BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

A stílusom a kulcsszavam: Pioneer DJ HDJ-CUE1


2020/08/24

Bemutatjuk a stílusos DJ fejhallgatót a pro-kínálatunk DNS-ével




2020. augusztus 20.: Indítsd el DJ-utazásodat a HDJ-CUE1 fejhallgatóval. A szerény áron kapható négy különböző modell merész funkciókkal érkezik.





A HDJ-CUE1 fejhallgató lehetővé teszi a belépést a DJ-k világába. Mindegyik modell összecsukható, kiváló kinézetű, illetve gazdag hangot, professzionális megjelenést és érzetet garantál - mindezt elérhető áron. Szeretnél vezeték nélkül zenét hallgatni? Válassz az egyik Bluetooth® egységből.


A professzionális HDJ-X5 modellünk technológiája alapján, kifejezetten úgy alkottuk a HDJ-CUE1 fejhallgatót hogy a lehető legjobban kihasználja a basszus és a "kick" dobok alacsony frekvenciáit, amelyek a keverés szempontjából fontosak. Ez a kiváló hangminőség elengedhetetlen ahhoz, hogy minden részlet hallhatóvá váljon a zenében. Így könnyebben eldöntheted, hogy melyik dal megfelelő-e a következő bulin. És így tudni fogod, mit hallanak barátaid, amikor lejátszol egy számot a szettedben.


Függetlenül attól, hogy épp fellépsz, vagy csak pihensz, és zenét hallgatsz, a kényelem nélkülözhetetlen. Egyes DJ-k jobban szeretik a fejükön hordani a fejhallgatót, míg mások a nyakukra akasztják. Mindkét stílus nagyszerűen működik a HDJ-CUE1 modellekkel. A forgó mechanizmusnak és a rugalmas, párnázott fejpántnak köszönhetően, kényelmesek bárhogy is hordod őket. Modelljeink megállták a kemény tartóssági teszteket is. Tehát biztos lehetsz benne, hogy szabadon mozoghatsz, mert kibírnak néhány ütődést, még ha át is adod a back-to-back-társadnak.

Egyedi stílusod érdekében, öt különböző élénk színben kapható a kiegészítő csomag (HC-CP08 - külön megvásárolható). Válassz egyet a csomagok közül, és testreszabhatod a HDJ-CUE1 fejhallgatódat. A kábelt és a fülpárnákat cseréld arra a színre, amelyik a legjobban tükrözi személyiségedet.







Kiváló minőségű hang


Függetlenül attól, hogy DJ-zel egy bulin, vagy csak zenét hallgatsz akár otthon, akár útközben, a zene valódi gazdagságát hallhatod - hangosan és tisztán. Az összes HDJ-CUE1 modell kifejezetten úgy lett alkotva, hogy a legtöbbet hozza ki a basszus és a "kick" dob alacsony frekvenciáiból. A basszus mellett, a közép- és csúcshangok tisztaságát is hallod. Ez igazán hasznos a jobb mixek érdekében, mert hatékonyabban lehet a zeneszámokat kiegyenlíteni. Így tökéletesen lehet összhangolni két zeneszámot, és egyenletesebb hangzást hozhatsz létre.




Kényelmes profi stílusú megjelenés


A HDJ-CUE1 DJ fejhallgatót úgy tervezték, hogy otthoni érzést nyújtson professzionális kínálatunk mellett. Könnyű és összehajtható, így tökéletesen elfér a táskádban. Kényelmes bárhogyan szeretnéd hordani a DJ fejhallgatót. A forgó mechanizmus által akár 90 fokig elforgatható a fülrész, így lezseren félfüllel is hallgathod zenédet. A feltekert rövid kábel nem csak könnyű, hanem rendezett és meghosszabbítható, ha mozgásod azt igényli.


Ha a HDJ-CUE1-et választod, akkor a fejhallgató sötét ezüst színű kivitelben kapható, és egy kiváló minőségű megjelenés garantált. Az egyéni stílusnak való megfelelés érdekében a Bluetooth verzió három színben kapható, matt felülettel: fekete, fehér vagy piros.






Tartós


A DJ-zés gyakran sok megterhelést jelent a fejhallgatók számára. A HDJ-CUE1 modelleket úgy tervezték, hogy megbirkózzanak nehéz körülményekkel. Mindegyik sikeresen letette a szigorú beltéri tartóssági teszteket. Az extra erős fém a kényelmes fejpántban meghosszabbítja a DJ fejhallgató élettartamát. A kábel bajonettcsatlakozója megakadályozza a véletlenszerű lekapcsolódást, míg a másik végén lévő L-típusú mini-jack segít abban, hogy ne rántsd ki, ha DJ felszerelést használsz. De le is veheted a kábelt a DJ fejhallgatóról, ha nem használod, és ezzel még jobban kimélheted az érintkezéseket.



Testreszabható megjelenés


Bármelyik modellt választod, személyre szabhatod megjelenését. A DJ fejhallgató kábelét és fülpárnáit az öt élénk szín egyikére válthatod egy HC-CP08 tartozékcsomaggal (külön kapható). Minden csomag tartalmaz két cserefülpárnát és egy levehető kábelt narancssárga, sárga, zöld, kék vagy rózsaszínben.







Bluetooth vezeték nélküli technológia (csak a HDJ-CUE1BT modellek)


Több szabadságot vársz el a DJ fejhallgatódtól? Válassz egyet a HDJ-CUE1 Bluetooth modellek közül, és vezeték nélkül hallgathatod a zenét. Párosítsd számítógépeddel vagy mobiltelefonoddal, és máris beállíthatod a hangerőt, és telefonálhatsz. Mindezt a fülrész egy gombnyomásával. A beépített mikrofon felveszi a hangodat. Ha viszont kezded megint a DJ-zést, akkor csak csatlakoztatod a mellékelt kábelt, és leállítja a Bluetooth funkciót, illetve a mikrofont és az összes gombot, hogy koncentrálhass jobban a keverésre. Feketefehér és piros színben kapható. Biztos akad egy pár, amely a te stílusod.





Termékösszehasonlítás