro-val nem csak kisebb méretű készüléket készítettünk. Ez könnyű. Kifejlesztettünk egy aktív hangfalat számodra, az elismert Bose L1 és F1 család kulcstechnológiáival. Így lenyűgöző tisztaságot és praktikus hordozhatóságot kapsz. Ez egy korszerűsített rendszer, amely tartalmazza az összes funkciót, amire szükséged van: vidd be, állítsd fel, és máris használhatod - mindezt egy rendkívül kompakt kivitelben, amelynek súlya kevesebb, mint hét és fél kilo.


Hozd a zenét, hozz egy profit


Ha te rád számítanak, hogy hozd a zenét, akkor az S1 Pro neked készült. Ez az akkumulátorral szerelt aktív hangfal, szinte bármilyen alkalomra tökéletes.


Kis méretben profi hangzás


A beépített 3 csatornás keverő első két kombinált XLR-Jack csatornája használható mikrofonokhoz vagy különböző hangszerekhez, csatornánkénti kétsávos (magas-mély) EQ-val, és egy „reverb” effekttel rendelkezik, míg a harmadig a mai kornak megfelelő 3,5 mm jack, vagy kábel nélküli „bluetooth” bementtel készült.


Állítsd fel, és játszd le


A hangfal több pozícióban is használható, aminél az „Auto EQ” funkció biztosítja a legjobb hangzást, függetlenül az elhelyezéstől, és a pozíciótól. Természetesen rendelkezik a szabványos 35mm-es lyukkal is, ami a hangfalállványokkal kompatibilis.

Zene tetszésed szerint


Zenédet mindenki hallhatja akármilyen kicsi, kényelmes az S1 Pro hangfal. Készen áll a fellépésre bárhol és bármikor.


Útra kész


Könnyű, ergonomikusan tervezett hangfal, amit a kényelmes fogantyú segítségével könnyedén szállíthatsz.


Könnyen párossítható, sokoldalú alkalmazás


Kiváló minőségű, vezeték nélküli Bluetooth streaming mobileszközödről, egygombos párosítással. Add hozzá a Party módot a Bose Connect alkalmazásban, és streamelj egy második S1 Pro hangfallal vagy bármely kompatibilis Bose Bluetooth hangszóróval. 


Egész éjjel


Az újratölthető lítium-ion akkumulátorral akár 11 órán keresztül használhatod, míg a gyors töltés funkció segítségével nagy sebességgel töltheted megint fel.

Termékösszehasonlítás